Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Ostravský sraz 25.-27.6.2010
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 42, 43, 44  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Srazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Je zájem o Ostravský sraz?
Ano
79%
 79%  [ 39 ]
Ne
20%
 20%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 49

Autor Zpráva
Slavo

Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR

PříspěvekZaslal: 27.06.10 20:28    Předmět: Citovat

Hola hej, Slavo´s family dorazila cca 15:30 v poriadku dom... Zraz bol parádička
tu sú fotečky: http://maximaco.rajce.idnes.cz/Renault_19_Club_Hlucin_25.6-27.6.2010/
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
Black Tiger

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava Výškovice-Ostravar 12°

PříspěvekZaslal: 27.06.10 20:30    Předmět: Citovat

SLAVOOO si luxusní Wink Wink Exclamation Exclamation ty fotky nemaji chybuuuu

http://black-tiger.rajce.idnes.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
Zuzka

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Radegast 10°

PříspěvekZaslal: 27.06.10 21:12    Předmět: Citovat

Toš fajny vikend to byl Laughing konečně jsem to dospala Laughing nějaké mouchy by se našly, ale všechno ok! Wink účast byla super, prostě komorní akce kde se každý bavil s každým.. Laughing
jo, fotky jsou na fejsbuku, ale hodim je i na rajče.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 27.06.10 21:13    Předmět: Citovat

Nejvíc jsme se ale bavili já a žába Exclamation
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
Kubais
Zoofil

Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál

PříspěvekZaslal: 27.06.10 21:18    Předmět: Citovat

Mirek napsal:

dobře, najdu si nové zvířátko Razz

Bydliště - POVINNÉ *: Světlá Hora

PříspěvekZaslal: 27.06.10 21:21    Předmět: Citovat

Mirek napsal:

si piš taky tě MYLUJU..ale pššt ať to nikdo neslyší,nevidi,nečte.. Laughing a jinak supr čupr mejdlo..supr víkendík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zuzka

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Radegast 10°

PříspěvekZaslal: 27.06.10 21:47    Předmět: Citovat

foto zde, ještě posléze dodám z telefonu..
http://zuzka-renault19.rajce.idnes.cz/2.ostravsky_R19_sraz/
Peca

Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko

PříspěvekZaslal: 27.06.10 22:25    Předmět: Citovat

Sraz luxusní, neměl chybu, až na čumjízdu, kde jsem se zapotil i já s Hynkem. Plagátovcům velký dík. A čecháčci tedy sklamali, taky nemám love. Jel jsem si kábrem do Ostravy, v Olomouci rána jak z děla a spojka v piči, lano a do Brna zpět za kamnama provocateura, díky ti. Ale co, vzal jsem fiona, natankoval opět do plna i jeho, což byla bohužel druhá nádrž v ten den a znovu hurá do Ostravy a proč ??? Protože o tom klub je a je mi jedno kolik to stojí, vždy ale na sraz dojedu !!!
Fotky dám později a videa taky. Velké díky taky Tigrovy, který se opravdu choval jako opravdový hostitel a chvílemi mi přišlo, že sraz pořádá on, Tygra si hodně vážím, taky díky jeho drahé polovičce za víborně naložené maso, ještě teď se olizuju a těším se na moravii na další Very Happy

Naposledy upravil Peca dne 27.06.10 22:33, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
Black Tiger

PříspěvekZaslal: 27.06.10 22:29    Předmět: Citovat

S mojím Miláčkem romankou moc děkujeme za pochvaly,a budeme se těšit na vás všetky a na tebe na Moravii,na kterou dorazíme Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
PLAGATI odvedli dobrou práci,já sem si tento sraz moc užil.i já jim moc děkuji,i za koncovku za barakem Laughing Laughing

Naposledy upravil Black Tiger dne 27.06.10 22:35, celkově upraveno 1 krát.
Peca

PříspěvekZaslal: 27.06.10 22:35    Předmět: Citovat

Tak, tady foto, na videu se pracuje.

Foto sraz Ostrava 2010
Black Tiger

PříspěvekZaslal: 27.06.10 22:53    Předmět: Citovat

luxusní fotky peco,díkes moc Wink
hej ale jak paní němcová grcá ráno to je fuuj Laughing Laughing

Danca

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava - Bělský Les

PříspěvekZaslal: 27.06.10 23:11    Předmět: Citovat

Děkujeme, že jste nás neukamenovali za některé chybičky. Pokud se do toho příště pustíme, tak se budeme maximálně snažit, aby už mouchy nebyly. Víme, že organizace občas trošku vázla, ale bohužel jsem nestíhala všechno, kolikrát najednou, a hned, tak jsem ráda, že pomohli, ti co pomohli a moc jim za to děkuju!!!! Jinak moc děkujeme za pochvaly a za účast!!! Bylo to super!!! Počasí se povedlo a myslím ,že hlavní účel, aby jsme se sešli v Ostravě, užili si víkend a pobavili se s lidma, které vidíme jen párkrát za rok. Mrzí mě jen jedna věc, jak mě jeden člověk jedním slůvkem urazil a pak se tomu jen hloupě smál......ale na druhou stranu zase potěšilo, že nás upozornil bez výčitek na chybičky, které se v čumjízdě naskytly.......
Všem děkuju za super atmosféru a pomoc tomu, kdo dal ruku k dílu!!! Chválím ty, co dnes ráno uklidili nepořádek, který po nás všech zbyl na místě, kde jsme do rána posedávali!!! Snad jsem na nic nezapomněla, co jsem chtěla napsat.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Danca

PříspěvekZaslal: 27.06.10 23:14    Předmět: Citovat

Tygře a Peco, myslím, že se to může stát každému z nás a nikomu by se nelíbilo, když by to někdo dokumentoval a pak ještě komentoval, toto se mi nelíbí!!! Rolling Eyes Exclamation
Peca

PříspěvekZaslal: 27.06.10 23:19    Předmět: Citovat

Danca napsal:
Tygře a Peco, myslím, že se to může stát každému z nás a nikomu by se nelíbilo, když by to někdo dokumentoval a pak ještě komentoval, toto se mi nelíbí!!! Rolling Eyes Exclamation
Věř tomu, kdyby tam byl Mira s foťákem, to by bylo daleko horší, u mě to bylo nedorozumnění, prostě jsem blískl, ale nevšiml si, že je kaťuli špatně, šel jsem a blískl a už nemazal, není na tom nic špatného, fotí se horší neštěstí, nebo komentuje, jako třeba Laninova nechtěná rychlost a následné 2 body a tácek dolů, moje fotka nic nebylo, život tě naučí, ještě jsi mladá Smile
Danca

PříspěvekZaslal: 27.06.10 23:23    Předmět: Citovat

Peca napsal:
Danca napsal:
Věř tomu, kdyby tam byl Mira s foťákem, to by bylo daleko horší, u mě to bylo nedorozumnění, prostě jsem blískl, ale nevšiml si, že je kaťuli špatně, šel jsem a blískl a už nemazal, není na tom nic špatného, fotí se horší neštěstí, nebo komentuje, jako třeba Laninova nechtěná rychlost a následné 2 body a tácek dolů, moje fotka nic nebylo, život tě naučí, ještě jsi mladá Smile

Je to můj názor, a můj názor zůstane stejný i když mi bude 100 let! Já to slyšela myslím trošku jinak, že v tom focení byl i záměr.......Mi se toto prostě nelíbí a s mým názorem nic neuděláš!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Srazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 42, 43, 44  Další
Strana 38 z 44

Přejdi na: