Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaký termín Vám sedí pro Nordic sraz v květnu? |
8.-9. vykvetenec |
|
5% |
[ 2 ] |
15.-16. květenec |
|
70% |
[ 28 ] |
22.-23. máj |
|
25% |
[ 10 ] |
|
Celkem hlasů : 40 |
|
Autor |
Zpráva |
willik
Založen: 9.5.2010 Příspěvky: 15 Bydliště - POVINNÉ *: Boletice n/L
|
Zaslal: 11.05.10 19:16 Předmět: |
|
|
williams to kluci je,2.0 16v-i kastle je williams a pry to jezdilo zavody do vrchu.vnitrek 1.8 16v asi,vyfuk z vesnice a cerpadlo ktere tlaci benzin o70%min benzinu,takze potrebuju cerpadlo nechci se v tom stourat kdyztak doufam poradite  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 11.05.10 19:19 Předmět: |
|
|
neboj se vlka nic, my razíme na Pardubky už ve čtvrtek.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 11.05.10 20:03 Předmět: |
|
|
willik napsal: | williams to kluci je,2.0 16v-i kastle je williams a pry to jezdilo zavody do vrchu.vnitrek 1.8 16v asi,vyfuk z vesnice a cerpadlo ktere tlaci benzin o70%min benzinu,takze potrebuju cerpadlo nechci se v tom stourat kdyztak doufam poradite  | proč je vnitřek 1.8 16v ...důkaz místo slibů štítek na motoru,svody, barva budíků,štítek s číslem na palubovce,sedadla, atd , kastle Williams je naprosto stejná jako 16v
jinak sorry za OT  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
davados

Založen: 6.9.2009 Příspěvky: 797 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 11.05.10 20:06 Předmět: |
|
|
Snižuju možnost přijet v pátek na 50% výměna spojky se mi prodraží a časově protáhne  _________________ Taxi Renault 19 Chamade 1,9Td 66kw ph I-look 16V
+NOVÝ Taxi Citroen Xsara II 2002 2,0 Hdi
66kw
http://renault19td.rajce.net
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 11.05.10 20:17 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | willik napsal: | williams to kluci je,2.0 16v-i kastle je williams a pry to jezdilo zavody do vrchu.vnitrek 1.8 16v asi,vyfuk z vesnice a cerpadlo ktere tlaci benzin o70%min benzinu,takze potrebuju cerpadlo nechci se v tom stourat kdyztak doufam poradite  | proč je vnitřek 1.8 16v ...důkaz místo slibů štítek na motoru,svody, barva budíků,štítek s číslem na palubovce,sedadla, atd , kastle Williams je naprosto stejná jako 16v
jinak sorry za OT  | asi tak takovejch wiliku tady v republice běha:D .. a jakej je to rok ? dělaly se i 1,8 16v v barvach a s interierem wiliams _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 11.05.10 21:55 Předmět: |
|
|
No, neubráním se pokušení a dám Vám maličké nápovědy ke všem disciplínám:
1) zručka: možná se bude se hodit couvání na zrcátka a zkusit, co dělám každé ráno cestou do práce, tzn. držet v ruce kafe...
2) čumjízda: dávat fakt pozor už od prvního vyjetí od kempu až po cíl před bránu kempu ...a nezapomenout si vzít sebou ten digitál nebo mobil s foťákem
3) vědomostní test: prohlédnout si dobře všechny R19, co zůstanou v sobotu před testem v kempu  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 11.05.10 22:01 Předmět: |
|
|
No a kdo přijede bez repelentu tak je frajer:) co ukazovali tak se celkem urodilo! _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
willik
Založen: 9.5.2010 Příspěvky: 15 Bydliště - POVINNÉ *: Boletice n/L
|
Zaslal: 12.05.10 09:19 Předmět: |
|
|
motor je williams,nevim ploc vnitrek 16v a nema to ani stitek a papiry cerny asi 1.8 16v rok v.91.svody ladeny williams,ne jak ty na 19kach.budiky normal cerny,maji byt modry-vse vim jak ma byt u williamsu,ae dulezity je motor a ne vnitrek-plo me.a hl.to jezdilo zavody do vrchu,takze buh vi co stim udelaly atd.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 12.05.10 09:21 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | No a kdo přijede bez repelentu tak je frajer:) co ukazovali tak se celkem urodilo! |
Komáry nám sem netahej...já pomalu ani už nevím, jak vypadá a myslím, že i v kempu je to v pohodě... Všechno, co jsem četl se týkalo hlavně jižní Moravy...
Vybírám z jednoho článku: "S komáry musejí lidé na Břeclavsku počítat, i kdyby nenastala kalamitní situace, a kdo se chystá v létě na jižní Moravě tábořit, měl by se vybavit dostatečným množstvím repelentů. V kempech poblíž vody se s určitostí nikdo otravnému hmyzu nevyhne.
"Dlouho si sice nepamatuju kalamitní stav, ale návštěvníci se musejí na komáry připravit. My místní jsme na ně už zvyklí, ale když sem přijede třeba někdo ze severních Čech, může být nepříjemně překvapen," _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 12.05.10 09:37 Předmět: |
|
|
komary už sem dlouho neviděl naposled v řecku _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
incredible

Založen: 6.4.2009 Příspěvky: 367 Bydliště - POVINNÉ *: Děčín, Praha
|
Zaslal: 12.05.10 11:14 Předmět: |
|
|
pravda, že u nás jsem taky komára dlouho neviděl ...to je téma  _________________ R 19 Ph II 1.8 16V 101 kW CABRIO
R 19 Ph II 1.7 54 kW - z Rakouska po dědkovi se serviskou:)
R 19 Ph II 1.7 54 kW - in memory after 6 years
2. MÍSTO NORDIC 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
myška

Založen: 29.5.2008 Příspěvky: 371 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 12.05.10 18:28 Předmět: |
|
|
Black Tiger napsal: | bohužel jsem nucen oznámit,že překvapení v podobě mého přijezdu bez ohlášení musím zrušit,nedostal jsem totiž dovolenou a v patek musim jít na noční tímto se všem omlouvam,že si neužijou na sraze mého humoru a spostu nových lidi nepoznam,a to me mrzí nejvíc
váš tygr |
tygříku, ja mam nachystanou myšku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.05.10 18:29 Předmět: |
|
|
jsem tak utahaný z příprav a ještě hromady práce před sebou.. to vidím tak, že v pátek dojedu, lehnu a usnu jako kotě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Black Tiger

Založen: 17.10.2008 Příspěvky: 1059 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava Výškovice-Ostravar 12°
|
Zaslal: 12.05.10 18:35 Předmět: |
|
|
myška napsal: | Black Tiger napsal: | bohužel jsem nucen oznámit,že překvapení v podobě mého přijezdu bez ohlášení musím zrušit,nedostal jsem totiž dovolenou a v patek musim jít na noční tímto se všem omlouvam,že si neužijou na sraze mého humoru a spostu nových lidi nepoznam,a to me mrzí nejvíc
váš tygr |
mnojono,tak myšička bohužel bude muset počkat až na další srazík,nevyšlo to  _________________ Eleaanor Mamča 8v-Minulost
Eleaanor Mimino Cabriolet 8v-Současnost
http://black-tiger.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
myška

Založen: 29.5.2008 Příspěvky: 371 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 12.05.10 18:36 Předmět: |
|
|
Black Tiger napsal: | myška napsal: | Black Tiger napsal: | bohužel jsem nucen oznámit,že překvapení v podobě mého přijezdu bez ohlášení musím zrušit,nedostal jsem totiž dovolenou a v patek musim jít na noční tímto se všem omlouvam,že si neužijou na sraze mého humoru a spostu nových lidi nepoznam,a to me mrzí nejvíc
váš tygr |
mnojono,tak myšička bohužel bude muset počkat až na další srazík,nevyšlo to  |
nebo se stav, jen vyjdeš kopec :-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|