Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

olej
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 11.03.08 12:50    Předmět: Citovat

Rio napsal:
když né tak né, ale pak se se mnou nehádejte....vrať se do minulého století a tam přežívej...já jdu s dobou. Laughing

mě by fakt strašně moc zajímalo odkud máš že se polosynt. a syntetika muzou michat??
to mas jako bys smazil na olivovem oleji a druhy rizek na normalni lukaně.. chuť bude uplně jina a ty bys tvrdil ne ta chuť bude stejna..
ja myslim ze mi da hodne lidi za pravdu ze ruzne oleje (nemyslím tím značku) že nemuzes michat.. Exclamation
Rio

Bydliště - POVINNÉ *: Domažlice

PříspěvekZaslal: 11.03.08 13:21    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
Rio napsal:
když né tak né, ale pak se se mnou nehádejte....vrať se do minulého století a tam přežívej...já jdu s dobou. Laughing

mě by fakt strašně moc zajímalo odkud máš že se polosynt. a syntetika muzou michat??
to mas jako bys smazil na olivovem oleji a druhy rizek na normalni lukaně.. chuť bude uplně jina a ty bys tvrdil ne ta chuť bude stejna..
ja myslim ze mi da hodne lidi za pravdu ze ruzne oleje (nemyslím tím značku) že nemuzes michat.. Exclamation

Odkud to mám ? Od odborníků to mám. Dá se to najít na internetu, pro tvoji informaci. Ale to by si musel hledat a chtít to vědět a né jen hloupě obhajovat sovji nezanalost. Když se mnou nesouhlasíš tak napiš proč a podlož to argumenty. Citace o smažení řízků na oleji a nebo lukaně je trochu zcestná a podle mne ukazuje na to že o dané věci nic nevíš . Promiń ale už to nešlo jinak než ti to takto napsat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 11.03.08 13:32    Předmět: Citovat

By mě zajímalo jak by chutnal řízek usmažený na polosyntetice Idea Question
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 11.03.08 13:41    Předmět: Citovat

mirek napsal:
By mě zajímalo jak by chutnal řízek usmažený na polosyntetice Idea Question

můžeš zkusit Laughing a rozhodně mi dej vědět Wink Laughing
Peki
Anonymní

PříspěvekZaslal: 12.03.08 13:20    Předmět: Citovat

Většinou lze najít takovéto info:

Oleje lze míchat

Míchání olejů je možné, ale pouze za určitých podmínek. Syntetický a minerální olej lze míchat pouze v případě, že nezbývá jiná možnost. ?Mícháním dochází ke snížení kvality toho kvalitnějšího. Takový olej pak ztrácí výhody, které si řidič zaplatí,? říká Vladimír Matějovský, odborník z oboru paliv a maziv.
MortE
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: BRNO

PříspěvekZaslal: 12.03.08 15:36    Předmět: Citovat

Rio napsal:
LANiN napsal:
Rio napsal:

Odkud to mám ? Od odborníků to mám. Dá se to najít na internetu, pro tvoji informaci. Ale to by si musel hledat a chtít to vědět a né jen hloupě obhajovat sovji nezanalost. Když se mnou nesouhlasíš tak napiš proč a podlož to argumenty. Citace o smažení řízků na oleji a nebo lukaně je trochu zcestná a podle mne ukazuje na to že o dané věci nic nevíš . Promiń ale už to nešlo jinak než ti to takto napsat.

ty voe, ty si marnej...
oleje už prosimtě neřeš a radši nám běž vykládat Tvoje pokrokové teorie do jinýho tématu, olej mě už nebaví...

Bydliště - POVINNÉ *: Osvětimany

PříspěvekZaslal: 12.03.08 18:18    Předmět: Citovat

Já leju do 16V Castrol TXT 5W30
StyflerZ1

Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana

PříspěvekZaslal: 12.03.08 20:57    Předmět: Citovat

tak konecne mi tu nekdo potvrdil ze olej menit pri 7000 a vic ani ranu... delam to tak na doporuceni predchoziho (prvniho) majitele a motor ma ted 160 000 a tak jako on tak ani ja jsem jeste nikdy nedolejval!!!! vzdy jen vylejval a menil... Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6

Přejdi na: