Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Danca
Založen: 30.6.2009 Příspěvky: 246 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava - Bělský Les
|
Zaslal: 29.07.10 19:52 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | Danca napsal: | Marv napsal: | Danca napsal: | Kubais napsal: | Mirek napsal: | První cena je, že nám ukáže holka frndičku JOOOO |
Zase špatný sraz  |
Jo přesně tak  |
jak to??? chtěla jsi disciplínu pro ženy ne???? tak kde je problém???? vyhlašuju oficiálně soutěž miss mokré triko, chtělo by to aspon 3 soutěžící at je z čeho hodnotit.....  |
ok, tak ať je sranda, tak já se hlásím jako 1. ale běda, jak nebude nikdo další! to by nešlo! |
jooooooooooooo, dobře ty holka, já věděl že nezklameš......  |
tak třeba se takhle nechají motivovat další! ale taky by to chtělo nějakou podobnou soutěž pro chlapy! ať se máme i my ženy na co koukat!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 29.07.10 19:52 Předmět: |
|
|
Konečně konstrutivní debata! Kdo dál? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 29.07.10 19:53 Předmět: |
|
|
Black Tiger napsal: | Marv napsal: | Black Tiger napsal: | protože nesnáší tyhle věci a hry,to můžu odpřísáhnout! a tímto ukončuji svou účast na této hře a konverzaci k ní! |
ještě mi řekni že to má ráda ve tmě pod dekou a na misionáře......  |
a co kdyby se na to zeptal luci hm? jinak Marve prosím zeptej se Lucky,jesstli pro mě a Romanku sehnala trička |
je vidět že nás OPRAVDU neznáš, se jí na to zeptej woe..... její kozy vidělo přes pul republiky, neli víc, tak nevím co tady řešíš woe ohledně Luci..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danca
|
|
|
Kubais napsal: | Konečně konstrutivní debata! Kdo dál? |
slečna Kubaisova |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Black Tiger

Založen: 17.10.2008 Příspěvky: 1059 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava Výškovice-Ostravar 12°
|
|
|
Danca napsal: | Marv napsal: | Danca napsal: | Marv napsal: | Danca napsal: | Kubais napsal: | Mirek napsal: | První cena je, že nám ukáže holka frndičku JOOOO |
Zase špatný sraz  |
Jo přesně tak  |
jak to??? chtěla jsi disciplínu pro ženy ne???? tak kde je problém???? vyhlašuju oficiálně soutěž miss mokré triko, chtělo by to aspon 3 soutěžící at je z čeho hodnotit.....  |
ok, tak ať je sranda, tak já se hlásím jako 1. ale běda, jak nebude nikdo další! to by nešlo! |
jooooooooooooo, dobře ty holka, já věděl že nezklameš......  |
tak třeba se takhle nechají motivovat další! ale taky by to chtělo nějakou podobnou soutěž pro chlapy! ať se máme i my ženy na co koukat!  |
bože to bude sraz na který nezapomenu do konce života,už se vás nemužu dočkat  _________________ Eleaanor Mamča 8v-Minulost
Eleaanor Mimino Cabriolet 8v-Současnost
http://black-tiger.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

|
Zaslal: 29.07.10 19:54 Předmět: |
|
|
Danca napsal: | Kubais napsal: | Konečně konstrutivní debata! Kdo dál? |
slečna Kubaisova |
jojo, ještě mě napadla Gabča od Slava, v ní se taky skrývá něco tajemného......  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 29.07.10 19:55 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | Danca napsal: | Kubais napsal: | Konečně konstrutivní debata! Kdo dál? |
slečna Kubaisova |
jojo, ještě mě napadla Gabča od Slava, v ní se taky skrývá něco tajemného......  | brácha se na tebe dívá... _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
|
|
Danca napsal: | Kubais napsal: | Konečně konstrutivní debata! Kdo dál? |
slečna Kubaisova |
Bránit nebudu,ale stejně znám výsledek  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danca
|
|
|
Black Tiger napsal: |
bože to bude sraz na který nezapomenu do konce života,už se vás nemužu dočkat  |
Tak nechej Romanu ať má taky zážitek!!! a ne že jen ty budeš mít zážitek! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

|
Zaslal: 29.07.10 19:56 Předmět: |
|
|
Slavo napsal: | Marv napsal: | Danca napsal: | Kubais napsal: | Konečně konstrutivní debata! Kdo dál? |
slečna Kubaisova |
jojo, ještě mě napadla Gabča od Slava, v ní se taky skrývá něco tajemného......  | brácha se na tebe dívá... |
o.k., budu onanovat s bráchou.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

|
Zaslal: 29.07.10 19:57 Předmět: |
|
|
Danča nám tu povede klub feministek  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

|
Zaslal: 29.07.10 19:57 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | Slavo napsal: | Marv napsal: | Danca napsal: | Kubais napsal: | Konečně konstrutivní debata! Kdo dál? |
slečna Kubaisova |
jojo, ještě mě napadla Gabča od Slava, v ní se taky skrývá něco tajemného......  | brácha se na tebe dívá... |
o.k., budu onanovat s bráchou.....  | myslím, že by nebola proti...tomu mokrému tričku - už to tiež zažila... len treba obstarať 1/2 litra malinovice na náladu... a možno sa nechá ukecať. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov
Naposledy upravil Slavo dne 29.07.10 20:01, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

|
Zaslal: 29.07.10 19:59 Předmět: |
|
|
Slavo napsal: | Marv napsal: | Slavo napsal: | Marv napsal: | Danca napsal: | Kubais napsal: | Konečně konstrutivní debata! Kdo dál? |
slečna Kubaisova |
o.k., budu onanovat s bráchou.....  | myslím, že by nebola proti... už to tiež zažila... len treba obstarať 1/2 litra malinovice na náladu... a možno sa nechá ukecať. |
tvoje žena onanuje sbráchou???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

|
Zaslal: 29.07.10 19:59 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | Danča nám tu povede klub feministek  |
fuj tajbl, takový sprostý slovo..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

|
Zaslal: 29.07.10 20:00 Předmět: |
|
|
voe nemá bráchu _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|