Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
beda

Založen: 15.11.2008 Příspěvky: 3330 Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno
|
Zaslal: 30.01.11 08:46 Předmět: |
|
|
tam v okoli jedovnice sme s jeli cumjizdu na HP3 na motorkach , dobra sranda , je tam toho hodne co videt a mimo to se taky kam ztratit :-D a uzasne zakroucene cesty :-) _________________ www.89buildesign.cz www.levne-projekty.cz www.3dvize.cz - Projekční kancelář, vizualizace atd.
Auto : Volvo V70, D5 Ocean Race
Moto : Suzuki Bandit 600 N, Aprilia RSV Tuono, Amperia Caf e, Aprilia RS 125 Extrema :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 30.01.11 11:28 Předmět: |
|
|
A nebudeme tou dobou náááhodou na Ukrajině ?!?
A navíc je to pro příznivce vozů Renault .. a to já nejsem.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 30.01.11 11:33 Předmět: |
|
|
Je to kousek, tak pokud budu doma, určitě se pojedu aspoň podívat  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 30.01.11 12:29 Předmět: |
|
|
Zni mi to sakra povedome, ten kemp...tam byla Moravia 2007 nebo 2006? _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

|
Zaslal: 30.01.11 13:13 Předmět: |
|
|
Pokud vím, tak jo  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 30.01.11 19:54 Předmět: |
|
|
Jo, jo, Ivone, je to ten kemp od kterýho sme upustili, bo byl úplně napikaču-že oni vyberou vždycky takovej debilní kemp, viz. Mělník V nedělu dopo, aby tasm člověk hlady okusoval lavičky, bo na restauraci nepříjmení a neochotní, jak cyp a Jedovnice só nevlich to samí  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

Založen: 23.11.2007 Příspěvky: 3025 Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
PR0V0CATEUR Provokovat a škodit

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 6995 Bydliště - POVINNÉ *: Strážnice
|
Zaslal: 04.02.11 20:35 Předmět: |
|
|
Jak už jsem psal na facebooku, tak nejspíš pojedu, už jsem si na to předepsal dovču...
(kdyžtak poprosím nějak rozepište i srazy tady na R19 ať vím jak si tu dovolenou rozvrhnu...) _________________ telefon: 601/222282
Mám tak moc rád lidi, že žiju takovým způsobem, aby až umřu bylo víc lidí šťastných než smutných, troubové! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

|
Zaslal: 04.02.11 22:12 Předmět: |
|
|
PR0V0CATEUR napsal: | Jak už jsem psal na facebooku, tak nejspíš pojedu, už jsem si na to předepsal dovču...
(kdyžtak poprosím nějak rozepište i srazy tady na R19 ať vím jak si tu dovolenou rozvrhnu...) |
Ty spíš napiš jak máš služby a hlavně noční  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 05.02.11 02:15 Předmět: |
|
|
To se uvidí kde budem,ale jestli na ten termín nic nebude tak přijedu ať už bude sraz třeba o deseti hovnech, je to za rohem tak to nic neveme a hlava mě bude ráno bolet i tak  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 05.02.11 13:55 Předmět: |
|
|
pivinek napsal: | Renault Clubu ČR srazy jsou nuda a o ničem...chaos a nezájem...  |
No to bych netvrdila. Mě třeba baví a moc se mi líbí ty jejich orienťáky. V tomto směru se jim nemůžeme rovnat Mají je opravdu hodně dobře propracované a celkem mi takový zajímavý závod chybí
Druhá věc je, že my když jedem s Marvem každej svým autem, tak nás víkend na srazu Renault clubu, co se týče benzínu, platby za kemp, startovné a nějaký jídlo obvykle vyjde na 10t. a za to můžem bejt tejden v chorvatsku aji s útratou...  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 05.02.11 15:20 Předmět: |
|
|
Taky jsem chtel napsat, ze urcite nejsou nuda a jsou pomerne programove nabite, ale jelikoz orientaky jejich stylu jsou pomerne slozite, tak jsem si je neuzil, rozhodne neejsou pro novacky. Cumjizda je pekna,. Celkove atmosfera pohodova a kdyz poznate par Renaultich nadsencu tam, tak urcite nebude ceho litovat. Posledni srazy byli, co jsem slysel, se slabsi ucasti, ale to se muze touto novou lokalitou letos zmenit. Sam bych klidne jel, ale uvidime, co bude, jestli nebude treba Ostrava v cervnu, ale i tak bude potreba setrit rozpocet na nemecky Renault sraz a rodinnou dovolenou a pak Moravii, takze tomu moc nedavam. _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|