Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 11.03.08 12:50 Předmět: |
|
|
Rio napsal: | když né tak né, ale pak se se mnou nehádejte....vrať se do minulého století a tam přežívej...já jdu s dobou.  |
mě by fakt strašně moc zajímalo odkud máš že se polosynt. a syntetika muzou michat??
to mas jako bys smazil na olivovem oleji a druhy rizek na normalni lukaně.. chuť bude uplně jina a ty bys tvrdil ne ta chuť bude stejna..
ja myslim ze mi da hodne lidi za pravdu ze ruzne oleje (nemyslím tím značku) že nemuzes michat..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rio
Založen: 15.10.2007 Příspěvky: 128 Bydliště - POVINNÉ *: Domažlice
|
Zaslal: 11.03.08 13:21 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Rio napsal: | když né tak né, ale pak se se mnou nehádejte....vrať se do minulého století a tam přežívej...já jdu s dobou.  |
mě by fakt strašně moc zajímalo odkud máš že se polosynt. a syntetika muzou michat??
to mas jako bys smazil na olivovem oleji a druhy rizek na normalni lukaně.. chuť bude uplně jina a ty bys tvrdil ne ta chuť bude stejna..
ja myslim ze mi da hodne lidi za pravdu ze ruzne oleje (nemyslím tím značku) že nemuzes michat..  |
Odkud to mám ? Od odborníků to mám. Dá se to najít na internetu, pro tvoji informaci. Ale to by si musel hledat a chtít to vědět a né jen hloupě obhajovat sovji nezanalost. Když se mnou nesouhlasíš tak napiš proč a podlož to argumenty. Citace o smažení řízků na oleji a nebo lukaně je trochu zcestná a podle mne ukazuje na to že o dané věci nic nevíš . Promiń ale už to nešlo jinak než ti to takto napsat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 11.03.08 13:41 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | By mě zajímalo jak by chutnal řízek usmažený na polosyntetice  |
můžeš zkusit a rozhodně mi dej vědět  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peki Anonymní
|
Zaslal: 12.03.08 13:20 Předmět: |
|
|
Většinou lze najít takovéto info:
Oleje lze míchat
Míchání olejů je možné, ale pouze za určitých podmínek. Syntetický a minerální olej lze míchat pouze v případě, že nezbývá jiná možnost. ?Mícháním dochází ke snížení kvality toho kvalitnějšího. Takový olej pak ztrácí výhody, které si řidič zaplatí,? říká Vladimír Matějovský, odborník z oboru paliv a maziv. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 12.03.08 15:36 Předmět: |
|
|
Rio napsal: | LANiN napsal: | Rio napsal: | když né tak né, ale pak se se mnou nehádejte....vrať se do minulého století a tam přežívej...já jdu s dobou.  |
Odkud to mám ? Od odborníků to mám. Dá se to najít na internetu, pro tvoji informaci. Ale to by si musel hledat a chtít to vědět a né jen hloupě obhajovat sovji nezanalost. Když se mnou nesouhlasíš tak napiš proč a podlož to argumenty. Citace o smažení řízků na oleji a nebo lukaně je trochu zcestná a podle mne ukazuje na to že o dané věci nic nevíš . Promiń ale už to nešlo jinak než ti to takto napsat. |
ty voe, ty si marnej...
oleje už prosimtě neřeš a radši nám běž vykládat Tvoje pokrokové teorie do jinýho tématu, olej mě už nebaví...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dvur
Založen: 1.3.2008 Příspěvky: 23 Bydliště - POVINNÉ *: Osvětimany
|
Zaslal: 12.03.08 18:18 Předmět: |
|
|
Já leju do 16V Castrol TXT 5W30 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 12.03.08 20:57 Předmět: |
|
|
tak konecne mi tu nekdo potvrdil ze olej menit pri 7000 a vic ani ranu... delam to tak na doporuceni predchoziho (prvniho) majitele a motor ma ted 160 000 a tak jako on tak ani ja jsem jeste nikdy nedolejval!!!! vzdy jen vylejval a menil...  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|