Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 01.02.08 12:13 Předmět: |
|
|
ne je to tady clen a dela automechanika na zivnost ma rozumne ceny a myslim ze v tomto se vyzna doufam ze mu neva kdyz mu tu delam reklamu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 01.02.08 12:15 Předmět: |
|
|
Popiš detailně tu závadu co ti to dělá. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dukemb
Založen: 22.1.2008 Příspěvky: 131 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 9
|
Zaslal: 01.02.08 12:49 Předmět: |
|
|
nastartuju, rosviti se kontrolka ABS... neco zavrci, pak kontrolka zhasne a vrceni prestane....potom jedu a zacnu brzdit tak 3krat z 5brzdeni se lechce na zacatku seslapnuti zachveje pedal a a ozve se slabe zavrceni (jen na zacatku seslapnuti, jakmile je pedal seslapnut vice tak to ustane)...ztohohle by se dalo usuzovat ze jsou zvlnene kotouce,.....tak jsem vyndal pojistku ABS (co je vpojistkach pod kaslikem) ABS sviti furt a zaroven vykricnik:) ale auto brzdi uplne stejne (ucinne) akorat se nechveje pedal a ani nejsou slyset zadne zvuky....takze to musi byt ABSkou... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 01.02.08 17:33 Předmět: |
|
|
No ten mechanik co ti říkal že je to vadné je blbec, a nebo čekal že mu to dáš do opravy a on tě odře z kůže. Tobě totiž ABS funguje normálně tak jak by mělo. Jen ještě vyzkoušej dát pojistku zpátky a pak zkus tak v 80 dupnout ale opravdu dupnout na brzdu. Pokud to půjde smykem tak by to mělo chybu. Pokud zafunguje ABS tak to do smyku nedostaneš. To spínání čerpadla při brždění je v pořádku (musí dotlakovat ůbytek).
To chvění pedálu je na 99% křivé kotouče. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 01.02.08 17:49 Předmět: |
|
|
no a co jsem tu psal včera? taky tvrdím,že je to v pořádku,on tehle systém spousta lidí nezná,já když jsem byl s ventilem na STK taky my borec tvrdil,že ABS špatně funguje,až jsem mu řekl,že je tam el.posilovač tak byl v klidu..zvlněné kotouče...může být |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dukemb
|
Zaslal: 27.02.08 12:56 Předmět: |
|
|
A je normalne ze kdyz stim par dnu nejedu, tak po otoceni klicku to ABS vrci tak 40sekund?, pak pri jizde uz jen obcas jen 1-2sekundy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 27.02.08 19:59 Předmět: |
|
|
dukemb napsal: | A je normalne ze kdyz stim par dnu nejedu, tak po otoceni klicku to ABS vrci tak 40sekund?, pak pri jizde uz jen obcas jen 1-2sekundy. | takhle to normálně funguje....nevrčí ABS,ale čerpadlo posilovače  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 27.02.08 21:27 Předmět: |
|
|
No 40s je snad trochu moc, mi to běží ráno tak 5 sec. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 27.02.08 21:39 Předmět: |
|
|
mě taky tak nějak...čas jsem neměřil ...možná se dukemb spletl |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bejenicek
Založen: 18.12.2007 Příspěvky: 38 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 05.03.08 13:35 Předmět: |
|
|
Jenom se zeptam...Kdyz to ABSKO zareaguje (při smyku), má poblikávat kontrolka na palubce?Nebo je stále zhaslá a svítí pouze při startování?díky...
Respektivě, co je špatně, když ABS (bendix) normálně tlakuje, vše zhasne, ale jde to do smyku? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dukemb
|
Zaslal: 05.03.08 18:38 Předmět: |
|
|
nesplet, je to vzdycky tak kolem 30 sekund, kdyz stim par dnu nejedu...ale jinak se zda ze funguje ok, pri prudkem brzdeni na mokre vozovce auto nejde do smyku...ale to dlouhy vrceni me stve... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|