Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 11.01.11 17:26 Předmět: |
|
|
GT napsal: | LANiN napsal: | a tlumení se dá vždycky sundat
|
Hehe zkoušel jsi to už někdy .. ?
Do Marvova kábra padla plechovka Braxu a hromada plátů vibraflexu s tím, že se fakt nešetřilo a je to poznat.
Tapecy zevnitř nemusíš, chce to vyzkoušet. Hlavně bacha na tu tloušťku abys pak vůbec nasadil tapecy zpátky, to nám dělalo taky docela problém. |
na to že to sundaš zapoměn pokud to udělaš dobře tak to budeš sundavat rozbruskou nebo dlatem po kouskach  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.01.11 10:31 Předmět: |
|
|
Nedalo mi to a napsal jsem i na autohificlub a kluci tam maj taky rozdílný názory k vytlumení.. Jeden tvrdí, že celý kufr, druhý že jen ty plechy, které nemají výstuhy ..
tak a teď si vybrat samo ta varianta s méně tlumením se mě líbí páč to nebude tolik stát  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 13.01.11 10:32 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Nedalo mi to a napsal jsem i na autohificlub a kluci tam maj taky rozdílný názory k vytlumení.. Jeden tvrdí, že celý kufr, druhý že jen ty plechy, které nemají výstuhy ..
tak a teď si vybrat samo ta varianta s méně tlumením se mě líbí páč to nebude tolik stát  |
Ti co radí více tlumit jsou nejspíš prodejci auto-hifi  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.01.11 10:37 Předmět: |
|
|
taky mě to napadlo ale to by jich tam byla většina ikdyž to je taky možný  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 13.01.11 11:26 Předmět: |
|
|
a co to skusit namontovat a pak zjišťovat co bude drnčet a podle toho vytlumit  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.01.11 11:30 Předmět: |
|
|
jenže mě tam nic nedrnčí, teda krom značky .. a to vytlumení je prý taky dobrý k tomu, že je zvuk pak lepší nebo co.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 13.01.11 11:34 Předmět: |
|
|
Tak asi bych se zaměřil jen na největší plochy a pak zjistíš kde to dělá největší bordel a můžeš dopilovávat. Ale jestli si se zvukem spokojený a sere tě jen značka tak asi není moc co řešit  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.01.11 12:05 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: | Zkusil bych tu značku podmazat pořádně nějakým lepidlem a drnčet už nebude  | no ty jsi taky exot lepit značku, co tě to napadlo? to každopádně ne
asi vytlumím jen dveře kufru a kolem zástavby.. zbytek kdyby se mě něco nelíbilo anebo pokud tam ten rozdíl bude znát  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 13.01.11 12:15 Předmět: |
|
|
Ti, jenž radí vytlumit všechno a řádně to nemusí myslet špatně .. teoreticky to uděláš nějak napůl, pak se budou ozývat z kufru nějaký pazvuky, ale už se Ti to nebude chtít předělávat takže to tak necháš .. takže raději napoprvé jako Pája. ;)
Ad lepší zvuk - to je myšleno ve dveřích, který slouží jako ozvučnice pro kompa a tam zpřesní tlumení basy a celkovej projev je takovej přesnější - těžko se to popisuje ale ten rozdíl uslyšíš hned.
EDIT : když to čtu na AHC jak chceš dělat ozvučnici tak bych se na to asi vys*ral a udělal instalaci bez wooferu .. když Bizon - to howädo - odpálil SUB tak jsme jeli na Senec bez wooferu a že by nám chyběl se říct nedalo, kluci na EMMÉ s tím už taky laborují, že hrajou jenom na kompa bez wooferu a když vybereš dobrý kompa a nakrmíš je, tak to nemusí být problém.
U kábra stejně ty basy z kufru nelezou do kabiny tak jako u sedanu nebo hatche a navíc si tím zabiješ kufr, kterej bys mohl mít jinak relativně prázdnej.
Přemýšlej o tom Laninku .. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
Zaslal: 13.01.11 12:44 Předmět: |
|
|
Proč exot mam ju přilepenou vepředu i vzadu a spokojenost a kdybch ju chtěl náhodou sundat tak mám vyzkoušený že to nebude takovej problém to oddělat ale pokud nechceš lepit tak to budeš muset nějak vypodložit slabou gumou nebo něčim jinak to nevyřešíš _________________ Renault 19 RT F3P 1794 65kW(SPI) 1993
Renault 19 16V cabrio ph1
http://sob007.rajce.idnes.cz/
Servisní manuály, Jak na to ......
http://www.edisk.cz/adresar/1de83325b3cdf4b28843e72ae17fa915 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Brajen
Založen: 25.8.2009 Příspěvky: 214 Bydliště - POVINNÉ *: Karvina
|
Zaslal: 13.01.11 13:02 Předmět: |
|
|
Taky mi drncela znacka .... vyresil sem to tim ze sme ji presunul do narazniku a mam klid  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 13.01.11 18:17 Předmět: |
|
|
mě nic nedrnčí asi mam malo basu ne občas zadrnčí dveře předni ale to dělaj lamino tapice asi pudou do <> .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.01.11 14:41 Předmět: |
|
|
GT: kdybych před pár léty věděl, že budu mít kabrio, tak bych sub + zes nekupoval to je jasný a teď to prodám hluboko pod cenou a to se mi nevypaltí, tak ho tam dám, stejně s kabriem jezdím jen o slunečném víkendu a že bych odpálil repro se nebojím, zes je dle RMS o něco slabší ale stát se může vše že?
jinka k vytlumení, v zadu mi fakt nikdy nic nedrnčelo tak nic tlumit nebudu, jen celý kufr potahnu tím kobercem a cajk pokud by něco drnčelo a nebude to vadit tak další zimu se budu stejně zase nudit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 19.01.11 14:25 Předmět: |
|
|
já jen tak, někdo mě na AHC nahodil tyhle fota
 |
|