|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mercury

Založen: 20.1.2008 Příspěvky: 1924 Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice
|
Zaslal: 30.09.10 19:28 Předmět: |
|
|
Slavo napsal: | Mercury napsal: | Taky uvedu svoji zkusenost: mel sem auto s motorem 1.4 c3j a tam stacilo menit olej a lejt benzin. Vykonove to nebylo uplne ono a tak mi ruplo v bedne a koupil sem si nejvic zp*****u francouzskou mrdku 16V. Na prvni pohled vypadalo bez problemu, ale vic sem pod tim lezel a opravoval nez jezdil.. Samotnej motor se zda, ze vydrzi dost i kdyz v nem klepe vsechno mozny a porad se objevuji ruzny zvuky co k motoru nepatsi. Veci okolo se serou jedno za druhym. Priste si dam velky pozor co kupuji a v jakym je to stavu, vedel sem, ze to neni nic moc, ale tak dojebany auto sem necekal. Kdybych mel sepsat co se mi zatim posralo, tak to by byl celej roman. Kdyz 16V tak jedine v super stavu, jinak dopadnete jako ja - auto se sesrotuje jinak F3P musi byt docela zivy - ma to kratkou prevodovku | NEEééé, nemáš pravdu... |
jo uz vim, napsal sem F3P, myslel sem F3N vicebod 66kW  _________________ R19 Chamade 16S
Octavia RS 1.8T
BMW E36 328i
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
leo69

Založen: 29.11.2009 Příspěvky: 574 Bydliště - POVINNÉ *: Konice
|
Zaslal: 30.09.10 20:04 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | tim chceš řict že vic jak 15 let neni stary ? když už ma občanku už muže š... to je kurna stary  |
no jo 15let toto letí zachvilku už to bude stará bába no a neví teda někdo o té převodovce válí se mi to tu v garáži nevím co si za ni mám říct ale rychle pryč otec našel někde cabrio s pokaženou aut.převodovkou a přemyšlí že dá 1a1dohromady a já z toho budu mít zase  _________________
R19 1,8 65kw Cabrio-KW-KONI-BBS.......... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 01.10.10 19:16 Předmět: |
|
|
Mercury napsal: | Slavo napsal: | Mercury napsal: | Taky uvedu svoji zkusenost: mel sem auto s motorem 1.4 c3j a tam stacilo menit olej a lejt benzin. Vykonove to nebylo uplne ono a tak mi ruplo v bedne a koupil sem si nejvic zp*****u francouzskou mrdku 16V. Na prvni pohled vypadalo bez problemu, ale vic sem pod tim lezel a opravoval nez jezdil.. Samotnej motor se zda, ze vydrzi dost i kdyz v nem klepe vsechno mozny a porad se objevuji ruzny zvuky co k motoru nepatsi. Veci okolo se serou jedno za druhym. Priste si dam velky pozor co kupuji a v jakym je to stavu, vedel sem, ze to neni nic moc, ale tak dojebany auto sem necekal. Kdybych mel sepsat co se mi zatim posralo, tak to by byl celej roman. Kdyz 16V tak jedine v super stavu, jinak dopadnete jako ja - auto se sesrotuje jinak F3P musi byt docela zivy - ma to kratkou prevodovku | NEEééé, nemáš pravdu... |
jo uz vim, napsal sem F3P, myslel sem F3N vicebod 66kW  |
takže aby si vedel, 16v ma svoje muchy, ale to maá každý motor o ktorý sa nebudeš starať a budeš ho trápiť, a neviem či vieš, ale môj VYLÁGROVANÝ F3P ktorý mám tam teraz (Peca, a aj iný proste radšej za mňou v spanilke nechceli ísť...) položil Plagatovho červeného ventila PH1..., takže proste nemáš pravdu, ani v tom a ani v hentom. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mercury

Založen: 20.1.2008 Příspěvky: 1924 Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice
|
Zaslal: 01.10.10 21:22 Předmět: |
|
|
Slavo napsal: | Mercury napsal: | Slavo napsal: | Mercury napsal: | Taky uvedu svoji zkusenost: mel sem auto s motorem 1.4 c3j a tam stacilo menit olej a lejt benzin. Vykonove to nebylo uplne ono a tak mi ruplo v bedne a koupil sem si nejvic zp*****u francouzskou mrdku 16V. Na prvni pohled vypadalo bez problemu, ale vic sem pod tim lezel a opravoval nez jezdil.. Samotnej motor se zda, ze vydrzi dost i kdyz v nem klepe vsechno mozny a porad se objevuji ruzny zvuky co k motoru nepatsi. Veci okolo se serou jedno za druhym. Priste si dam velky pozor co kupuji a v jakym je to stavu, vedel sem, ze to neni nic moc, ale tak dojebany auto sem necekal. Kdybych mel sepsat co se mi zatim posralo, tak to by byl celej roman. Kdyz 16V tak jedine v super stavu, jinak dopadnete jako ja - auto se sesrotuje jinak F3P musi byt docela zivy - ma to kratkou prevodovku | NEEééé, nemáš pravdu... |
jo uz vim, napsal sem F3P, myslel sem F3N vicebod 66kW  |
takže aby si vedel, 16v ma svoje muchy, ale to maá každý motor o ktorý sa nebudeš starať a budeš ho trápiť, a neviem či vieš, ale môj VYLÁGROVANÝ F3P ktorý mám tam teraz (Peca, a aj iný proste radšej za mňou v spanilke nechceli ísť...) položil Plagatovho červeného ventila PH1..., takže proste nemáš pravdu, ani v tom a ani v hentom. |
no muj vylagrovany 1.4 43kW jede z kopce jako muj cerveny 16V Kdo je to Plagat? _________________ R19 Chamade 16S
Octavia RS 1.8T
BMW E36 328i
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
leo69

Založen: 29.11.2009 Příspěvky: 574 Bydliště - POVINNÉ *: Konice
|
Zaslal: 08.10.10 23:59 Předmět: |
|
|
Nějak se to zakecalo přemýšlel nad výměnou těch motorů ale pak mi docvaklo že ty dva motory P/R mají stejný vrtání pouze jinej zdvih!Před pár rokama když sme si ještě hrály se škodovkama na hobbyvrchy .Tak se ty kliky prohazovaly ,aby se zvěčil obsah a tak mně napadá čistě teoreticky jestly by to tam náhodou nešlo narvat nemá někdo doma rozkuchlej Rkovej motor na porovnání?  _________________
R19 1,8 65kw Cabrio-KW-KONI-BBS.......... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Geltny
Založen: 12.11.2009 Příspěvky: 623 Bydliště - POVINNÉ *: Karviná
|
Zaslal: 16.10.10 13:04 Předmět: |
|
|
mam F3P M700 81kw a nemužu si stěžovat je to celkem pilka takze na ty F3P tak nenadavejte _________________ R19 PH1 1991 1.7i 8v F3N 54kw zhnilej dědek
R19 PH2 1993 1.7i 8v F3N 54kw ex
R19 PH2 1995 1,8i 8v F3P 81kW (životní láska) aktual |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|