Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 10.09.10 08:10 Předmět: |
|
|
ten malý kablík od startéru oxiduje též (sry pokud jsi měl na mysli to samé)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JeryP Želva

|
Zaslal: 10.09.10 08:26 Předmět: |
|
|
Jo presne.. Ten kabel jde ze spinacky rovnou na civku.. Ocistit a prostriknout a je hotovo.. _________________ Renault Scenic PH2 2.0 16v F4R 740 (plan F4R 736 132kW)
1.8 16v Ph1 Renault Chip :-) 15" Borbet |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kytmen
Založen: 24.3.2009 Příspěvky: 31 Bydliště - POVINNÉ *: Nádražni 52 Bruntál
|
Zaslal: 01.10.10 22:28 Předmět: |
|
|
Tak se mi podařili vystihnout když to nestartuje tak jsem skusil jiskru to nedava ani na svíčce a sundal jsem středovy kábl s rozdělovače a nasadil svíčku a taky nic očistil jsem kostry z čeho se dalo vzhledem k tomu že to jde roztlačit tak benzin tam jde.
Je zajímavé že dnes mě roztlačely naložené auto a nepovedlo se jim to byli slaby tak jsem znovu otčil kličkem a nastartovalo to
Je my divné že startuju a startuju a desetkrát nic roztlačím chytne scipnu a mužu v pohode desetkrát za sebou nastartovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mc.jerry
Založen: 15.11.2010 Příspěvky: 3 Bydliště - POVINNÉ *: Praha Chodov
|
Zaslal: 15.11.10 21:52 Předmět: |
|
|
Ahoj . Mám velký problém . Mám 19 Ph2 1.8 rv94. jel jsem po Praze a auto z ničeho nic chciplo a od te doby ho nemuzu nahodit . Jsou nove svičky, baterka a koupil jsem druhou řídící jednotku z důvodu toho že se mi stal podobný případ u jineho auta, ale furt jí nemůžu nahodit. Palivo tam jde, jiskru to dává . nevi zkusím třeba ještě prověřit kostru a ten rozdělovač . Nevím ale fuert nechce a nechce startovat. A chtěl jsem poprosit jestli je nekdo z Prahy Třeba poblíž Petrovic . Jestli by mi mohl prozkoušet řj. jestli neni vadná i ta druhá. Chtěl bych z toho definitivné vyloučit řj. Moc Děkuji za odpovědi . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alexander.cz
Založen: 14.11.2010 Příspěvky: 69 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 16.11.10 19:18 Předmět: Re: nestartuje |
|
|
samuel.collins napsal: | ZombikCZ napsal: | Ahoj lidi mam zavazny prolem jeste dneska jsem s autem jel. Dojel jsem na benzinu natankoval a uz nenastartval=( cestou tam mi to jednou chciplo zniceho nic a neslo to nastartit=( mam rv92 phII 1721ccm 54kW. Nemate nekdo taky zkusenost a reseni pls? Mechanik to videl. Starter motorem toci svicky hazi jiskru palivo tam prej jde. Zitra jedu na vrakarnu pro cidlo otacek nekde jsem to nasel jako generator pulsu klikove hridele ale nevim. nevite nekdo vic nez ja pls? Mam docela vitr z toho ze by to mohla bejt ridici jednotka=( |
cau to co se ti stalo se stalo i me a ja sem to mel ve vycku u rozdelovace mel sem ho vypaleny jak dal novy vse rychle naskocilo a slape jak fik tak skus tohle muze to byt i tim.  |
měl jsem taky stejný problém a taky víčko rozdělovače se dalo nový a vše bylo ok. _________________ Renault 19 B/C 53 1.8 GTS (1721ccm 54kw r.v.1992) červená barva |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kytmen
Založen: 24.3.2009 Příspěvky: 31 Bydliště - POVINNÉ *: Nádražni 52 Bruntál
|
Zaslal: 25.11.10 23:23 Předmět: Nestartuje |
|
|
Tak byl u mě elektrikář.
Zavada se mi ted projeví když projedu auto tak pul hodiny jízdy nechám asi hodinu vychladnout a při startu točí starter a skouška svičky nic středoví kabl na rozdělovač nic před cívkou naměřeno 9,5 v a při startu 12 v .
tak že spinačka by měla být v pořádku.
Imobilizér ten přikladací odpojeny v renault servisu.
Jak otestuju cívku jestly je funkční.
Muže to byt řídící jednotkou
Jak otestuju řidící jednotku
Ještě by to mohl být snimač impulzu ale v moudré knize pišou že mám změřit konektor B ale nemužu ho najít. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mira007
Založen: 26.12.2009 Příspěvky: 19 Bydliště - POVINNÉ *: horni nemci
|
Zaslal: 12.12.10 22:20 Předmět: |
|
|
zdravím, mám problém z palivovým, čerpadlem co je v nádrži. je to 1,4 karbec.
Auto běželo na volnoběh a bylo tam už málo benálu, šel jsem pro kanystr a když dojdu auto už neběželo.dolill jsem baënál a nic. když zapnu klíček tak slyším bzučet čerpadlo, vždy to bylo jen chvilku a ted bzučí pořád, a když poslechnu u karbecu tak jakoby to tam tlačilo bubliknky všelijak to prská. oddělal jsem víko od čerpadla a hadičky taky, když zapnu klíček tak z vývodu na pumpě neteče nic ale ze zpětné hjadičky teče silně proudem...tak vám nevím... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 13.12.10 06:27 Předmět: |
|
|
to jsi sundal přímo na čerpadle ? nebo u motoru ale podle toho jak to popisuješ tak asi u motoru a podle toho to vypadá na to že se nejspíš dostal bordel do regulátoru tlaku paliva,pokud by jsi to sundal přímo na čerpadle jak píšeš tak je nesmysl aby z čerpadla nic nešlo a ze zpátečky ti tekl benzín _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mira007
|
Zaslal: 13.12.10 16:13 Předmět: |
|
|
díky za odpověď. myslel jsem že je to vždy tak že pod víkem v nádrži je vždy čerpadlo ale dočetl jsem se že to bývá i mimo. prostě v nádrži mám něco vedou tam 4 hadičky, 1 je nejtlustší- nevím jestli je to ten typ co má čerpadlo mimo nebo vevnitř ale zapnu klíček neco bzučí a benál neteče... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mira007
|
Zaslal: 13.12.10 16:15 Předmět: |
|
|
jo a je to tak jak jsem psal sundal jsem to na čerpadle a hadičky byly sundané a po zapnutí klíčku tekl benzín ze zpátečky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mira007
|
Zaslal: 13.12.10 17:17 Předmět: |
|
|
tak mám čerpadlo mimo nádrž, ale kde je? to co vede do nádrže tam jsou 4 hadice, ta druhá od předu saje- je to od toho čerpadla, tohle funguje-saje a vracečkou se vrací, je to ok- ale vždy to vrčelo chviličku a ted neustále, do karbu to netahá benzín co a kde mužře byt ucpané? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 13.12.10 18:26 Předmět: |
|
|
až teď sem se dostal k tomu si to přečíst ale pod tím víkem je plovák, čerpadlo je vedle ale není tam to víko a nebo mimo nádrž jak píšeš to najdeš když pujdeš po hadičce od nádrže ale jistější je to sundat přímo na vstřikování (pochybuju že máš karburátor to by byla dost rarita) a máš tam jak vývod z čerpadla tak vracečku zpátky do nádrže _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mira007
|
Zaslal: 13.12.10 19:27 Předmět: |
|
|
ano díky, čerpadlo je u pravého nosníku, čerpadlo nasává, a do nádrže se taky vrací benzín z vratky, nevím jak jsou všechny hadice mezi sebou propojené, odkud vede vratka? přece jestli se benzin vrací z5 do nádrže tak by čerpadlo a vše ostatní mělo byt ok, kdyby to bylo ucpané tak by se to nevracelo ne? takže by byl problém nekde vepředu?co tam muže byt? když ktomu poslechnu tak to púořád jakoby bublinkuje...-někde tam okolo motoru, tak jsem stoho jelen... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 13.12.10 19:37 Předmět: |
|
|
na vstřikování máš taky dvě hadičky jedna přívod z nádrže druhá zpět,odzkoušej si to ještě tam ať máš jistotu a pak se ještě můžeš podívat jestli ti vstřikovací ventil vstřikuje palivo při pokusu o startování _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mira007
|
Zaslal: 13.12.10 20:26 Předmět: |
|
|
díky díky, čerpadlo tlačí jak blbébenzin tam jde- nevím to na sto pro ale zdá se mi že je to fakt karbec, vstřikovače tamopravdu nejsou prostě karb a sací potrubí... :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|