Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 01.02.09 13:30 Předmět: |
|
|
Kam jsi tu tlumivku dal ??? musíš ji dát těsně před zařízení a né na začátek napájecího kabelu !!!!!!!!!!! _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PaRadoxX
Založen: 31.1.2009 Příspěvky: 24 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 01.02.09 13:45 Předmět: |
|
|
jj, dal jsem ji hned před ten autozesilovač. Zkoušel jsem ji dat i na plus, i na mínus. Nepomohlo nic. Co říkáš na ten odrušovací filtr? myslíš že by to pomohlo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Grunt

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1199 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava - Polná
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 01.02.09 21:02 Předmět: |
|
|
jak tu bylo psano vyzkousej jinej zesik, a pak stejne das normalni kabely, na tech je blbost uz audia setrit, na to prijdes casem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 02.02.09 10:32 Předmět: |
|
|
jo tohle mě dělalo taky..
kostru k radiu jsem překopal a dal na nejbližší kostření co šlo (ne to puvodni ta vedla někde buhvi odkud..) a taktéž k zesíku.. napájení k zesíku mi vede u pravého prahu v plastech a když tama vedly a vstupní signály k zesíku tak to dělalo paskvily.. od te doby mi ty sinálové kable vedou středem interieru (pod sloupkem a kolem ručky a dál pod kobercem..) a dal jsem před radio filtr a kable jsou stíněné a od te doby bezproblemu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 02.02.09 15:19 Předmět: |
|
|
PaRadoxX napsal: | Mno je možné, že se mi to někde kříží, ale to je blbost aby to dělalo takovou paseku, ne? ono to jako není malý kravál.... | natahni kabely tak aby se ti nekřižily a melo by to bejt ok.pokud tam nemaš naky samodomo nebo naky vetnamce .jinak nic nezkazis když ukostris telo radia i zesilovace.ešte co mas za radio
Na todle trpel starši Panasonic _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PaRadoxX
Založen: 31.1.2009 Příspěvky: 24 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 02.02.09 19:56 Předmět: |
|
|
Chlapi tak problém vyřešen! Je uplňe jedno jak vám vedou dráty... jestli se kříží, nebo ne.... Napájecí dráty i signálové dráty mám u sebe v pravém prahu. Jinak ty signálové jsem natáhl stíněné. Dneska jsem koumal, a přišel jsem na to, že je třeba asi odrušit rádio... koupil jsem odrušovací filtry. Jeden jsem napojil do napájecí cesty před rádio, a druhý do napájací cesty před autozesilovač. Všechno hraje uplně krásně i z nastartovaným motorem. Vše je OK... Díky všem za pomoc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 02.02.09 20:01 Předmět: |
|
|
jeee, tak super. tak nech sluuuuuzi ..... duc duc duc ! _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellborn
Založen: 17.12.2009 Příspěvky: 43 Bydliště - POVINNÉ *: Želechovice - Uničov
|
Zaslal: 22.10.10 19:38 Předmět: |
|
|
Měl sem ten stejnej problém. V závislosti na otáčkách mi ze subwooferu šly pazvuky.
Natahl sem novou lepší kabeláž -NIC
Tahl sem napájení a cinch po jiné straně auta aby se to nemohlo rušit -NIC
Jiny radio -NIC
Novej alternátor -NIC
Odrušovací filtr přímo před zesilovač -NIC
Spousta vyhozenejch peněz a nakonec sem koupil lepší zesilovač a hraje to jak víno ;)
Doufám, že to někomu pomůže a nebude ho stát hudba v autě 2x tolik než by mohla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 23.10.10 15:43 Předmět: |
|
|
PaRadoxX napsal: | Je uplňe jedno jak vám vedou dráty... jestli se kříží, nebo ne.... |
S takovými "statementy" bych byl opatrný nebo bych je zkusil aspoň podložit nějakými vlastními OVĚŘENÝMI zkušenostmi.
Jinak si neumím představit proč se všichni hifíci s*erou s tím aby tahali do kufru kabeláž odděleně a měli by se asi stydět .. ;) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|