Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dzuchla Anonymní
|
Zaslal: 22.02.08 22:21 Předmět: čim natřit spodek auta?? |
|
|
zdravim mam problem chcu začid něco dělat ze spodkem auta před zimou jsem to střikal nějakou sračkou ve spreji (5 litrovych spreju)a je to po jedne zimě dole ,uvažoval jsem gumoasfalt ale mužu to natřit i jak vede vyfukove potrubi??mam obavy aby se to nějak nevznalo nebo tak něco když je vyfuk cca 1cm od toho čim to mate natřene vy??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 23.02.08 01:36 Předmět: Re: čim natřit spodek auta?? |
|
|
Dzuchla napsal: | zdravim mam problem chcu začid něco dělat ze spodkem auta před zimou jsem to střikal nějakou sračkou ve spreji (5 litrovych spreju)a je to po jedne zimě dole ,uvažoval jsem gumoasfalt ale mužu to natřit i jak vede vyfukove potrubi??mam obavy aby se to nějak nevznalo nebo tak něco když je vyfuk cca 1cm od toho čim to mate natřene vy??  | mam toho doma taku pixlu, nevim nazev, zitra vecer jak dojdu z prace se ti podivam... da se to natirat i strikat pistoli na spodky... sice jsem ti vcil moc nerekl, ale nez dojdu zitra ti to stejne nekdo povi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šulín

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1379 Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň - hlavní město piva
|
Zaslal: 23.02.08 10:36 Předmět: Re: čim natřit spodek auta?? |
|
|
Dunga napsal: | Dzuchla napsal: | zdravim mam problem chcu začid něco dělat ze spodkem auta před zimou jsem to střikal nějakou sračkou ve spreji (5 litrovych spreju)a je to po jedne zimě dole ,uvažoval jsem gumoasfalt ale mužu to natřit i jak vede vyfukove potrubi??mam obavy aby se to nějak nevznalo nebo tak něco když je vyfuk cca 1cm od toho čim to mate natřene vy??  | mam toho doma taku pixlu, nevim nazev, zitra vecer jak dojdu z prace se ti podivam... da se to natirat i strikat pistoli na spodky... sice jsem ti vcil moc nerekl, ale nez dojdu zitra ti to stejne nekdo povi  |
Tlumex  _________________ Šulín
Šáde Octavia
16V, Ph1 (od r. 1999) RIP
1,9D, Ph1 (od r. 2008) RIP |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tutman
Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 1467 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov-Zlaté Hory
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dzuchla Anonymní
|
Zaslal: 23.02.08 12:15 Předmět: |
|
|
a nevite jestli se to da koupit třeba v autokely nebo někde v mototechně??nebo se to musi obědnat jen tady??myslim to Body 930?? :?jinak to vypada docela dobře |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tuner
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 390 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Zábřeh
|
Zaslal: 23.02.08 14:43 Předmět: |
|
|
Dzuchla napsal: | a nevite jestli se to da koupit třeba v autokely nebo někde v mototechně??nebo se to musi obědnat jen tady??myslim to Body 930?? :?jinak to vypada docela dobře | kuva a to je problem zvednout prdel a zajet se podivat do nejblizsi prodejny barvy,laky?tam ti 100% poradi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 23.02.08 15:22 Předmět: |
|
|
kdyz nejblizsi poradna prodejna bude v ostrave a tam on nerad  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tuner
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 390 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Zábřeh
|
Zaslal: 23.02.08 17:01 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Dzuchla v Ostravě Vítkovicích jsou dobré barvy laky  | miro to si mu pomohl ve vitkovicich jsou asi 3 prodejny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dzuchla Anonymní
|
Zaslal: 23.02.08 19:13 Předmět: |
|
|
chlapi vy jste ožrali nejbliši prodejna je v ostravě komarově tam se ty sračky přimo dělaji jenže tam maji barvy tak leda na natřeni zdi v obyvaku tudiš čistě prakticky na auto tam seženete tak štětec to by vam tak mohlo instrumentalně stačit ni??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 23.02.08 22:35 Předmět: |
|
|
Dzuchla napsal: | a nevite jestli se to da koupit třeba v autokely nebo někde v mototechně??nebo se to musi obědnat jen tady??myslim to Body 930?? :?jinak to vypada docela dobře | sezenes to vsude v "barvy laky", mam presne tohle hb body 930  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dzuchla Anonymní
|
Zaslal: 24.02.08 09:59 Předmět: |
|
|
ok poptam se ale dikes  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 01.09.09 13:17 Předmět: |
|
|
čím spodek auta natřít vím..
ale nevím čím nebo jak to z toho celého spodku sundat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 01.09.09 13:20 Předmět: |
|
|
Oškrabat až ke zdravýmu a to co je dobrý tak nechat
Nebo opískovat  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 01.09.09 13:30 Předmět: |
|
|
no jo oškrabat.. to se ti řekne když je to před rokem natřený vystříkaný..
ještě teď to lepí a podtím je ten starý a zaschlý a ten už oškrabat tak lehce nejde
já teda myslel že nato bude nějaká lepší finta.. třeba nějaký nástavec na brusku/vrtačku nebo tak něco
já si pamatuju že tatik kdysi na svém pežotu 206 to opaloval a špachtlí loupal jenomže ta nová vrstva začne hořet ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|