Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
fintrol
Založen: 3.6.2010 Příspěvky: 14 Bydliště - POVINNÉ *: Jirkov
|
Zaslal: 16.09.10 19:24 Předmět: ŘAZENÍ |
|
|
Zdravím
Může mi někdo poradit měnili jsme spojkove ložisko ,což asi dobře víte co to znamená převodovka ven,vše proběhlo v pohodě ložisko se nam podařilo vyměnit a převodovku dat dohromady ,ale ejhle vlezu do auta a jde mi zařadit jen 1,2 a zpatečka . Když jsme rozebírali tu převodovku vypadl z ní takový malí dutý valeček mysleli jsme ,že je to nějaky vymezovač na nějaky šroub tak jsme tomu nevěnovali pozornost ,ale ted jsem se dozvěděl že by to mohlo mit něco společného s řazenim .jetli někdo můžete poradte prosím a díky Jirka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 16.09.10 19:28 Předmět: |
|
|
vrat ho zpatky do řadici tyče pod převodovko a bude to zas řadit jak ma  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
fintrol
|
Zaslal: 16.09.10 19:39 Předmět: |
|
|
valeček je kovovy
diky za pomoc,ale dost dobře si nedokažu představit kam přesně bych ho měl vratit ,pod převodovku mohl by si mi to popsat podrobněji diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 16.09.10 19:45 Předmět: |
|
|
pod převodovkou je takovej gumovej pytlík a v nem si musel odpojovat řazeni tak tam to rozeber a todle tam vrat doprostřed na šroub _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fintrol
|
Zaslal: 16.09.10 19:49 Předmět: |
|
|
aha ,tak ted uz vim ,diky moc za rady ,on ten valeček vypadl z ty gumy a mi mysleli že vypadl z převodovky ,protože jak jsme ji trahali ven tak se ten valeček uvolnil a vypadl ještě jednou diky:) JIrka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|