Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaký způsob zabudování dotykového LCD by jste vy spíše preferovali? |
2DIN tj zabudované v palubovce (+ okolo různé ovládací tlačítka) na místo ofuků a rádia? |
|
35% |
[ 5 ] |
1DIN tj namísto autorádia jen LCD s vyjížděcí mechanikou? (bez možnosti různých ovládání) |
|
64% |
[ 9 ] |
|
Celkem hlasů : 14 |
|
Autor |
Zpráva |
Dzrundik
Založen: 28.8.2008 Příspěvky: 109 Bydliště - POVINNÉ *: Louny, Ústecký kraj
|
Zaslal: 22.02.11 11:53 Předmět: |
|
|
Já bych si ty prostřední ofuky u kabria raději nechal, mají u kabria důležitou funkci při projížďce bez střechy jarním chladným ránem  _________________ Renault 19 Cabriolet,r.v. 1994, 65kw, zelená-metal, Weitec -60mm |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.02.11 12:03 Předmět: |
|
|
Brajen: můžeš mi udělat fotku ?
Dzrundik: myslíš tím chladné proudění vzduchu na kebuli a ruce při jízdě? to já už neznám co mám clonu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Brajen
Založen: 25.8.2009 Příspěvky: 214 Bydliště - POVINNÉ *: Karvina
|
Zaslal: 22.02.11 12:04 Předmět: |
|
|
Fotku mam poslu na mejla a ty to tu treba hod oka? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.02.11 12:31 Předmět: |
|
|
foto od člena Brajen
podle mne to zabírá dost místa.. s mou výškou kdy sotva vidím na cestu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 22.02.11 12:34 Předmět: |
|
|
Tak si dáš polštář pod prdel  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Brajen
|
Zaslal: 22.02.11 12:36 Předmět: |
|
|
Kdyby neco dej tam ale dvaDin 7" na tom malym prdlajs uvidis a nebo kup si vyjizdecku smer dolu pohledam odkaz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Brajen
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.02.11 12:38 Předmět: |
|
|
přemýšlím a vymýšlím kraviny.. co takhle:
ofuky posunout nahoru (jak to je u PH2), tlačítka+hodiny taky pod ofuky a rádio dát nad panel topení ?? taky by se to dle mého pohodlněji ovládalo, ufuky by zůstaly ..
asi bych sehnal jinou palubku a tu překpal k obrazu svému a pak by se jen vyměnil ten plast namísto nynější  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.02.11 12:42 Předmět: |
|
|
Brajen napsal: | Kdyby neco dej tam ale dvaDin 7" na tom malym prdlajs uvidis a nebo kup si vyjizdecku smer dolu pohledam odkaz  | mám v plánu to co je na str.6 (myslím) tj to co máš ty, anebo tohel 7" zabudovat namíto ofuků..
ostatně kdyby se to vysouvalo dolů, tak či tak ty ofuky zazdím .. takže leda zabudovat nebo vyjížděcí nahoru.. já jsem stále pro 2DIN napevno lákají mě totiž ty ovládací čudle a možnost mít i mechaniku u LCD a né někde daleko ostatně samotné PC by se v pohodě vešlo za zabudované LCD  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Brajen
|
Zaslal: 22.02.11 12:45 Předmět: |
|
|
No ale porad to nebudes mit vysunute takze ty vydechy az tak nezazdis jestli jezdis sam tak ti to bude trvat tyden kdy to budes vysouvat ja uz to vysouvam jen na srazech ale 2 dinko je taky dobry ale lakavejsi pro zlodeje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.02.11 12:49 Předmět: |
|
|
vzhledem k tomu že PC a soft k němu nejde ovládat jinak než přez dotyk, tak se bude muset vysouvat pořád = větší šance že se něco pokazí..
zabudované 2din bych asi vždycky zakryl nějakou vyrobenou falešnou tatrankou nebo něco podobnýho.. už jsem to někde viděl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.02.11 13:41 Předmět: |
|
|
Tohleto má prý Renault Megane
Nevypadá to lépe s ovládáním a mechanikou, než vyjížděcí LCD? Něco na tento způsob bych se chtěl zaměřit ač jsem říkal že do palubky nevrtnu (přijde mi to hezčí a praktičtější)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 22.02.11 14:02 Předmět: |
|
|
Já se jen bojím toho zapracování do stávající palubky  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.02.11 14:05 Předmět: |
|
|
to já taky proto si seženu jinou, nebo alespoň ten středovej plast a +- to nabastlím a uvidíme co z toho vznikne.. podle toho co se venku děje, mám času hromadu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Brajen
|
Zaslal: 22.02.11 14:18 Předmět: |
|
|
tak to 2Din hod mezi ten panel kde jsou hodiny atd a mezi panel kolem radicky a dolaminatuj to ;)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|