Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
robinho.alwin
Založen: 29.4.2011 Příspěvky: 16 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov
|
Zaslal: 29.04.11 19:00 Předmět: Levé zadní dveře |
|
|
Nejdou mi otevřít levé zadní dveře, ani z venku (upadnutá klika) ani zevnitř (zřejmě dětská pojistka). Potřeboval bych radu, jak dveře otevřít a jak nasadit kliku aby šli dveře normálně otevírat. Předem děkuji za reakce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 29.04.11 19:19 Předmět: Re: Levé zadní dveře |
|
|
robinho.alwin napsal: | Nejdou mi otevřít levé zadní dveře, ani z venku (upadnutá klika) ani zevnitř (zřejmě dětská pojistka). Potřeboval bych radu, jak dveře otevřít a jak nasadit kliku aby šli dveře normálně otevírat. Předem děkuji za reakce. |
Sundat opatrne tapecirunk a jak se podivas na ten mechanismus a osahas si ho, tak na to prijdes jestli chces, tak se stav ke me ke garazi a nejak to udelame
a tady se resilo neco podobneho: http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=10063 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
robinho.alwin
Založen: 29.4.2011 Příspěvky: 16 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov
|
Zaslal: 29.04.11 19:25 Předmět: |
|
|
Ok, díky moc. Zkusím si s tím pohrát, kdybych zjistil, že jsem na to levý, vím kde mám hledat pomoc :-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 29.04.11 19:26 Předmět: |
|
|
robinho.alwin napsal: | Ok, díky moc. Zkusím si s tím pohrát, kdybych zjistil, že jsem na to levý, vím kde mám hledat pomoc :-D |
jasne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|