Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Fojcek Anonymní
|
Zaslal: 18.10.07 13:50 Předmět: Stáří rozvoďáku |
|
|
Nedokážete někdo odhadnout kolik může mít tenhle řemen nalítáno?
Chtěl jsem ho preventivně měnit,ale zdá se mi zánovní. Vždycky, když jsem měnil rozvody, tak pro to, že už měli po životnosti, tak nějak nemám ve voku jak může vypadat málo jetej rozvod. Sorry, že to není R19 ale Laguna má taky pičku na kapotě.... 
Naposledy upravil Fojcek dne 19.10.07 06:57, celkově upraveno 6 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fojcek Anonymní
|
Zaslal: 18.10.07 13:53 Předmět: |
|
|
Jo a nevíte někdo, proč se mi furt nechce ukázet ta fotka přímo ve foru??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 18.10.07 13:55 Předmět: |
|
|
Fojcek napsal: | Jo a nevíte někdo, proč se mi furt nechce ukázet ta fotka přímo ve foru??  |
V profilu se dá nastavovat jestli povolit či nepovolit HTML kód, tak se zkus mrknout.. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fojcek Anonymní
|
Zaslal: 18.10.07 13:59 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | Fojcek napsal: | Jo a nevíte někdo, proč se mi furt nechce ukázet ta fotka přímo ve foru??  |
V profilu se dá nastavovat jestli povolit či nepovolit HTML kód, tak se zkus mrknout.. | fšecko mám povolený ale nějak to nepomáhá... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Henry
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 951 Bydliště - POVINNÉ *: Moravská Třebová
|
Zaslal: 18.10.07 14:17 Předmět: |
|
|
Fojcek napsal: | Kubais napsal: | Fojcek napsal: | Jo a nevíte někdo, proč se mi furt nechce ukázet ta fotka přímo ve foru??  |
V profilu se dá nastavovat jestli povolit či nepovolit HTML kód, tak se zkus mrknout.. | fšecko mám povolený ale nějak to nepomáhá... |
zkus ten odkaz oddělit tak aby byl na samostatném řádku _________________ Suzuki V-Strom
R19 phII 54kw -> prodáno...Renault Megane Coupe 70kw -> prodáno...Citroën Xsara 2.0 TD 66kw -> prodáno...16v phI -> prodáno -> Citroën C5 2.2 HDI
www.henry19.rajce.net
autohifi???? ...závaží nevozím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Henry
|
Zaslal: 18.10.07 14:21 Předmět: |
|
|
edit by m1tv  _________________ Suzuki V-Strom
R19 phII 54kw -> prodáno...Renault Megane Coupe 70kw -> prodáno...Citroën Xsara 2.0 TD 66kw -> prodáno...16v phI -> prodáno -> Citroën C5 2.2 HDI
www.henry19.rajce.net
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Henry
|
Zaslal: 18.10.07 14:22 Předmět: |
|
|
taky mi to nešlo tak jsem to tam hodil jinak _________________ Suzuki V-Strom
www.henry19.rajce.net
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
kava
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 44 Bydliště - POVINNÉ *: Chotěboř
|
Zaslal: 18.10.07 16:45 Předmět: Re: Stáří rozvoďáku |
|
|
Fojcek napsal: | Nedokážete někdo odhadnout kolik může mít tenhle řemen nalítáno?[img]http://fojcek.rajce.idnes.cz/album1/#DSC03862.JPG[/img]
Chtěl jsem ho preventivně měnit,ale zdá se mi zánovní. Vždycky, když jsem měnil rozvody, tak pro to, že už měli po životnosti, tak nějak nemám ve voku jak může vypadat málo jetej rozvod. Sorry, že to není R19 ale Laguna má taky pičku na kapotě....  |
Zdar,hele jak jsou na remenu videt jeste napisy,tak je v pohode. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 18.10.07 17:48 Předmět: Re: Stáří rozvoďáku |
|
|
kava napsal: | Fojcek napsal: | Nedokážete někdo odhadnout kolik může mít tenhle řemen nalítáno?[img]http://fojcek.rajce.idnes.cz/album1/#DSC03862.JPG[/img]
Chtěl jsem ho preventivně měnit,ale zdá se mi zánovní. Vždycky, když jsem měnil rozvody, tak pro to, že už měli po životnosti, tak nějak nemám ve voku jak může vypadat málo jetej rozvod. Sorry, že to není R19 ale Laguna má taky pičku na kapotě....  |
Zdar,hele jak jsou na remenu videt jeste napisy,tak je v pohode. | jak rika kava, dokud jsou videt napisi, tak se pocita za pouzitelny, navic nevypada popraskany, ani nijak mechanicky poskozeny... to menil predchozi mejitel, ci ty? pokud ty, tak vis kolik jsi na nem najel, ne? a pokud predchozi majitel, muzem si tady udelat tipsport  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 18.10.07 19:49 Předmět: |
|
|
na rozvodaku nepoznaš kolik ma najeto a je to jedno ma životnost max 5 let pak ho vymen a nebo 90t .. ted sme tu mely jeden auto melo sice najeto 108t a rozvodak se meni ve 120t ale stejen prdnul .. takže ho vem zahod a kup novej stoji par korun proti tomu co to uděla za paseku když prdne .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fojcek Anonymní
|
Zaslal: 19.10.07 07:06 Předmět: |
|
|
To Dunga: kdybch ho už měnil já, tak se neptám.... auto mám asi 2 měsíce
m1tv: koupenej už ho mám, jen když jsem sundal ten kryt, tak jsem si říkal, že byl asi nedávno měněn. Na tachu to má 147000(asi reálných). Navíc to auto je po servise-sou tam nový všechny kopouče destičky, olej byl nový, tak si myslím, že to vzali i s rozvoďákem. Taky jsem slyšel, že když měnit řemen, tak i pumpu, páč se změní tlak ma ložisko a pumpa jde do kytek....
Taky by mě zajímalo, jak tam ten řemen trefím, páč na něm nejsou žádný rysky a ani na řemenicích nejsou ty značky co bejvali na R19... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 19.10.07 14:23 Předmět: |
|
|
napis rok vyroby a typ motoru mozna najdu nejaky obrazek _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 19.10.07 16:12 Předmět: |
|
|
Fojcek napsal: | To Dunga: kdybch ho už měnil já, tak se neptám.... auto mám asi 2 měsíce
m1tv: koupenej už ho mám, jen když jsem sundal ten kryt, tak jsem si říkal, že byl asi nedávno měněn. Na tachu to má 147000(asi reálných). Navíc to auto je po servise-sou tam nový všechny kopouče destičky, olej byl nový, tak si myslím, že to vzali i s rozvoďákem. Taky jsem slyšel, že když měnit řemen, tak i pumpu, páč se změní tlak ma ložisko a pumpa jde do kytek....
Taky by mě zajímalo, jak tam ten řemen trefím, páč na něm nejsou žádný rysky a ani na řemenicích nejsou ty značky co bejvali na R19... | jako tys prodal 16v a koupil druhe? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|