Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
davados

Založen: 6.9.2009 Příspěvky: 797 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 10.08.10 23:18 Předmět: |
|
|
Bude to tim prepinacem varovek _________________ Taxi Renault 19 Chamade 1,9Td 66kw ph I-look 16V
+NOVÝ Taxi Citroen Xsara II 2002 2,0 Hdi
66kw
http://renault19td.rajce.net
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
Založen: 1.4.2010 Příspěvky: 125 Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava
|
Zaslal: 11.08.10 11:54 Předmět: |
|
|
Jasne ze to bude tym... NOKIE... ak by si to chcel na nejaky ten cas oklamat a chces jazdit... kym si to opravis, tak si vyberes vypinac z pristrojovky... tak ti tam ostane konektor, do ktoreho zakladas vypinac... Prepoj spolu dva kontakty na konektore... ak si to zoberieme z hora, ked sa kukas na konektor, tak prve dva hore vedla seba su osvetlenie vypinaca a pod tym su dalsie dva...tak tie spoj napriklad kancelarskou spinkou, tak som to mal prepojene ja... A ak ti takto smerovky pojdu bez problemov, tak je to vypinacom... ale ked nie... tak musis problem hladat inde... Je to asi najrychlejsia pomoc, aku ti takto viem poradit...  _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ...
Naposledy upravil R19 dne 11.08.10 15:13, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 11.08.10 12:54 Předmět: |
|
|
ješťe jednou tí píšu že mi ale všechno funguje jak má ,přečti si to ještě jednou celé a pořádně  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 11.08.10 13:43 Předmět: |
|
|
Ja ti rozumiem... ale ten popisany problem, o ktorom pises, mam pocit ze ma prapodivny povod v tom vypinaci... kedze pises, ze akonahle zapnes vystrazne smerovky, tak problem odstranis na urcity cas... Oni tie vypinacove kontakty su totiz potvora...je mozne...ze pri aktivacii vystraznych smeroviek ich dostanes do polohy, kedy ti potom na urcity cas smerovky funguju... ale akonahle sa casom kontakt presunie inam... tak ti to nefunguje... Pozri... za moj pripinackovy sposob kontroly nic nedas... ale je to na tebe... Mne to problem vyriesilo... mozno to pomoze aj tebe... a pritom nemusis rozobrat pol auta... _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 11.08.10 13:44 Předmět: |
|
|
On totiz ten vypinac sposobi to, ze ked ho uplne vyberies, tak ti nejdu ziadne smerovky... sluzi totiz ako prepojny kontakt aj na normalne smerovky...  _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 11.08.10 14:30 Předmět: |
|
|
až na to že ja nic nepopisoval popisoval to člen nokie ja mu akorát napsal že to bude nejspíš vadný vypínač výstražných světel  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 11.08.10 15:10 Předmět: |
|
|
Jezin jasne... prepac... moja chyba... Ospravedlnujem sa... uz dva dni som nejak mimo... Tazke tie prispevky nad tym boli urcene pre NOKIE...
Este raz sa ospravedlnujem Rosta... _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 11.08.10 15:13 Předmět: |
|
|
Uz som to opravil...  _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
davados

Založen: 6.9.2009 Příspěvky: 797 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 11.08.10 16:07 Předmět: |
|
|
Dalo by se to vyuzit jako dalsi zabezpeceni v pripade kradeze kdyz by s rendlem nekdo neznalej odjel je dost pravdepodobny,ze neblikajiciho auta si brzo vsimnou policajti nebo ho sam nekde brzo odstavi.Ale komu by se chtelo brat si prepinac varovek ssebou domu,leda ho na tajnym miste jeste prerusit dalsim vypinacem... _________________ Taxi Renault 19 Chamade 1,9Td 66kw ph I-look 16V
+NOVÝ Taxi Citroen Xsara II 2002 2,0 Hdi
66kw
http://renault19td.rajce.net
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 12.08.10 08:18 Předmět: |
|
|
Já si nepamatuju kdy jsem naposledy blikal (jsem se tím proslavil) a nevzali mě za to teda ještě nikdy. To je zas nápad za všechny drobné  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 12.08.10 10:46 Předmět: |
|
|
přažaci neblikaj takže k ničemu to vyndavej radši baterku  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 19.08.10 15:50 Předmět: |
|
|
čím to může být, že když někdy stisknu tlačítko na výstražný, tak blinkry furt svítí (i na palubce i venku,relátko necvaká-jen sepne),ale neblikaj...stačí vypnout a zapnout a mrkaj...
je to jen u výstražných..
je špatné tlačítko, nebo relátko, nebo něco jiného? _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 19.08.10 20:43 Předmět: |
|
|
Podla mna toto nemusi byt len vypinac... ale je to velka pravdepodobnost... mozno by sa to dalo odskusat inak... a to poprepajanim par kontaktov do konektoru... ked tak pojdu smerovky spravne hned od zaciatku, tak bude chyba v spinaci... ak vsak nie... tak by to mohol byt iny problem...
Ale s tym ja uz nepomozem, na to su tu iny odbornici...  _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|