Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 01.08.10 22:38 Předmět: |
|
|
Mirek napsal: | Kubais napsal: | Bečka je fajn,ale kdo bude piva účtovat atd. Určitě se neosvědčil způsob jak na ostravě, kdy si čárky psali jen hloupí poctivci. Na nordiku to bylo v ceně vlezného takže tak to bylo volné a bez problémů. |
Bacha bacha na Ostravském minulý rok jsem ze dvou beček byl v mínusu možná 15 piv což je uplně NIC. Něco se vylelo při narážení a zbytek prcal pes...
já si myslím že být zase fixka a kus papíru, nedopadne to špatně | startovny bude 3 piva pro všechny a pak se budou dělat dalši čarky  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BlackCZ
Založen: 18.1.2009 Příspěvky: 49 Bydliště - POVINNÉ *: Příbram na Moravě
|
Zaslal: 01.08.10 23:25 Předmět: |
|
|
zdrc jak je to tam s ubytovanim??? nebo si muzu postavit stan kde se mi zlibi? premejslim ze bych se prijel seznamit :-D _________________ Renault 19 chamade PH1
1,8 16S r.v. 91 101kW (ten se vali na dvorku)
1,8 16V r.v. 92 99kW aktualni
Nejsme stvoreni pro rychlost to ona je stvorena pro nas.
http://blackcz.rajce.idnes.cz/Na_prodej/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 02.08.10 06:28 Předmět: |
|
|
BlackCZ napsal: | zdrc jak je to tam s ubytovanim??? nebo si muzu postavit stan kde se mi zlibi? premejslim ze bych se prijel seznamit :-D | tož jasná!! do kufru hoď stan a doval  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 02.08.10 06:52 Předmět: |
|
|
Chlapi s tím pivem já nevím...jak myslíte: jako pokud se Marvovi válí chlazení s pípou a příslušenství někde v garáži, tak dokoupit bečku asi není zas takovej problém, ale jinak bych řekl, že je to starost navíc, když je tam u nosu hospoda
(já teda na sraz nejedu strhnout pípu a těch 5-6 kousků si tam klidně koupím, pak se stejně pije, jak píše Lanin: od každého něco... ). _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 02.08.10 06:58 Předmět: |
|
|
Loni sem právě nebyl tak právě nevím jak daleko je to k točenému škopku. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 02.08.10 07:06 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | Loni sem právě nebyl tak právě nevím jak daleko je to k točenému škopku. | cobys balvanem dohodil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 02.08.10 07:07 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Kubais napsal: | Loni sem právě nebyl tak právě nevím jak daleko je to k točenému škopku. | cobys balvanem dohodil  |
Tak v tom případě bych se velebnosti vyprd a alespoň o starost míň. Budem střihat kdo bude chodit pro piva a je vystaráno:) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 02.08.10 07:10 Předmět: |
|
|
Nebo když by se pivaři složili na bečku, tak lepší platit třebas 100Kč, to sou 4piva v běžné hospodě..  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 02.08.10 07:11 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | LANiN napsal: | Kubais napsal: | Loni sem právě nebyl tak právě nevím jak daleko je to k točenému škopku. | cobys balvanem dohodil  |
Tak v tom případě bych se velebnosti vyprd a alespoň o starost míň. Budem střihat kdo bude chodit pro piva a je vystaráno:) | zapoměl jsem dodat, že JÁ "cobych šutříkem dohodil" ..
ale podle mne bečka zbytečné pro těch +-5-6pijáků  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 02.08.10 07:15 Předmět: |
|
|
Už tam budem?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 02.08.10 07:20 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Kubais napsal: | LANiN napsal: | Kubais napsal: | Loni sem právě nebyl tak právě nevím jak daleko je to k točenému škopku. | cobys balvanem dohodil  |
Tak v tom případě bych se velebnosti vyprd a alespoň o starost míň. Budem střihat kdo bude chodit pro piva a je vystaráno:) | zapoměl jsem dodat, že JÁ "cobych šutříkem dohodil" ..
ale podle mne bečka zbytečné pro těch +-5-6pijáků  |
5-6 pijáků? haha |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danca
Založen: 30.6.2009 Příspěvky: 246 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava - Bělský Les
|
Zaslal: 02.08.10 07:22 Předmět: |
|
|
Mirek napsal: | Kubais napsal: | Bečka je fajn,ale kdo bude piva účtovat atd. Určitě se neosvědčil způsob jak na ostravě, kdy si čárky psali jen hloupí poctivci. Na nordiku to bylo v ceně vlezného takže tak to bylo volné a bez problémů. |
Bacha bacha na Ostravském minulý rok jsem ze dvou beček byl v mínusu možná 15 piv což je uplně NIC. Něco se vylelo při narážení a zbytek prcal pes...
já si myslím že být zase fixka a kus papíru, nedopadne to špatně |
Jo, ale kdo tam ty čárky hlídal, že
My jsme v mínusu byli podstatně více , což mě celkem mrzí, ale co nadělám..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

|
Zaslal: 02.08.10 07:23 Předmět: |
|
|
Mě to je tak nějak jedno, to pivo popiju tak i tak, takže za mě když bude i bečka tak beru, když nebude, tak se nic neděje a pro těch pár škopků si klidně zajdu.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 02.08.10 07:27 Předmět: |
|
|
já si myslím že v pátek se stejně bude sedět v hospodě a v sobotu se uvidí.... zatím to tak vypadá že se vám na tu bečku vyprdnu.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 02.08.10 07:28 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |