Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gargulak
Založen: 4.3.2011 Příspěvky: 23 Bydliště - POVINNÉ *: VSETIN-Hoštálková
|
Zaslal: 21.04.11 17:04 Předmět: ridici jednotka chamade 1.4 r.v 1992 43kw |
|
|
prosím o pomoc ridicí jednotka ma dávat 5v na cidlo teplého vzduchu ale dáva jen 2,5v muže byt chyba někde jinde nebo je špatná řídící jednotka,proměřeno přes kostru i přes -pol baterie,pokud je špatná řídící jednotka tak bych určitě starší koupil pokud někdo má za rozumnou cenu děkuji měřeno podle knihy jak na to _________________ gargy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gargulak
|
Zaslal: 23.04.11 19:24 Předmět: Re: ridici jednotka chamade 1.4 r.v 1992 43kw |
|
|
gargulak napsal: | prosím o pomoc ridicí jednotka ma dávat 5v na cidlo teplého vzduchu ale dáva jen 2,5v muže byt chyba někde jinde nebo je špatná řídící jednotka,proměřeno přes kostru i přes -pol baterie,pokud je špatná řídící jednotka tak bych určitě starší koupil pokud někdo má za rozumnou cenu děkuji měřeno podle knihy jak na to |
DĚKUJI ZA RADY VŠEM DOBRY CLUB _________________ gargy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lord Bazzi
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 2680 Bydliště - POVINNÉ *: Uhřice okr. Vyškov
|
Zaslal: 23.04.11 19:38 Předmět: Re: ridici jednotka chamade 1.4 r.v 1992 43kw |
|
|
gargulak napsal: | prosím o pomoc ridicí jednotka ma dávat 5v na cidlo teplého vzduchu ale dáva jen 2,5v muže byt chyba někde jinde nebo je špatná řídící jednotka,proměřeno přes kostru i přes -pol baterie,pokud je špatná řídící jednotka tak bych určitě starší koupil pokud někdo má za rozumnou cenu děkuji měřeno podle knihy jak na to |
Mimochodem tyhle hodnoty vzals kde? V jak na to(aspoň v tom co mám já) nic takového není... Pokud chceš kupovat ŘJ tak by bylo vhodné napsat její HOM číslo... _________________ VW Prassat Variant B4 TDI-pracant
Renaulty mám už jen pro zábavu:
16V ph2,3dv Mazlík
Nafoukané Kabrio kabrioletovič ph2kovič 8V ??kW
3x 16V na ND |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gargulak
|
Zaslal: 23.04.11 19:44 Předmět: Re: ridici jednotka chamade 1.4 r.v 1992 43kw |
|
|
Lord Bazzi napsal: | gargulak napsal: | prosím o pomoc ridicí jednotka ma dávat 5v na cidlo teplého vzduchu ale dáva jen 2,5v muže byt chyba někde jinde nebo je špatná řídící jednotka,proměřeno přes kostru i přes -pol baterie,pokud je špatná řídící jednotka tak bych určitě starší koupil pokud někdo má za rozumnou cenu děkuji měřeno podle knihy jak na to |
Mimochodem tyhle hodnoty vzals kde? V jak na to(aspoň v tom co mám já) nic takového není... Pokud chceš kupovat ŘJ tak by bylo vhodné napsat její HOM číslo... |
Workshop snimacx teploty je udane vyvod 5v mne dava jen 2,5 v _________________ gargy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gargulak
|
Zaslal: 23.04.11 19:45 Předmět: Re: ridici jednotka chamade 1.4 r.v 1992 43kw |
|
|
gargulak napsal: | Lord Bazzi napsal: | gargulak napsal: | prosím o pomoc ridicí jednotka ma dávat 5v na cidlo teplého vzduchu ale dáva jen 2,5v muže byt chyba někde jinde nebo je špatná řídící jednotka,proměřeno přes kostru i přes -pol baterie,pokud je špatná řídící jednotka tak bych určitě starší koupil pokud někdo má za rozumnou cenu děkuji měřeno podle knihy jak na to |
Mimochodem tyhle hodnoty vzals kde? V jak na to(aspoň v tom co mám já) nic takového není... Pokud chceš kupovat ŘJ tak by bylo vhodné napsat její HOM číslo... |
Workshop snimacx teploty je udane vyvod 5v mne dava jen 2,5 v |
ridici jednotka HOM 7700731801 _________________ gargy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gargulak
|
Zaslal: 23.04.11 19:50 Předmět: Re: ridici jednotka chamade 1.4 r.v 1992 43kw |
|
|
gargulak napsal: | gargulak napsal: | Lord Bazzi napsal: | gargulak napsal: | prosím o pomoc ridicí jednotka ma dávat 5v na cidlo teplého vzduchu ale dáva jen 2,5v muže byt chyba někde jinde nebo je špatná řídící jednotka,proměřeno přes kostru i přes -pol baterie,pokud je špatná řídící jednotka tak bych určitě starší koupil pokud někdo má za rozumnou cenu děkuji měřeno podle knihy jak na to |
Workshop snimacx teploty je udane vyvod 5v mne dava jen 2,5 v |
ridici jednotka HOM 7700731801 |
vsechny cidla ok jen ta ridici jednotka spatna to byl ten problem _________________ gargy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|