Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Scray

Založen: 5.10.2009 Příspěvky: 2260 Bydliště - POVINNÉ *: Brumov-Bylnice (Zlín)
|
Zaslal: 13.06.11 14:15 Předmět: Skřípání |
|
|
Zdravím,po výměně kotoučů na chlazené se mi objevily nevídané zvuky..nevím jestli to jde z motoru nebo z podvozku,ale je to na straně spolujezdce někde kolem klíňáku.Když couvám do mírného kopce,tak při rozjíždění mi tam něco jako kdyby skřípne nebo tak bzukne..můžu kdyžtak natočit video nebo zvuk možná mi to dělalo dřív,ale nikdy sem si toho nevšiml,až jak sem vyměnil ty brzdy..a dělá to i při jízdě,při prudké akceleraci nebo při přeřazení jen někdy..nesetkal se s tím už někdo?může to být cokoliv a nemůžu přijít na to odkud to jde napadlo mě jediné,volný klíňák...nemyslím si totiž že za to může něco ohledně těch brzd..
Navíc ještě jedna věc..po nastartování mi v motoru něco hučí-zvuk jako kdyby dřelo lóžo.Jenže chcipnu motor a nastartuju znovu a zvuk přestane...oleje mám dost a udivuje mě že když znovu nastartuju tak to přestane a někdy to ani nezačne už při prvním nastartování.. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

Založen: 13.2.2008 Příspěvky: 1894 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 13.06.11 16:53 Předmět: |
|
|
je možný že to dělá altík,ale ten klíňák zkontroluj  _________________ Renault 19 PH2 54kw
Hankook Optimo K 406 - 185/65 R14-už jsou zase koupené nové
http://martinrenda.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 13.06.11 18:16 Předmět: |
|
|
klíňák je v poho,naplej akorát a není styřelý,z altíku to na 100% nejde..jde to jakoby někde od svodů,prostříkal jsem zavesení motoru a nic..fakt nevím kde to může být,zkoušel jsem i s výfukem hýbat a nic...zkusim eště na kanál s tim _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

Založen: 20.7.2010 Příspěvky: 3832 Bydliště - POVINNÉ *: ČR-Vysočina
|
Zaslal: 13.06.11 19:55 Předmět: |
|
|
Sundej klíňák a zkus nastartovat bez něj, pokud to nebude dělat tak můžeš vyloučit vodní pumpu a altík, popřípadě i čerpadlo na servo.
Jinak to potom můžou dělat kladky na rozvodech pokud máš F motor.
Pokud to dělá jen při jízdě a při stání se nic neozve tak bych vsadil na poloosu či ložisko.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 14.06.11 00:30 Předmět: |
|
|
jj,přemýšlím esi se neozývá poloosa nebo něco v předovce spojka chce navíc vyměnit a má to před rozvodama...ale asi zkusím shodit klíňák co to poví _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|