Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lord Bazzi
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 2680 Bydliště - POVINNÉ *: Uhřice okr. Vyškov
|
Zaslal: 12.03.08 11:46 Předmět: Kapota |
|
|
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli by šla dát kapota ze 16V na obyčejnou 1,4ku?zdá se mi že má kolem světel trochu jinej tvar a nevím jak vychází ten náfuk,protože u mojeho renaultíka není pod tou kapotou moc místa,protože je tam vzducháč a vstřikování a od toho náfuku by tam mohlo zatíkat.Měl to někdo z vás takhle předělávaný?Díky moc za rady _________________ VW Prassat Variant B4 TDI-pracant
Renaulty mám už jen pro zábavu:
16V ph2,3dv Mazlík
Nafoukané Kabrio kabrioletovič ph2kovič 8V ??kW
3x 16V na ND |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 12.03.08 11:48 Předmět: Re: Kapota |
|
|
Lord Bazzi napsal: | Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli by šla dát kapota ze 16V na obyčejnou 1,4ku?zdá se mi že má kolem světel trochu jinej tvar a nevím jak vychází ten náfuk,protože u mojeho renaultíka není pod tou kapotou moc místa,protože je tam vzducháč a vstřikování a od toho náfuku by tam mohlo zatíkat.Měl to někdo z vás takhle předělávaný?Díky moc za rady |
Jeden klučík tu od nás si dal na 1.4 kapotu ze 16c páč měl nouzi a začalo mu to blbnout při startování, páč mu tam valila voda zvenku.. _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|