Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DOSAK
Založen: 12.1.2010 Příspěvky: 24 Bydliště - POVINNÉ *: Měchenice
|
Zaslal: 12.03.10 19:08 Předmět: tuning mimon 2010 |
|
|
tak co jede někdo na tuning Mimonské války XVI 7-9. května 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 12.03.10 19:23 Předmět: |
|
|
asi ne .. moc kkt a malo hezkej aut ... _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
libor

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 1350 Bydliště - POVINNÉ *: MĚLNÍK
|
Zaslal: 12.03.10 21:33 Předmět: |
|
|
než dát 500,- za vstupny nejaky jidlo chlast a benzín tak to radši obědu pul republiky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 12.03.10 21:57 Předmět: |
|
|
Borci mate pravdu nestoji to za to je to jen komercni akce ktera taha z lidi prachy za nic pro par lenivych CECHACKU kamos tam mel minuly rok 2009 stanek s auto doplnky patek a sobota a kseft uplne na pi.. rikal ze lidi bez penez a hlavne zenske to vubec nebralo a chlapi byli na srot takze uplne na pikacu NEBRAT !!! je to jen akce ktera ma vydelat par lidem love na pohodlny zivot treba na rok aby nemuseli jit makat nekam do tovarny NO PROSTE CECHACCI !!!!!!!!!!!!!!!!! JEBAT NA NE !!!!!!!!!!!!!!!!!! NEBUDTE HLOUPI !!!!!!!!!!!!!!!! CUS.  _________________ Renault 19-1.7i,66kw,r.v.91
http://kodyr19.rajce.idnes.cz/Muj_srsen/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sankacoffie

Založen: 26.2.2009 Příspěvky: 119 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno 25km od Prahy
|
Zaslal: 03.04.10 16:40 Předmět: |
|
|
můj kamarád tam jezdí každý rok,každý rok si přiveze všechny věci zpět,+monokla za blbý keci,,takže co sem slyšel hovno je prý lepší _________________
Za volant své ego nepouštějte,páč bych pak nevyhrál :-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ježura
Založen: 18.5.2008 Příspěvky: 643 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Lípa
|
Zaslal: 26.04.10 18:51 Předmět: |
|
|
Bejvávaly časy kdy to tam bylo dobrý. Momentálně to tam stojí za h... pořád to samý do kola. Jen ceny se měněj je to drahota. A nakonec tě tam ještě trefí vožralej kretén. JE TO UBOHOST.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
Založen: 30.6.2008 Příspěvky: 294 Bydliště - POVINNÉ *: Čelákovice
|
Zaslal: 10.05.10 21:34 Předmět: |
|
|
Noo ted sem byl na mimoni ne protože bych tam chtěl urputně ,ale protože brácha mě tam vzal BMW zadara tak sem jel a mužu říci furt dokola disco večer ráno všichni ožralí na plech no a ty sprinty byli docela v pohodě akorát ty tuningový auta to akorát sem se podíval tak nějak málo moc tam toho nebylo no ty stánky sou drahý jako blázen a a všechno taky seš v mimoni ne nikde za levno za mimon se platí dokonce vstupný 600kč takže ještě natankovat za dalších 800 neli víc jak kdo.-) a vyjde tě to tam jenom na 1400 ani nemrkneš tak okolo 2000 ale to vstupný bylo za 4 lidi + auto takže to bylo v pohodě ,protože sem byl na truck trialu v milovicích a stálo to podobně 150 kč vstupný a to jenom pěšky,parkovný k tomu bylo by to dražší.-)aspon že počasí přálo ale zase si se mohl projet volnou jízdu s někým to bylo fajn jsem tam nějaký renaulty viděl 19 takže nevím jestli někdo z klubu:-)možný to je:-) _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
7 litrů/100km:D
Crash.R19 šeda metla 54KW!!§
Minulost : střet s passatem :-( R19 černá PH2
Současnost: R19 54KW 73PS vínový mazák
http://renour.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tuner
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 390 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Zábřeh
|
Zaslal: 11.05.10 18:53 Předmět: |
|
|
byl sem se tam mrknout,jen tak ze zvědavosti a musím říct že to stálo za prd,příjezdová cesta byla totální katastrofa a auta to samé,jediné na co se dalo koukat byly sprinty _________________ Supra mk3 turbo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
DOSAK
|
Zaslal: 12.05.10 18:47 Předmět: |
|
|
Boris napsal: | A bejt tam já tak bude prdel ještě na RZ  |
tak to si piš  _________________ http://dosak.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.05.10 18:53 Předmět: |
|
|
Boris napsal: | A bejt tam já tak bude prdel ještě na RZ  |
voni tam maj i smrčky jó tak na to bych se podíval  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
DOSAK
|
Zaslal: 13.05.10 19:51 Předmět: |
|
|
Boris napsal: | LANiN napsal: | Boris napsal: | A bejt tam já tak bude prdel ještě na RZ  |
voni tam maj i smrčky jó tak na to bych se podíval  |
A kde myslíš, že bílej klouznul... v koupelně  |
Já to poznal že to bylo na mimoni, taky jsem tam měl před 2 lety na málem _________________ http://dosak.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
Založen: 30.6.2008 Příspěvky: 294 Bydliště - POVINNÉ *: Čelákovice
|
Zaslal: 24.05.10 14:41 Předmět: |
|
|
Tuner napsal: | byl sem se tam mrknout,jen tak ze zvědavosti a musím říct že to stálo za prd,příjezdová cesta byla totální katastrofa a auta to samé,jediné na co se dalo koukat byly sprinty |
Souhlasím s tebou příjezdová cesta děs mít nízký auto asi to tam odřu to ano jinak sem tam předtím nikdy nebyl ale zase nebylo špatný si zajet sprint volný.-)a v ceně vstupného to mi přišlo dobrý jen bych zakázal těm motorkářum jezdit nA SPRINTECH neumí se chovat a je to tuning ne motokářský sraz.-) _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
7 litrů/100km:D
Crash.R19 šeda metla 54KW!!§
Minulost : střet s passatem :-( R19 černá PH2
Současnost: R19 54KW 73PS vínový mazák
http://renour.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|