Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 13.03.08 16:22 Předmět: vysazené okýnko |
|
|
Normálka chlapi, víte co se mě stalo....se mi povedlo vysadit u šoféra okno a víte jak?
CHtěl jsem mluvit s kamošem a že teda ho zatočím dolů, tak ho snižuju, snížím a když ho vracím zpět, tak se mi vysadilo z tej boční gumy........no teď to borec spravoval a dal tam nějaký cvoček, ale moc to nepomohlo, když je skoro dole, tak se zase vysadí a když ho táhnu nahoru, tak ho musím zatlačít na ten bok a pak to jde nahoru v poho......
Nevíte jak na to?  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 13.03.08 18:08 Předmět: |
|
|
maš na tom okne ten černej baznech?je tam kus plastu tvar jakoby motilek co ti to vlastne drži v ty dražce? bez toho ti to bude vypadavat furt _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 13.03.08 18:15 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | maš na tom okne ten černej baznech?je tam kus plastu tvar jakoby motilek co ti to vlastne drži v ty dražce? bez toho ti to bude vypadavat furt |
Mám ho tam....aspoň tuším je to trošku na bocích zahnutý.....a z druhý sstrany je to malým nýtem zanýtovaný...... _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 13.03.08 18:30 Předmět: |
|
|
tak se podivej jestly ti nevypadla ta vodici guma musi bejt dole na obouch stranach jinka me nenapada co by to mohlo bejt  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 13.03.08 20:14 Předmět: |
|
|
Jedině vidět, takle je to naprd....  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|