|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Je zájem o Ostravský sraz? |
Ano |
|
79% |
[ 39 ] |
Ne |
|
20% |
[ 10 ] |
|
Celkem hlasů : 49 |
|
Autor |
Zpráva |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Black Tiger

Založen: 17.10.2008 Příspěvky: 1059 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava Výškovice-Ostravar 12°
|
Zaslal: 27.06.10 20:30 Předmět: |
|
|
SLAVOOO si luxusní ty fotky nemaji chybuuuu _________________ Eleaanor Mamča 8v-Minulost
Eleaanor Mimino Cabriolet 8v-Současnost
http://black-tiger.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zuzka

Založen: 19.4.2008 Příspěvky: 621 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Radegast 10°
|
Zaslal: 27.06.10 21:12 Předmět: |
|
|
Toš fajny vikend to byl konečně jsem to dospala nějaké mouchy by se našly, ale všechno ok! účast byla super, prostě komorní akce kde se každý bavil s každým..
jo, fotky jsou na fejsbuku, ale hodim je i na rajče. _________________ mám trojky a všichni mi je závidí......
http://zuzka-renault19.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 27.06.10 21:13 Předmět: |
|
|
Nejvíc jsme se ale bavili já a žába  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 27.06.10 21:18 Předmět: |
|
|
Mirek napsal: | Nejvíc jsme se ale bavili já a žába  |
dobře, najdu si nové zvířátko  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
z@bick@

Založen: 20.5.2008 Příspěvky: 120 Bydliště - POVINNÉ *: Světlá Hora
|
Zaslal: 27.06.10 21:21 Předmět: |
|
|
Mirek napsal: | Nejvíc jsme se ale bavili já a žába  |
si piš taky tě MYLUJU..ale pššt ať to nikdo neslyší,nevidi,nečte.. a jinak supr čupr mejdlo..supr víkendík  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zuzka

Založen: 19.4.2008 Příspěvky: 621 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Radegast 10°
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 27.06.10 22:25 Předmět: |
|
|
Sraz luxusní, neměl chybu, až na čumjízdu, kde jsem se zapotil i já s Hynkem. Plagátovcům velký dík. A čecháčci tedy sklamali, taky nemám love. Jel jsem si kábrem do Ostravy, v Olomouci rána jak z děla a spojka v piči, lano a do Brna zpět za kamnama provocateura, díky ti. Ale co, vzal jsem fiona, natankoval opět do plna i jeho, což byla bohužel druhá nádrž v ten den a znovu hurá do Ostravy a proč ??? Protože o tom klub je a je mi jedno kolik to stojí, vždy ale na sraz dojedu !!!
Fotky dám později a videa taky. Velké díky taky Tigrovy, který se opravdu choval jako opravdový hostitel a chvílemi mi přišlo, že sraz pořádá on, Tygra si hodně vážím, taky díky jeho drahé polovičce za víborně naložené maso, ještě teď se olizuju a těším se na moravii na další  _________________ www.computery.7x.cz
Naposledy upravil Peca dne 27.06.10 22:33, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Black Tiger

Založen: 17.10.2008 Příspěvky: 1059 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava Výškovice-Ostravar 12°
|
Zaslal: 27.06.10 22:29 Předmět: |
|
|
S mojím Miláčkem romankou moc děkujeme za pochvaly,a budeme se těšit na vás všetky a na tebe na Moravii,na kterou dorazíme
PLAGATI odvedli dobrou práci,já sem si tento sraz moc užil.i já jim moc děkuji,i za koncovku za barakem  _________________ Eleaanor Mamča 8v-Minulost
http://black-tiger.rajce.idnes.cz/
Naposledy upravil Black Tiger dne 27.06.10 22:35, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Black Tiger

|
Zaslal: 27.06.10 22:53 Předmět: |
|
|
luxusní fotky peco,díkes moc
hej ale jak paní němcová grcá ráno to je fuuj  _________________ Eleaanor Mamča 8v-Minulost
http://black-tiger.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danca
Založen: 30.6.2009 Příspěvky: 246 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava - Bělský Les
|
Zaslal: 27.06.10 23:11 Předmět: |
|
|
Děkujeme, že jste nás neukamenovali za některé chybičky. Pokud se do toho příště pustíme, tak se budeme maximálně snažit, aby už mouchy nebyly. Víme, že organizace občas trošku vázla, ale bohužel jsem nestíhala všechno, kolikrát najednou, a hned, tak jsem ráda, že pomohli, ti co pomohli a moc jim za to děkuju!!!! Jinak moc děkujeme za pochvaly a za účast!!! Bylo to super!!! Počasí se povedlo a myslím ,že hlavní účel, aby jsme se sešli v Ostravě, užili si víkend a pobavili se s lidma, které vidíme jen párkrát za rok. Mrzí mě jen jedna věc, jak mě jeden člověk jedním slůvkem urazil a pak se tomu jen hloupě smál......ale na druhou stranu zase potěšilo, že nás upozornil bez výčitek na chybičky, které se v čumjízdě naskytly.......
Všem děkuju za super atmosféru a pomoc tomu, kdo dal ruku k dílu!!! Chválím ty, co dnes ráno uklidili nepořádek, který po nás všech zbyl na místě, kde jsme do rána posedávali!!! Snad jsem na nic nezapomněla, co jsem chtěla napsat..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danca
|
Zaslal: 27.06.10 23:14 Předmět: |
|
|
Tygře a Peco, myslím, že se to může stát každému z nás a nikomu by se nelíbilo, když by to někdo dokumentoval a pak ještě komentoval, toto se mi nelíbí!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

|
Zaslal: 27.06.10 23:19 Předmět: |
|
|
Danca napsal: | Tygře a Peco, myslím, že se to může stát každému z nás a nikomu by se nelíbilo, když by to někdo dokumentoval a pak ještě komentoval, toto se mi nelíbí!!!  | Věř tomu, kdyby tam byl Mira s foťákem, to by bylo daleko horší, u mě to bylo nedorozumnění, prostě jsem blískl, ale nevšiml si, že je kaťuli špatně, šel jsem a blískl a už nemazal, není na tom nic špatného, fotí se horší neštěstí, nebo komentuje, jako třeba Laninova nechtěná rychlost a následné 2 body a tácek dolů, moje fotka nic nebylo, život tě naučí, ještě jsi mladá  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danca
|
Zaslal: 27.06.10 23:23 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | Danca napsal: | Tygře a Peco, myslím, že se to může stát každému z nás a nikomu by se nelíbilo, když by to někdo dokumentoval a pak ještě komentoval, toto se mi nelíbí!!!  | Věř tomu, kdyby tam byl Mira s foťákem, to by bylo daleko horší, u mě to bylo nedorozumnění, prostě jsem blískl, ale nevšiml si, že je kaťuli špatně, šel jsem a blískl a už nemazal, není na tom nic špatného, fotí se horší neštěstí, nebo komentuje, jako třeba Laninova nechtěná rychlost a následné 2 body a tácek dolů, moje fotka nic nebylo, život tě naučí, ještě jsi mladá  |
Je to můj názor, a můj názor zůstane stejný i když mi bude 100 let! Já to slyšela myslím trošku jinak, že v tom focení byl i záměr.......Mi se toto prostě nelíbí a s mým názorem nic neuděláš! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|