Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 08.07.10 20:48 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | a nepraskla ti tam nějaká ta pružina která vrací pedál a teď ti to vrací jen klapka  |
To sem se dival, ale vsechny co sem dokazal najit se natahuji a v poradku stahuji...to rupnuti jsem citil jako kdyby to ruplo za tim cernym plastem, co drzi plynovy pedal...a navic plynovy pedal muzu zvednout smerem k palubce a jde uplne zlehka...kdyz jsem chtel oddelat ten plast co drzi plynovy pedal, tak sem to malem rozbil, bo kdyz sem tocil sroubem doleva, tak se jen tak trosku pootocil, tak sem to zkusil doprava a to same, mozna je zavada vevnitr ale ja se tam proste nedostanu jeste sem premyslel, ze jak je lanko u skrtici klapky tak bych se podival, jak je to tam dane a kousek bych bud ustipnul a posunul to lanko dal nebo tak jak je ho posunul, ja sem z toho v prdelce a zkousel jsem jeste ten sroub na utahovani a povolovani lanka co je u klapky a to je uplne k hovinku _________________ No mainstream, just French... |
|