Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 15.04.11 10:49 Předmět: |
|
|
Tak tak .. Bobeš má recht.
Čteš písmena a věty, ale bohužel nechápeš jejich význam.
Nepochybně jsi to 100% myslel správně, ale správně jsi udělal jenom 90%, zbylých 10% je nezvládnutá komunikace směrem ke komunitě majitelů a příznivců vozů Renault 19.
Proč jsi neudělal Olešku jako oficiální v původním termínu Moravie? Taky mi to trošku přijde, že se alibisticky skrýváš za NEOFIKO sraz abys nebyl organizačně porovnáván s OFIKO srazama.
Mě osobně mrzí to, že avizo přišlo pozdě, že je to necelej měsíc před Morávkou, že je to nazýváno NEOFICIÁLNÍM přičemž je to víkendovej sraz se všema náležitostma oficiálního ..  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JeryP Želva

|
Zaslal: 15.04.11 15:14 Předmět: |
|
|
Koukám že raci uz nebudu delat ani pokec praha. Tady teď je opravdu spatne ovzdusi a divím se že to Johny fakt neodpískal. Jednou je to vikendovej pokec tak do toho porad nerejte. Loni byla taky Ostrava jako ofiko srazek a byla tam jen morava bylo to moc blizko srazu predchozimu. Proto je i urcite Oleska jako neofiko srazek. _________________ Renault Scenic PH2 2.0 16v F4R 740 (plan F4R 736 132kW)
1.8 16v Ph1 Renault Chip :-) 15" Borbet |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 15.04.11 15:20 Předmět: |
|
|
Panáček taky nepochopil tu pravou pointu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 15.04.11 16:24 Předmět: |
|
|
Koukám, že nechápavých je tu víc a nebo je jednodušší dělat hloupého
Johny a ostatní přečtěte si laskavě ještě jednou co tomuto počinu vytýkáme a třeba budete nasraní místo na nás na sebe...
Jakto, že na FCB jak jsem zpětně dohledal je už min 14 dní jasné, že se něco bude dít a tady ani zmínka atd. jakto, že když to někdo mohl dát na FCB ale nedal to i sem ??? atd. atd. atd..... _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 15.04.11 16:26 Předmět: |
|
|
o sraze se mluvilo už na pokecu v ustí takže času bylo relativně dost ..aspon naznačit .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 15.04.11 19:19 Předmět: |
|
|
Boris napsal: | Koukám, že nechápavých je tu víc a nebo je jednodušší dělat hloupého
Johny a ostatní přečtěte si laskavě ještě jednou co tomuto počinu vytýkáme a třeba budete nasraní místo na nás na sebe...
Jakto, že na FCB jak jsem zpětně dohledal je už min 14 dní jasné, že se něco bude dít a tady ani zmínka atd. jakto, že když to někdo mohl dát na FCB ale nedal to i sem ??? atd. atd. atd..... |
Táááák! Přesně, jak to říkáš. O srazu se šušká již dlouho. Dle nějakých info, co ke mně dotekli to měl pořádat Ivon, tak sem se prvně ptala Ivona, ať vím, jak s termínem a ten mi sdělil, že sraz má na starosti JG. Na základě této informace jsem JG psala email, kde mě zajímalo, co bude pořádat a kdy to hodlá pořádat. Evidetně si nenašel krapet času mi za 2měsíce odepsat, přestože na FB funguje pravidelně. Nutno podotknout, že si termíny srazů běžně třeba nastavujem podle dohody, snažíme se i morávku dávat tak, aby od Drhlen nebyla v čase kratším, než 1,5měsíce apod. Prostě se od těchto info odvíjí spousta věcí a zákulisně se třeba řeší, co kdo bude dělat za soutěže, ať není každej sraz stejnej. JG si každoročně hraje na vlastním písečku a tak sem tomu letos chtěla předejít navázáním komunikace pomocí emailu. K tomu bohužel nedošlo a proto mám zde výhrady, které mám. Celkové pořádání srazu je věc víceméně "dobročinná" a dobročinnosti se meze nekladou, jak říkám, jen ta komunikace by neměla ohledně srazů probíhat na FB, ale na foru k tomu určenému  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr ZOO

Založen: 13.8.2009 Příspěvky: 252 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 23.04.11 21:39 Předmět: |
|
|
Tak teda když už je pár dní klid, tak bych se rád skromně zeptal jestli teda Oleška bude nebo nebude.  _________________ Petr ZOO
http://petrrenda.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 23.04.11 23:04 Předmět: |
|
|
povalí na olešku někdo z ostravy ? nebo z okolí brna ? potřeboval bych něco vyzvednout v obojím díky _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 24.04.11 09:07 Předmět: |
|
|
ANO. Víkendový pokec na Olešce bude!
Ten víkend tu prostě je k dispozici a s tím i možnost pokecat v pohodě s pár lidičkama a ať už zde proběhly různé organizační reakce a názory, tyhle severočeské srazy (Nordic) byly vždy o srazu přátel s podobnými zájmy a spoustě legrace a kamarádství, takže se nyní budu snažit Johnymu pomoct, jak jen čas zbyde, abychom si to víkend užili.
Berte tyto moje informace zatím jako předběžné:
Pokud se nic nezmění, tak bychom měli být v kempu Česká brána:
http://www.ceske-kempy.cz/kemp.php?kraj=ustecky&kemp=autokempink-ceska-brana
Zábava, co se týče soutěží bude zcela volná a nápadům se meze nekladou:
- Johny nebo já, nebo dohromady - podle času, spácháme malý orienťáček s prvky známé "Čumjízdy", ale trochu jinak. Trasa cca 25 km (dle reakcí stačí).
- vědomostní test mám hotový na 95%, doladit, vytisknout (opět s barevnými obrázky, hlavně obrázky
- naložím do auta loňské barely (ala kužely), a když okolnosti a majitel kempu dovolí, mohli bychom si udělat zase mini-zručku.
- a po vzoru volné organizace si samozřejmě uděláme i spanilku k nějakému zajímavému bodu, kde může proběhnout focení, a cestou zpět třeba nákup.
A aby byla při soutěžích nějaká motivace pro vítěze, díky ochotě Jeryho se asi povedou udělat i malé upomínkové předměty, na které opět hodím nějaký originální motiv.
Co se týče účasti: zatím to vypadá, že dorazí hlavně severní Čechy, střední a Praha Díval jsem se na odkaz na Facebooku, a tam se vyjádřilo asi 15 lidi pro, s tím, že asi 7 dalších se ozvalo mě a další přímo Johnymu. _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
glittermann
Založen: 14.9.2010 Příspěvky: 657 Bydliště - POVINNÉ *: Jirkov
|
Zaslal: 24.04.11 16:16 Předmět: |
|
|
Super Ivonku už se moc těším!!! _________________ Renault 19 1.8F-ie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 24.04.11 16:28 Předmět: |
|
|
ja dekuji za osobni pozvani pres email nicmene se omlouvam, ale nedorazim ..
mam ted s autem trosku jiny plany a ta velka dalka uz vubec nelaka  _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dr.Cvak V.I.P. Nordic Division
Založen: 31.1.2008 Příspěvky: 734 Bydliště - POVINNÉ *: Mělník
|
Zaslal: 24.04.11 17:24 Předmět: |
|
|
Super alespoň konečně někdo normální který se k tomu pěkně staví |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulusx V.I.P. Nordic Division

Založen: 21.2.2008 Příspěvky: 582 Bydliště - POVINNÉ *: Teplice
|
Zaslal: 24.04.11 21:42 Předmět: |
|
|
Za nás ANO,aspoň trochu projedu toho červenýho lenocha,ale zatim netušim,jakou mi nadělej šichtu,tak by to možná bylo až v sobotu odpoledne a možná zase jenom do večera,ale to jsou zatím jenom spekulace,každopádně se vynasnažíme...
1. Dr.cvak
2. PR0V0CATEUR (R19 1.9D)
3. Romulus a Hanďa _________________
1,4 43kW 1,8 66kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr ZOO

|
Zaslal: 24.04.11 22:05 Předmět: |
|
|
romulusx napsal: | Za nás ANO,aspoň trochu projedu toho červenýho lenocha,ale zatim netušim,jakou mi nadělej šichtu,tak by to možná bylo až v sobotu odpoledne a možná zase jenom do večera,ale to jsou zatím jenom spekulace,každopádně se vynasnažíme...
1. Dr.cvak
2. PR0V0CATEUR (R19 1.9D)
3. Romulus a Hanďa
4. ZOO club |
_________________ Petr ZOO
http://petrrenda.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr ZOO