Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pepekx2
Založen: 14.1.2011 Příspěvky: 2 Bydliště - POVINNÉ *: moravska trebova
|
Zaslal: 24.01.11 17:59 Předmět: naftove vstrikovaci cerpadlo bosch |
|
|
zdarec chlapaci, mam problem, tece mne nafta z cerpadla a potrebuju ho pretesnit, tece od vstrikovacich trubek, je tam o-krouzek, jenze mam strach to rozdelat. Potreboval bych nakej planek, kde je cerpadlo rozkresleny. Koupil jsem si kvuli tomu knizku "Jak na to", ale tam to vubec neni, jen jak vypada a kde seridit volnobezny otacky. Muze mi nekdo poradit? Predem moc dik! Pepan  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 24.01.11 20:22 Předmět: |
|
|
jj vyndej čerpadlo a pošli ho do bosche sam si na tom neudělaš ani prd .. a samotny tesněni vetšinou neprodavaj _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Henry
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 951 Bydliště - POVINNÉ *: Moravská Třebová
|
Zaslal: 25.01.11 09:13 Předmět: |
|
|
hele krajan a dokonce skoro soused
čerpadlo ven a šup s ním do PAS Zábřeh na Moravě, nebo se zkus domluvit s panem Bednářem viz. http://www.pas-zabreh.cz/pas/kontakt a dovez tam celé auto, oni vymontují, opravý, namontují a nastavý na předvstřik  _________________ Suzuki V-Strom
R19 phII 54kw -> prodáno...Renault Megane Coupe 70kw -> prodáno...Citroën Xsara 2.0 TD 66kw -> prodáno...16v phI -> prodáno -> Citroën C5 2.2 HDI
www.henry19.rajce.net
autohifi???? ...závaží nevozím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 25.01.11 13:03 Předmět: |
|
|
V Ostravě vím taky o jednom odborníkovi, který se zabívá čištěním vstřiků a opravou čerpadel.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepekx2
Založen: 14.1.2011 Příspěvky: 2 Bydliště - POVINNÉ *: moravska trebova
|
Zaslal: 28.01.11 20:04 Předmět: |
|
|
Tak to jste mne moc nepomohli, ale presto dik. Sehnal jsem jiny cerpadlo tak ho prehodim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|