Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marandy
Založen: 17.7.2010 Příspěvky: 19 Bydliště - POVINNÉ *: Trenčín, Slovensko
|
Zaslal: 15.11.10 16:00 Předmět: V kufri sa zraža voda |
|
|
Vie mi niekto poradiť, uz dlhsiu dobu mi zateka do kufra. Mam Renault 19 Chamade II sedan. Auto negaarzujem. Vcera ked som sa pozrel do kufra. zase tam bola voda. Zaujimave je ze mam vodu hore na otvaracej casti, drzia sa tam kvapky ako by sa tam zrazala voda. Skusal som uz vymenit tesnenie na kufri, vymenil som tesnenie z autovrakoviska, priznavam ze kedze tesnenie bolo stare, nemozem sa spoliehat ze je dobre.
Mal niekto podobny problem? _________________ Renault 19 Chamade 1,9DT, r.v. 1994 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 15.11.10 18:40 Předmět: |
|
|
zkontroluj odvětrávání na pravém/levém boku kufru - pod látkovým obloženm... (každá 19ka to má na jiné straně)...jestli to není ucpaný...
Ale mě se to stává taky...a když nechám igelit / plachtu na dně kufru, tak přes noc i když nekrmí, tak je to pod plachtou hodně mokrý... _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Inspiro
Založen: 30.1.2011 Příspěvky: 53 Bydliště - POVINNÉ *: Sobrance
|
Zaslal: 31.01.11 08:50 Předmět: Re: V kufri sa zraža voda |
|
|
marandy napsal: | Vie mi niekto poradiť, uz dlhsiu dobu mi zateka do kufra. Mam Renault 19 Chamade II sedan. Auto negaarzujem. Vcera ked som sa pozrel do kufra. zase tam bola voda. Zaujimave je ze mam vodu hore na otvaracej casti, drzia sa tam kvapky ako by sa tam zrazala voda. Skusal som uz vymenit tesnenie na kufri, vymenil som tesnenie z autovrakoviska, priznavam ze kedze tesnenie bolo stare, nemozem sa spoliehat ze je dobre.
Mal niekto podobny problem? |
Mne to robilo tiež. Voda mi tiekla len na pravú stranu kufra. Inak mi to tam tieklo cez svetlo ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marandy
Založen: 17.7.2010 Příspěvky: 19 Bydliště - POVINNÉ *: Trenčín, Slovensko
|
Zaslal: 22.02.11 09:43 Předmět: |
|
|
Uz som to odstranil, mal si pravdu, tieklo to cez sevtlo _________________ Renault 19 Chamade 1,9DT, r.v. 1994 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|