Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jinx
Založen: 15.4.2010 Příspěvky: 20 Bydliště - POVINNÉ *: Povazska Bystrica
|
Zaslal: 22.02.11 13:48 Předmět: Studený štart - 1.9 D dymi,trase, |
|
|
Zdravim,pozrel som vsetky temy odzaciatku po koniec a nenasiel som nieco co by vyriesilo moj problem. Ked nastartujem za studena motor,prehnane moc dymi..na bielo/sedo a dym dost smrdi.Celym autom trase.Po par minutach zacne motor nepravidelne trhat,az naskoci taky divny klepavy zvuk a dymenie aj silne vibracie prestanú. Motor taha dobre..Mozu to byt trysky?zhavenie?palivovy filter?tesnenie pod hlavou ? za odpovede dakujem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
toutak1991
Založen: 30.1.2011 Příspěvky: 24 Bydliště - POVINNÉ *: CHOTYNĚ
|
Zaslal: 22.02.11 17:20 Předmět: |
|
|
Mám stejný problém uplně stejné příznaky auto se zahřeje cca po kilometru jízdy a všechno je v pořádku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zvady

Založen: 6.1.2009 Příspěvky: 662 Bydliště - POVINNÉ *: Zvolen, SR
|
Zaslal: 22.02.11 17:57 Předmět: |
|
|
myslím, žeby som na tvojom mieste skontroloval žhaviče stačí od nich odkrútiť kontakty a priloži plus z baterky na žhaviť - ak iskrí tak je OK ak nie je DEAD. Ak sú ok môže byť problém v nafte = mne napr nasávalo vzduch a blblo to.
ALE AJ TAK TO BUDE ASI HORŠIE.
Ak tak zavolaj mi som zo SR a pokecame (číslo v SZ) aj, ked nie som expert na diesla = ja naštartujem a vozim sa na ňom. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jinx
|
Zaslal: 23.02.11 11:50 Předmět: |
|
|
no to som skusal,len s tym rozdielom ze som nic neodpajal z zhavicov,proste som natiahol kabel od + z baterky na zhavic a vtedy iskrili vsetky.. no a myslim ze keby to je nieco s naftou tak by auto blblo aj za jazdy a zahriate,ale ono ide dobre.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jinx
|
Zaslal: 01.03.11 14:59 Předmět: |
|
|
Takze problem je vyrieseny,bolo to zhavicmi,sice vsetky mali odpor a zhavili,nezhavili tak ako mali a robilo to to ,co to robilo...Teraz auto uz nedymi,sice ked nastartujem,treba este pridat aby sa dostalo do tych spravnych otacok,a to neviem uz cim moze byt,ale takto mi to robilo aj predtym takze kaslem nato  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|