Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaký termín Vám sedí pro Nordic sraz v květnu? |
8.-9. vykvetenec |
|
5% |
[ 2 ] |
15.-16. květenec |
|
70% |
[ 28 ] |
22.-23. máj |
|
25% |
[ 10 ] |
|
Celkem hlasů : 40 |
|
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.05.10 09:18 Předmět: |
|
|
hanzi napsal: | Kubais napsal: | Já už jen vysaju, umývání seru, pač jak bude chcanec tak to stejně zachvilu vypadá stejně jak předtím :)Možná stromeček koupím, kdyby náhodou.. |
nejlepší je stromeček v kábru... taky jsem ho tam kdysi měl  |
jednou jsem byl v mototechně a prodavač viděl že jsem kábrem tak mě dal jako dárek stromeček a prej aby mi to v něm vonělo taky dobrý  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 13.05.10 09:20 Předmět: |
|
|
Už tam budem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Němec
Založen: 25.11.2009 Příspěvky: 689 Bydliště - POVINNÉ *: Ostráva
|
Zaslal: 13.05.10 09:48 Předmět: |
|
|
Jojo, už se to blíží bhohohó! Ještě, že nejsem ortodoxní křesťan - tak se na Nordicu alespoň můžu nekřesťansky střískat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 13.05.10 09:53 Předmět: |
|
|
No do řiti, tak asi plán bude následující, v pátek zakotvit, zabrat místa,otevřít láhve a propít se až do neděle  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.05.10 10:06 Předmět: |
|
|
já si zamlouvám takový kousek placu, abych nestál na trávě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
willik
Založen: 9.5.2010 Příspěvky: 15 Bydliště - POVINNÉ *: Boletice n/L
|
Zaslal: 13.05.10 10:55 Předmět: |
|
|
klucii,od kolika se tam muze jezdit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 13.05.10 11:51 Předmět: |
|
|
aaaa, vidim ze moj Countdown je stale zivy ( http://xrl.in/58w8 ) , ... a stiham ?  _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.05.10 12:05 Předmět: |
|
|
duri_svk napsal: | , ... a stiham ?  | určitě jo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 13.05.10 12:12 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | já si zamlouvám takový kousek placu, abych nestál na trávě  |
Těch pár místeček na asfaltu se bude samozřejmě přidělovat podle světlé výšky (a nebo podle toho, kdo dřív přijede ). Zatím má jeden jasný m1tv. Dohromady to tak místo na 6 aut dá, ale až večer, až nikdo nepřijede, jinak bys musel pořád od vjezdu pořád uhýbat...
Já budu v kempu v pátek od 14 hod. cca.
Jinak sobotní příjezdy do 9:30 hod. (abyste se stačili zapsat a tak).
V 10 hod. zahájíme zručkou, kdy každé auto hned po ní vystartuje do čumjízdy. Příjezdová cesta do kempu bude uzavřena a kdo přijede po 10 h. bude cca 3 hod. parkovat před křižovatkou u rybníka.
Jsou to jednoduché počty: když pojede zručku a čumjízdu jen 30 aut, tak po 5 min. to dělá 2,5 hod. jenom než vystartujou všichni z kempu...
Takže asi tak.  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.05.10 12:19 Předmět: |
|
|
Ivon napsal: | LANiN napsal: | já si zamlouvám takový kousek placu, abych nestál na trávě  |
Těch pár místeček na asfaltu se bude samozřejmě přidělovat podle světlé výšky (a nebo podle toho, kdo dřív přijede ). Zatím má jeden jasný m1tv. Dohromady to tak místo na 6 aut dá, ale až večer, až nikdo nepřijede, jinak bys musel pořád od vjezdu pořád uhýbat... | mnooo. .. tak mi prosím jedno další místečko rezervuj, páč podle výška vozu jsem asi hned po emtivíčku .. asi si to sedlo a dřu i na retardérech katíkem, a jak budu naloženej no tě pic
Ivon napsal: | Jsou to jednoduché počty: když pojede zručku a čumjízdu jen 30 aut, tak po 5 min. to dělá 2,5 hod. jenom než vystartujou všichni z kempu... | takže se určitě stane to, že někdo přijede z čumjízdy a bude čekat před vjezdem do kempu než se dojede zručka ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 13.05.10 12:45 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | takže se určitě stane to, že někdo přijede z čumjízdy a bude čekat před vjezdem do kempu než se dojede zručka ?  |
No, nepodceňuj čumjízdu...  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.05.10 13:03 Předmět: |
|
|
hmmmm  |
|