Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 08.06.11 20:28 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: | no hele pokud chceš eště vyzkoušet ten termostat tak ho vyhoď ven a uvidíš co to bude dělat ja sem ke konci jezdil už bez termostatu a se stále zaplou saharou  |
jelikoz Krnov je prdelka sveta a tady v tom pofidernim autokelly ten chlap nevi ani , tak jsem dneska objednal termostat a v patek ho tu mam, takze pak se na to vrhnu a modlim se  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tutman
Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 1467 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov-Zlaté Hory
|
Zaslal: 08.06.11 20:31 Předmět: |
|
|
termostat? bude kutění na autě  _________________ ph2 CHAMADE 54kw > ph1 5dv. 54kw > ph1 5dv. 66kw REDBARON> laguna 1,8 66kw up na F3R 84kw
http://tutman.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 08.06.11 20:31 Předmět: |
|
|
tutman napsal: | termostat? bude kutění na autě  |
chces se pridat?  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tutman
Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 1467 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov-Zlaté Hory
|
Zaslal: 08.06.11 20:33 Předmět: |
|
|
uvidíme _________________ ph2 CHAMADE 54kw > ph1 5dv. 54kw > ph1 5dv. 66kw REDBARON> laguna 1,8 66kw up na F3R 84kw
http://tutman.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 08.06.11 20:33 Předmět: |
|
|
jak budes chtit, budu to kutit v patek odpoledne, bo v sobotu musim jet Krnov - Opava  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 10.06.11 17:40 Předmět: |
|
|
Tak dneska sem se na to u znameho vrhnul proplachnul jsem to zhruba 30 - 40 litrama vody, vymenil termostat (stary vypadal asi jako ja rano na WC), dolil destilku, nakopl, nechal zahrat, otevrel odvzdusnovak, zpocatku to teklo min, kdyz sem tomu slapnul tak chvilku ani voda a pak to zaclo chcat, pomackal jsem hadice jak horni tak spodni a pri zmacknuti to z chladice neteklo ale strikalo, pak sem to posrouboval, nechal vychladnout, dolil neco malo do expanzky a zatim po ceste domu + - 5 km se to zda byt v pohode i kdyz tam trosicku chladici kapaliny priteklo, ale nic extra, vecer to zkusim projet dal a uvidi se, takze diky za rady chlapci  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
Založen: 30.6.2008 Příspěvky: 294 Bydliště - POVINNÉ *: Čelákovice
|
Zaslal: 10.06.11 19:20 Předmět: |
|
|
Být tebou naliju tam tam chladivo ne destilovanou vodu pak ty trubky vypadaj děsně a v zimě ti to muže zamrznout ale tak třeba si to tam jen nenapsal:-) tak hlavně že ot frčí já to jen vypustil nandal termostat novej i s těsněním gumovým nandal hadice dolil chladivo pustil motor .Ovzdušnovák bych to měl taky udělat a kde je ?podle mě je na boku chladiče ale nemáš pak dát nový těsnění,když ho povolíš ? jinak teplota na třičtvrtě zdá se mě to moc, ale vidím jak ručička klesne, kdy to termostat přepouští.-) takže aspon vím s přehledem, že to funguje a topí hlavně.-)jenom destilku ne to pak podle mě taky žere chladíč a zanáší to nejlepší je asi v poměru 3:1 nebo jak to je:-) to pak máš ty přisady v chladivu aby ti to nerezlo atd.-) ,vím jak to vypadalo u šedé R19 se to přehřívalo až přehřálo jak se o to nikdo nestaral:-) a byl to pěknej hnus a taky to vyžere díry do vodní pumpy muže se stát aspon mě se to stalo.-)a pak tekla.. _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
7 litrů/100km:D
Crash.R19 šeda metla 54KW!!§
Minulost : střet s passatem :-( R19 černá PH2
Současnost: R19 54KW 73PS vínový mazák
http://renour.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 10.06.11 21:17 Předmět: |
|
|
Rencek RT napsal: | Být tebou naliju tam tam chladivo ne destilovanou vodu pak ty trubky vypadaj děsně a v zimě ti to muže zamrznout ale tak třeba si to tam jen nenapsal:-) tak hlavně že ot frčí já to jen vypustil nandal termostat novej i s těsněním gumovým nandal hadice dolil chladivo pustil motor .Ovzdušnovák bych to měl taky udělat a kde je ?podle mě je na boku chladiče ale nemáš pak dát nový těsnění,když ho povolíš ? jinak teplota na třičtvrtě zdá se mě to moc, ale vidím jak ručička klesne, kdy to termostat přepouští.-) takže aspon vím s přehledem, že to funguje a topí hlavně.-)jenom destilku ne to pak podle mě taky žere chladíč a zanáší to nejlepší je asi v poměru 3:1 nebo jak to je:-) to pak máš ty přisady v chladivu aby ti to nerezlo atd.-) ,vím jak to vypadalo u šedé R19 se to přehřívalo až přehřálo jak se o to nikdo nestaral:-) a byl to pěknej hnus a taky to vyžere díry do vodní pumpy muže se stát aspon mě se to stalo.-)a pak tekla.. |
Mam tam nalitou nemrznouci smes G11 tu tmave zelenou, holou destliku bych tam nenechal jinak odzvdusnovaci sroub je, kdyz si stoupnes naproti motoru, tak nalevo nahore na chladici nevim jaky mas motor, ale ja mam 54 kW a na odvzdusnovani puzij jeden z predchozich postupu, co mi psali chlapci  _________________ No mainstream, just French...
Naposledy upravil Víťa dne 10.06.11 21:20, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

Založen: 13.2.2008 Příspěvky: 1894 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 10.06.11 21:19 Předmět: |
|
|
má 54kw jako mi dva
 _________________ Renault 19 PH2 54kw
Hankook Optimo K 406 - 185/65 R14-už jsou zase koupené nové
http://martinrenda.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 10.06.11 21:19 Předmět: |
|
|
Tak chalani, byl sem to projet po meste + do uvalne a celkem sem pojezdil 30 Km, pri delsim stani teplota byla 2 carecky pod tou carou co je ve 3/4 a pri jizde to bylo asi 1 carecku nad pulku, voda po zastaveni do expanzky netece, takze snad v pohode jo a jeste jsem vymenil vicko na expanze za starsi co jsem nasel a taky nesycelo nebo tak neco, takze mozna je to i tim topeni hreje vzdycky jen chvili a pak je vlazne, ale tedka to meni nebudu takze idky vsem za rady, tipy a triky  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

|
Zaslal: 10.06.11 21:21 Předmět: |
|
|
počkej tobě nejde voda z přepadu když to máš na volnoběh ? _________________ Renault 19 PH2 54kw
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 10.06.11 21:21 Předmět: |
|
|
Martin Pergl napsal: | má 54kw jako mi dva
 |
ha, nase armada se pomalu neustale zvetsuje  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 10.06.11 21:22 Předmět: |
|
|
Martin Pergl napsal: | počkej tobě nejde voda z přepadu když to máš na volnoběh ? |
chladici kapalina jde vsudy, ale pred par dnama kdyz jsem zastavil a vypnul motor, tak do expanzky nabublavala chladici kapalina a sla i skrz vicko  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

|
Zaslal: 10.06.11 21:25 Předmět: |
|
|
aha takhle to myslíš to že ti nejde z5 do expanze je OK  _________________ Renault 19 PH2 54kw
|
Návrat nahoru |
|
 |
|