Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

vyfukovy svody z 2.0 16v megana
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 12.02.08 19:29    Předmět: Citovat

tohle jsou lazené svody na megoše 2.0 16v http://reichhard-motorsport.com/catalog/popup_image.php?pID=3224 a tohle na R19 16v http://reichhard-motorsport.com/catalog/popup_image.php?pID=2870 ikdyž se nejedná o sériové, rozdíl je snad jasný na první pohled Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
hynek

Bydliště - POVINNÉ *: Brno

PříspěvekZaslal: 12.02.08 19:34    Předmět: Citovat

to poznáš, phI má mít ty trubky kulatý a phII je ná skoro obdélníkový, akorát zaoblený hrany, jinak to z megoša pasuje, ikdyž je to decánko jiný, ale fur to vychází z R19 Wink

PříspěvekZaslal: 12.02.08 19:34    Předmět: Citovat

hynek napsal:
no ono je totiž rozdíl mezi 2,0 16v phI a 2,0 16v phII a to nemyslím druhou generaci mégana, ale face-lift Wink phI má v podstatě wiliams a phII už jinej moto, tzn. ze z phI by měl pasovat
jo po faceliftu má jinej motor,myslím F4R IDE spřímím vstřikem a tak trošku utaženým výkonem...jinak si to po mě přečti pořádně Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
hynek

PříspěvekZaslal: 12.02.08 19:39    Předmět: Citovat

já vím že jsi o tom wiliemsovi psal, proto jsem to zdůraznil Wink a ten druhej motor se dával i do clia sport Laughing

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 12.02.08 19:41    Předmět: Citovat

takze by to melo jit v poho?? a kolik bys za ne maximalne dal?? nebo nevis jejch pribliznou cenu??
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
goreff

PříspěvekZaslal: 12.02.08 19:42    Předmět: Citovat

to máš pravdu,ale tam měl podstatně vyšší výkon 172k,nevím proč v meganu,byl takhle utaženej...mimochodem s tím 172k cliem jsem nedávno jezdil a je to naprostá bomba Shocked
hynek

PříspěvekZaslal: 12.02.08 19:44    Předmět: Citovat

cenu nevím, ale mít tu možnost tak je beru všema deseti Laughing , kdybys je nebral tak mi je zamluv

PříspěvekZaslal: 12.02.08 19:46    Předmět: Citovat

hynek napsal:
cenu nevím, ale mít tu možnost tak je beru všema deseti Laughing , kdybys je nebral tak mi je zamluv
a tak zhruba. dobre no prave nevim jestli se to nejak vypklati... Smile dobre kdyz tak reknu ze je beres ty... Very Happy
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
KAChna

Bydliště - POVINNÉ *: Stochov near Kladno

PříspěvekZaslal: 12.02.08 19:48    Předmět: Citovat

goreff napsal:
tohle jsou lazené svody na megoše 2.0 16v http://reichhard-motorsport.com/catalog/popup_image.php?pID=3224 a tohle na R19 16v http://reichhard-motorsport.com/catalog/popup_image.php?pID=2870 ikdyž se nejedná o sériové, rozdíl je snad jasný na první pohled Wink

podle mě kdyby to chtěl někdo fakt dělat tak důležitá je jenom ta příruba a ta by měla bejt stejná popř. uřezat starou přírubu a navařit na nový svody spousta lidí už to takhle dělalo za svody vlnovec a pak trubka až na koncak. pak je ještě problém s lambdou že to kecá, někdo jí nedává, ty co to myslej vážně tak daj wideband lambdu. svody rozhodně zlepší vyplachování ale ten výkon . jinak ty 4-1 svody na toho megana sou krásný ale takhle sériový rozhodně nevypadaj
goreff

PříspěvekZaslal: 12.02.08 19:55    Předmět: Citovat

KAChna napsal:
goreff napsal:

podle mě kdyby to chtěl někdo fakt dělat tak důležitá je jenom ta příruba a ta by měla bejt stejná popř. uřezat starou přírubu a navařit na nový svody spousta lidí už to takhle dělalo za svody vlnovec a pak trubka až na koncak. pak je ještě problém s lambdou že to kecá, někdo jí nedává, ty co to myslej vážně tak daj wideband lambdu. svody rozhodně zlepší vyplachování ale ten výkon . jinak ty 4-1 svody na toho megana sou krásný ale takhle sériový rozhodně nevypadaj
myslím,když dáš lazený svody ty co tam patří, tak z lambdou nebudou problémy...čekám až více stvrdne koruna a jdu do nich Laughing
radecek7

PříspěvekZaslal: 12.02.08 20:03    Předmět: Citovat

tak ted tomu uz vubec nerozumim...a este mistr ve skole co ho mame zitra si nechaval delat tak zitra dojede autem tak to zkouknu.... Very Happy
Felda pracant
KAChna

Bydliště - POVINNÉ *: Stochov near Kladno

PříspěvekZaslal: 12.02.08 20:04    Předmět: Citovat

goreff napsal:
myslím,když dáš lazený svody ty co tam patří, tak z lambdou nebudou problémy...čekám až více stvrdne koruna a jdu do nich Laughing[/quote]

jo ja myslel u tech dělanejch že pár lidí mělo motor pořešenej tak že emise byly zkrátka už mimo rozsah tý labdy Laughing jinak s těma svodama ti přeju ať to vyjde, jsou
goreff

PříspěvekZaslal: 12.02.08 20:09    Předmět: Citovat

KAChna napsal:
goreff napsal:
myslím,když dáš lazený svody ty co tam patří, tak z lambdou nebudou problémy...čekám až více stvrdne koruna a jdu do nich Laughing

jo ja myslel u tech dělanejch že pár lidí mělo motor pořešenej tak že emise byly zkrátka už mimo rozsah tý labdy Laughing jinak s těma svodama ti přeju ať to vyjde, jsou [/quote] to se uvidí, třeba mě to zase přejde...jako už několikrát Laughing
sob007
LOPRAIS

Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]

PříspěvekZaslal: 14.02.08 20:38    Předmět: Citovat

No kdyby někdo chtěl tak někdo na RCČR prodává svody i stim motorem Wink nevim esi se dá teda napasovat na r19 ale myslím že by to nemusel být zas takovej problém ne Wink

http://sob007.rajce.idnes.cz/
Servisní manuály, Jak na to ......
http://www.edisk.cz/adresar/1de83325b3cdf4b28843e72ae17fa915
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Skype Name
hynek

PříspěvekZaslal: 14.02.08 21:11    Předmět: Citovat

jestli to není ten co jsem od něj chtěl ty svody já a pok jsem zjistil že je to z toho novjejšího typu Very Happy
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 2 z 5

Přejdi na: