Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.05.10 17:15 Předmět: |
|
|
vím jak to vypadá proto sem to psal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 28.05.10 20:29 Předmět: |
|
|
kotasku to bude chtit vytlumit celej ten prostor kufru ty plechy tam střecha to bude drnčet jako prase  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 28.05.10 20:31 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | kotasku to bude chtit vytlumit celej ten prostor kufru ty plechy tam střecha to bude drnčet jako prase  |
si myslíš že jsme uplně tak blbé, to co není na fotkách už je dávno hotové woe....počkyte s komentářema až to bude komplet.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.05.10 20:33 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | kotasku to bude chtit vytlumit celej ten prostor kufru ty plechy tam střecha to bude drnčet jako prase  | nebude ani když je schovaná spíš to bude chtít pořádně nakrmit když schovám střechu tak ticho po pěšině oproti tomu jak to hrálo v 5dv nebo když otevřu kufr to je pak randál.. spíš přemýšlím, že SW bude lepší dát za/pod přední sedačky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

|
Zaslal: 28.05.10 20:36 Předmět: |
|
|
tady je to dělaný tak aby se dal ještě kufr maximálně využít, u zesiku je dvojtá podlaha a nakrmený to bude myslím dost, zbytek, respektive to co bude drnčet ukáže čas..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
incredible

Založen: 6.4.2009 Příspěvky: 367 Bydliště - POVINNÉ *: Děčín, Praha
|
Zaslal: 28.05.10 20:37 Předmět: |
|
|
GT napsal: | Tak aby se neřeklo .. že nic neděláme a jenom se k*urvíme .. tak něco málo z Bizonovic zahrádky .. přes weekend snad bude hotovo .. pak zahrávání a ladění
.. překostření 50qmm ..
 |
to je z MDF desky dělaný ? _________________ R 19 Ph II 1.8 16V 101 kW CABRIO
R 19 Ph II 1.7 54 kW - z Rakouska po dědkovi se serviskou:)
R 19 Ph II 1.7 54 kW - in memory after 6 years
2. MÍSTO NORDIC 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.05.10 20:40 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | tady je to dělaný tak aby se dal ještě kufr maximálně využít, u zesiku je dvojtá podlaha a nakrmený to bude myslím dost, zbytek, respektive to co bude drnčet ukáže čas..... | jo s tím jsem taky počítal viz:
FOTO ale i tak tam je už málo místa .. ten kufr je fakt jen na plavky, ručník a s tím hurá na dovolenou
UP: márve, to vytlumení dveří, vytlumil jsi to i zevnitř nebo jen tak jak je na fotce? a +-cena toho tlumení? .. mě to taky čeká, páč mi to nehraje moc dobře  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

|
Zaslal: 28.05.10 20:47 Předmět: |
|
|
[quote="incredible" jojo, tak nějak se ten sráč jmenuje....jestli se nepletu, prostě matroš který se používá na zástavby.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 28.05.10 21:37 Předmět: |
|
|
to Marv: good, dobře VY
to nawrat: taky moc pěkný  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

|
Zaslal: 29.05.10 16:54 Předmět: |
|
|
tak dneska konečně jsme z toho vyloudili první tony, zatím jsme to jen tak lehce nechali pobrukovat a kufr budem muset ještě určo vytlumovat, to co tam ted je, nebude stačit, no uvidíme....čas ukáže... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 30.05.10 21:24 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: |
UP: márve, to vytlumení dveří, vytlumil jsi to i zevnitř nebo jen tak jak je na fotce? a +-cena toho tlumení? .. mě to taky čeká, páč mi to nehraje moc dobře  |
samo vnitrek brax vnejsek asfaltovy platy dvere jsou tezky jaxvine ale na zvuku je to dost znat cenu vi bizon ted se bude nejakou dobu rozehravat a ladit pak mozna zkusime porovnat zvukove jvc a alpinu a uvidime
televizo ten sub je naladenej na vyssi frequenci a s vibracema to neni tak hrozny i kdyz zatim jede tak na 60-70% uvidime co pakS DOTLUMENim se pocita
p.s. koupim klavesnici a mys k ps3 fix uz  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
Založen: 30.6.2008 Příspěvky: 294 Bydliště - POVINNÉ *: Čelákovice
|
Zaslal: 30.05.10 21:24 Předmět: |
|
|
http://renour.rajce.idnes.cz/RENDA_r_19_metla/
taky se pochlubím ale je to křápa zatím ještě na zimákách tak sen divte že to vypadá jak vypadá litáky mám na chalupě:-) za týden tam budou ale taky žádná sláva.-) posudte sami, a ještě mám takovej dotaz kde seženu uchyty na nárazník nějakej kokot mi je urval sem z čelákovic:-) díkec _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
7 litrů/100km:D
Crash.R19 šeda metla 54KW!!§
Minulost : střet s passatem :-( R19 černá PH2
Současnost: R19 54KW 73PS vínový mazák
http://renour.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 30.05.10 21:38 Předmět: |
|
|
kotas tak to je pak supr .. když tam vidim ty plochy plechu tak bych se toho bal ..ale asi je to silnej lech a ten jen tak nerezonuje _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
luke20

|
Zaslal: 05.06.10 22:36 Předmět: |
|
|
http://luke205.rajce.idnes.cz/ něaká ta novinka zejtra du jeste fotit tak se asi pochlubím  po dlouhý době sem to umyl:D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|