Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaký termín Vám sedí pro Nordic sraz v květnu? |
8.-9. vykvetenec |
|
5% |
[ 2 ] |
15.-16. květenec |
|
70% |
[ 28 ] |
22.-23. máj |
|
25% |
[ 10 ] |
|
Celkem hlasů : 40 |
|
Autor |
Zpráva |
incredible

Založen: 6.4.2009 Příspěvky: 367 Bydliště - POVINNÉ *: Děčín, Praha
|
Zaslal: 16.05.10 22:40 Předmět: |
|
|
Sraz neměl chybu...po příjezdu domů jsem šel hned spát, pač jsem za ten víkend prd naspal, ale každopádně to stálo za to:) Moc rád jsem vás všechny poznal a budu se snažit učastnit srazů co nejvíce to půjde:) Nemá to chybu ....spanilka neměla chybu!!
Taky chci poděkovat za ceny, jsou super  _________________ R 19 Ph II 1.8 16V 101 kW CABRIO
R 19 Ph II 1.7 54 kW - z Rakouska po dědkovi se serviskou:)
R 19 Ph II 1.7 54 kW - in memory after 6 years
2. MÍSTO NORDIC 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mrspeed

Založen: 9.11.2009 Příspěvky: 148 Bydliště - POVINNÉ *: Děčín
|
Zaslal: 16.05.10 22:48 Předmět: |
|
|
hmm hmm skoda ze jsem u spanilky nebyl, tak snad to stihnu na dalsi jinak sraz byl supr i kdyz jsem tambyl jen chvili, uz se tesim na dalsi... _________________ R 19 1.8 - 16V...prodany
Škoda Felicia 1.3 MPI...přibližovadlo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 17.05.10 07:39 Předmět: |
|
|
Hej hola hou !!
Co ke srazu říct? a tím jsem skončil
Jen škoda té tisícikoruny a 2bodů. Řidičák mám 6let a jsou to moje první body
Jinak jen pro info, najeto něco přez 1100km a spáleno asi 110litrů benzínu a průměrná spotřeba někde kolem 10l/100km. Průměrná rychlost tam 107km/h a průměrná rychlost zpátky 136km/h
Cestou domů jsme se stavili do Prostějova za kamarádkou Eli, když jsem při odjezdu zadával do navigace v 18:00 cestu domů, psalo mě to příjezd v 19:49.. doma jsme byli v 19:05
70km před Ostravou byly ty nejhorší km co jsem kdy najel. Rožlo se mi žebravé okno (při 160km/h). Byl jsem nucen spomalit místy i na 100km/h, protože jak jsem viděl ten dvoupatrový studentagency autobus před sebou jak si to počasí s ním mává, orosilo se mi čelo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JohnyGoe V.I.P. Nordic Division

Založen: 25.11.2007 Příspěvky: 260 Bydliště - POVINNÉ *: Děčín
|
Zaslal: 17.05.10 09:12 Předmět: |
|
|
Tak uz i ja jsem se pres telefon sem proklikal,takze
Vsem diky za ucast,byli jste super.
Vsem ocenenym jeste jednou gratuluji.
Vsem kurakum dekuji za pouzivani mist urcenych pro nedopalky,po kempu bylo jen cca 20ks vatanu,takze pohoda. Dik
Dekuji mirkovi za video ze spanilky,ktere jsme se nezucastnili a lamali jsme vase skrabopisy z cumjizd. Diky
No proste diky vsem za paradni vikend plny pohody,znamejch i novejch tvari,nadseni,radosti a podle vasich vyrazu na tvari vseho co ke srazu patri! DIKY
Snad se uvidime co nejdriv _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 17.05.10 10:08 Předmět: |
|
|
Jo, jou! Ta spanilka do Tesca byla opravdu brilantni vložka, kterou si vlastně zrežírovali sami účastníci srazu!! Je to jen důkaz, jak R19káři umí využít každou volnou chvíli pro nějakou lotrovinu
...si jen vzpomínám, jak se mě Mirek a někdo další ptal, co bude teď, aby se lidi nenudili a já řekl, že si to máte udělat jak chcete ten volný čas na nákup a najednou vidím, jak mizí auta z kempu (a v celku organizovaně).
Hrozně mile mě to překvapilo!! Fakt...že jo. To jsem snad na žádném sraze nezažil, páč jinde jsou lidi vyvalení a čekají jak ovce až co houkne organizátor.
Přiznejte se, kdo to zpunktoval (kolonu vedl Kubais, co vím, ...a dál? Ať ho můžu pochválit).  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 17.05.10 10:15 Předmět: |
|
|
Aby ti lež naliskala, chlubit se cizím peřím.Už s Laninem na čumjízdě sme plánovali cestu do Děčína,tak jen co sme jako poslední dojeli,tak hned otočka a jelo se na výlet. Sraz bez spanilky by prostě nebyl sraz  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 17.05.10 10:22 Předmět: |
|
|
za to můžou všichni.. mirek řekl že jdem na spanilku a já a ví to někdo? on že možná.. vyběhl sem do kempu zařval
"HÉÉÉÉÉJ NASEDAAAT DO AUT A JEDEM NA SPANILKUU!!" mno a než sem sešel k autu byla cesat dolů z kempu plná
PS: jojo jak píše kubais.. já dojel poslední a vím že mě mirek vyhnal že se jede spanilka 
Naposledy upravil LANiN dne 17.05.10 10:25, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 17.05.10 10:25 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: |
Aby ti lež naliskala, chlubit se cizím peřím.Už s Laninem na čumjízdě sme plánovali cestu do Děčína,tak jen co sme jako poslední dojeli,tak hned otočka a jelo se na výlet. Sraz bez spanilky by prostě nebyl sraz  |
Jsem do Ivona hodninu tlačil aby jsme jeli, nakonec jsme to spáchali sami, ale tak dejme tomu že neseme všichni podíl tedy.. Ale vždyť jde vo hovno, hlavně že to byl mazec  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 17.05.10 12:06 Předmět: |
|
|
Koukali jste na výsledky na 1. stránce?
Já když to v kempu v PC odklikl a zobrazilo se mi srovnané pořadí, tak mě málem omylo... dvě Laguny první... no, tak od Boríska, co taky čekat...
Měly byste (bysme) začít trénovat... _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 17.05.10 12:30 Předmět: |
|
|
u mě v tabulce máš chybu žádné 8V C ale 8V CA ať všichni vidí jak jsem hendikepovaný  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PR0V0CATEUR Provokovat a škodit

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 6995 Bydliště - POVINNÉ *: Strážnice
|
Zaslal: 17.05.10 12:35 Předmět: |
|
|
Co trénovat? Zakázat na sraz vjezd jiným autům než R-19 a hotovo...
(jinak moje fotky jsem zabalil do RARu a nahrávám je na CZshare, tak pak až to bude sem dám odkaz na stažení)  _________________ telefon: 601/222282
Mám tak moc rád lidi, že žiju takovým způsobem, aby až umřu bylo víc lidí šťastných než smutných, troubové! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel00010
Založen: 20.4.2009 Příspěvky: 326 Bydliště - POVINNÉ *: Děčín
|
Zaslal: 17.05.10 12:54 Předmět: |
|
|
fakt vyvedenej sraz a hlavne spanilka nemela chybu a jsou jeste nejaka videa ze spanilky???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|