|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 04.08.08 22:33 Předmět: |
|
|
to by melo byt OK kdyz odpojim odněj hadičku tak to chcipne anebo to nenastartuje vubec takže by mělo být okej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 05.08.08 19:27 Předmět: |
|
|
hm tak se to opravilo samo
ale pro jistotu.. snímač otáček je zaměnitelný z kerekoliv 19ky??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
chlapecek
Založen: 20.1.2008 Příspěvky: 130 Bydliště - POVINNÉ *: Rumburk
|
Zaslal: 06.08.08 17:33 Předmět: |
|
|
zdravím chtěl bych se zeptat kde je na motoru 18i16v to čidlo nasavaneho vzduchu diky moc mam clio |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 07.08.08 08:22 Předmět: |
|
|
chlapecek napsal: | zdravím chtěl bych se zeptat kde je na motoru 18i16v to čidlo nasavaneho vzduchu diky moc mam clio | nalevo (na straně spolujezdce) nad altíkem v sání z boku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 09.08.08 20:02 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | otvírám tohle tema znova a sice nerad
Co to dělá za paseku:
Nastartuju otáčky vyletí někde do 2500ot/min spadnou na cca 1300ot/min a drrží se (jak kdy) 30vteřin i 1minutu a pak začne scípat ale ne hopsat jako obvykle ale jakoby se dusil, jakoby jste jeli na 5ku 10km/h a někdy otáčky vyletí na 1500-2000ot/min anebo to scípne uplně.. takhle mě to udělá 2x-6x nebo dokud to nechcipnu sám, zkoušeno i 10minut a furt..
když jedu tak ani nepomáho to co pomohlo "povolit plyn a přidat" ted ani furt to samé.. když přidám plyn aby se otevřela druhá klopa (cítím na pedálu) tak se chytne ale ne pokaždé...
co jsem preventivně změřil:
tlak paliva měřen u mechoše prej OK, při nastartovaném motoru a NEHEKÁNÍ z regulátoru tlaku paliva na liště benzín normal odtíká, při prošlápnutí plynu je odtíkání menší
lambda sonda měřena prej OK
odpor čidla teploty vody při zaplé sahaře cca 85°C 298 ohm
odpor čidla nasávaného vzduchu 1.15 kohm teplotu vzduchu v sání netuším
klopa sání měřená na konektoru 0.22-5.60V
prý tlaky ve válcích (převodovka=>rozvody) 10 10.1 10.2 10.1
regulátor volnoběhu je OK normál pracuje tam a zpět
svíčky maj najeté 10tisíc, tak jako rozdělovač, jen kabely původní
ukostření motoru nové, ukostření baterky 2xhrubší než bylo
konektrory od ŘJ, vstřiků, čidel, lambdy, baterky odpojene NEzaoxidované
na diagnostice sem nebyl moc peněz, byla vypla přez noc i ŘJ a nic
filtry vzduchu (volnoběh i hlavní) byly dole a furt to samé
Mám podezření duď na vstřiky, indučku nebo ŘJ, jinak mě nic nenapadá.
Nějake jiné návrhy?
mirečku zdrž se prosimtě tvojich narážek a připomínek, díky. | začlo to zase dělat..
tatik poradil že mam vyjet benzin, domrtě to jsem udělal, a nabral jsem benzím 30l V-Power Racing od Shell a krásně drží volnoběh na 1100r/min ikdyž nastartuju zastudena nebo za tepla, prostě žádné pochybnosti o chcípání
asi to zmetci ředili něčím nebo jsem taky moh mít v nádrži já vodu a prostě to uplně malinko co tam bylo byla voda... to už nezjistím.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 13.08.08 19:13 Předmět: |
|
|
to´s fakt jel dokud to nechcíplo?  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 14.08.08 05:51 Předmět: |
|
|
no hlavně aby si tak nedokur... cerpadlo  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.08.08 09:53 Předmět: |
|
|
mirek zase kecá kraviny .. no tatik řek vyjezdit a nabrat jiný benál.. tak sem to vyjezdil a nabral z SHELLky a no problemo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobek123
Založen: 2.12.2010 Příspěvky: 46 Bydliště - POVINNÉ *: Slovensko
|
Zaslal: 28.12.10 00:01 Předmět: skapina |
|
|
Zdravim, mam R19 1.8i 8V RT r. v. 1993. A mam taky problem ktory sa vam posnazim vysvetlit . Isiel som na aute vsetko bolo v pohode presiel som neakych 15km odstavil auto na neakych 10min a ked som ho znovu nastartoval tak vsetko bolo ok ale po neakych 200m zacalo sklbat ale este sa to neako pohybovalo a cim som isiel dalej tak tym to bolo horsie a po neakych dalsich 200m uplne skapalo, tak som ho asi 10krat nastartoval a vybehlo mi na sekundu na 1500otacok a hned skapalo a toto mi robilo 10 krat co som ho startoval a ked som ho potom po chvyle isiel znova nastartovat tak nic uz ani motor nenaskocil. Neviete mi prosim niekto poradit co by to tak mohlo bit uz mi to parkrat sparvilo. A vzdy po niekolko hodinach (cca 7hod) naskocilo ako hodinky ako by sa nic nestalo. A robi to nezavisle od teploty motora. _________________ Renault 19 1.8i 8V RT, r. v. 1993 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|