|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kava
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 44 Bydliště - POVINNÉ *: Chotěboř
|
Zaslal: 12.02.08 08:38 Předmět: Auto |
|
|
Zdravim,neberte to jako praskani,ale jen jako utvrzeni o tom,co jste tu vsichni rikali. Ten typek,co mel tu 19 ph1 se vsim z 16V. Tu oranzovou se stribrnou. Tak jak jste rikali,tak bude asi brzo pekne dokurvena. Ten typ,co to koupil s tim lita nehorazne. Skoda toho auta. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 12.02.08 09:20 Předmět: Re: Auto |
|
|
kava napsal: | Zdravim,neberte to jako praskani,ale jen jako utvrzeni o tom,co jste tu vsichni rikali. Ten typek,co mel tu 19 ph1 se vsim z 16V. Tu oranzovou se stribrnou. Tak jak jste rikali,tak bude asi brzo pekne dokurvena. Ten typ,co to koupil s tim lita nehorazne. Skoda toho auta. |
Myslíš asi JohnyGoa RS
Radši nevědět kam člověk auto prodá... já tenkrát prodal nevadu známému a jen jsem koukal jak zachází... potom jsem jí naposled viděl cca 3 roky na to v Mimoňi kdy tam s ní byl čerstvej majitel nějakej mladíček a loni v létě přijela sestra z Harachova s tím že tam viděla moji Nevadu plnou kikánů
 _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doctor.ventil

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 467 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov nad Ploučnicí
|
Zaslal: 12.02.08 10:58 Předmět: Re: Auto |
|
|
Boris napsal: | kava napsal: | Zdravim,neberte to jako praskani,ale jen jako utvrzeni o tom,co jste tu vsichni rikali. Ten typek,co mel tu 19 ph1 se vsim z 16V. Tu oranzovou se stribrnou. Tak jak jste rikali,tak bude asi brzo pekne dokurvena. Ten typ,co to koupil s tim lita nehorazne. Skoda toho auta. |
Myslíš asi JohnyGoa RS
Radši nevědět kam člověk auto prodá... já tenkrát prodal nevadu známému a jen jsem koukal jak zachází... potom jsem jí naposled viděl cca 3 roky na to v Mimoňi kdy tam s ní byl čerstvej majitel nějakej mladíček a loni v létě přijela sestra z Harachova s tím že tam viděla moji Nevadu plnou kikánů
 |
Prodalo se to někam v okrese Děčín?  _________________ Ex Renault 19, 1,9 dT 66kw, Ex Renault Laguna 2,2 dT RXT 83kw...
Nyní VW Golf III 1,9 TDi GT 81 kw  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doctor.ventil

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 467 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov nad Ploučnicí
|
Zaslal: 12.02.08 11:01 Předmět: Re: Auto |
|
|
Boris napsal: | Doctor.ventil napsal: | Prodalo se to někam v okrese Děčín?  |
Obávám se, že jsi vedle pže kava už je druhej kdo hlásí okolí Chotěboře  |
Eh sorry, sem mimo  _________________ Ex Renault 19, 1,9 dT 66kw, Ex Renault Laguna 2,2 dT RXT 83kw...
Nyní VW Golf III 1,9 TDi GT 81 kw  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 12.02.08 11:28 Předmět: Re: Auto |
|
|
kava napsal: | Zdravim,neberte to jako praskani,ale jen jako utvrzeni o tom,co jste tu vsichni rikali. Ten typek,co mel tu 19 ph1 se vsim z 16V. Tu oranzovou se stribrnou. Tak jak jste rikali,tak bude asi brzo pekne dokurvena. Ten typ,co to koupil s tim lita nehorazne. Skoda toho auta. |
Tohle je k placi
Neni mi ani 50, ani 40, dokonce ani 30, ale mozna vam muj nazor bude pripadat jak nazor nejakyho staryho dedka ale proste nechapu ty mlady dementy, co si chcou zvedat sebevedomi a tak kupuji takovy ty sportovni auta stary viz. 16V (pak treba GSicka kadoury, GII GTi, CRXka atd ) Tohle auto je vzacnost a kazdej fajnsmekr by zaplakal nad tim jak je s tim autem zachazeno. Navic tech aut uz neni moc (16V PhI jo, ale PhII malo) a ti ko**** ty auta proste zlitaji. Pak kdyz nekdo proda auto do kteryho investoval a ktery mazlil a vidi jak jde do kytek...
To samo i naopak, kdyz clovek chce sehnat ventila, tak ty stavy jsou zalostny.
Tot vse, chvilka poezie je u konce
Povolil bych novackum auta to 1000ccm max  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kava
|
Zaslal: 12.02.08 12:46 Předmět: Re: Auto |
|
|
Boris napsal: | kava napsal: | Zdravim,neberte to jako praskani,ale jen jako utvrzeni o tom,co jste tu vsichni rikali. Ten typek,co mel tu 19 ph1 se vsim z 16V. Tu oranzovou se stribrnou. Tak jak jste rikali,tak bude asi brzo pekne dokurvena. Ten typ,co to koupil s tim lita nehorazne. Skoda toho auta. |
Myslíš asi JohnyGoa RS
 |
Ano myslim,ale nemohl jsem ho nikde najit (a nebo se jen prehledl) v sekci prodam, tak jsem to dal sem. Nejrdiv jsem si rikal,ze je to treba Johny a ze jen projizdi,ale kdyz jsem videl za 2dny to auto znova a tu jizdu,tak jsem si rekl,ze sam by po tom,co fotil to auto,co s nim vse delal,tak to by takhle s nim nezachazel. Jinak jsem primo z Chotěboře a je to okres Havlíčkův Brod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 12.02.08 13:04 Předmět: Re: Auto |
|
|
[quote="Boris"] kava napsal: |
Radši nevědět kam člověk auto prodá... já tenkrát prodal nevadu známému....
 |
No vidiš já koupil 19ku od známýho co bydlí o dva vchody vedle... No a ted sem s nim po dlouhý době mluvil a řikal mi že vždycky když jde okolo toho auta, tak kouká že je v lepšim stavu než když ho měl von...
a to se o to staral dost...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 12.02.08 14:01 Předmět: Re: Auto |
|
|
to auto je zvykly kdyt snim i johny lital jak bez mozek .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 12.02.08 14:41 Předmět: Re: Auto |
|
|
Cawba napsal: | kava napsal: | Zdravim,neberte to jako praskani,ale jen jako utvrzeni o tom,co jste tu vsichni rikali. Ten typek,co mel tu 19 ph1 se vsim z 16V. Tu oranzovou se stribrnou. Tak jak jste rikali,tak bude asi brzo pekne dokurvena. Ten typ,co to koupil s tim lita nehorazne. Skoda toho auta. |
Tohle je k placi
Neni mi ani 50, ani 40, dokonce ani 30, ale mozna vam muj nazor bude pripadat jak nazor nejakyho staryho dedka ale proste nechapu ty mlady dementy, co si chcou zvedat sebevedomi a tak kupuji takovy ty sportovni auta stary viz. 16V (pak treba GSicka kadoury, GII GTi, CRXka atd ) Tohle auto je vzacnost a kazdej fajnsmekr by zaplakal nad tim jak je s tim autem zachazeno. Navic tech aut uz neni moc (16V PhI jo, ale PhII malo) a ti ko**** ty auta proste zlitaji. Pak kdyz nekdo proda auto do kteryho investoval a ktery mazlil a vidi jak jde do kytek...
To samo i naopak, kdyz clovek chce sehnat ventila, tak ty stavy jsou zalostny.
Tot vse, chvilka poezie je u konce
Povolil bych novackum auta to 1000ccm max  |
no, nelíbí se mi to házení všech do jednoho pytle...taky sem si koupil ventila i kvůli tomu, že má 140 koní...ale nejsem si jistej, že by jeho účel byl zvedání sebevědomí...prostě mám jenom rád sportovnější auta a 16v se mi po dlouhém rozmýšlení jevil jako nejlepší volba- (vzhled+výbava+motor+cena...bonusem je obrovské zázemí příznivců tohohle auta)...
Přiznávám, že si s ním taky občas rád trochu "zablbnu", ale rozhodně ne kvůli zvedání sebevědomí...
kolik už sem do něj vrazil radši nepočítám, ale co bych pro něj neudělal...
neříkám, že nejsou i tací, které si popsal, ale rozhodně to nejsou všichni...
s pozdravem, Tvůj mladý dementní nováček, který by si zasloužil maximálně litrovej motor...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

|
Zaslal: 12.02.08 15:00 Předmět: Re: Auto |
|
|
MortE napsal: | no, nelíbí se mi to házení všech do jednoho pytle...taky sem si koupil ventila i kvůli tomu, že má 140 koní...ale nejsem si jistej, že by jeho účel byl zvedání sebevědomí...prostě mám jenom rád sportovnější auta a 16v se mi po dlouhém rozmýšlení jevil jako nejlepší volba- (vzhled+výbava+motor+cena...bonusem je obrovské zázemí příznivců tohohle auta)...
Přiznávám, že si s ním taky občas rád trochu "zablbnu", ale rozhodně ne kvůli zvedání sebevědomí...
kolik už sem do něj vrazil radši nepočítám, ale co bych pro něj neudělal...
neříkám, že nejsou i tací, které si popsal, ale rozhodně to nejsou všichni...
s pozdravem, Tvůj mladý dementní nováček, který by si zasloužil maximálně litrovej motor...  |
Nechytej se zase kazdyho slova Priste to rozvedu a napisu presne co musi clovek splnovat,aby patril do te kategorie kterou myslim ! Jo? I kdyz ona mozna by se to z toho dalo vycist i tak. Psal jsem o fajnsmekrech kteri si auto mazli. Takze te rozhodne neradim tam,kam jsi napsal Ta druha skupina jsou taci co se o to auto nezajimaji, nestaraji a nakonec ho prodaji za babku,protoze ho uvarili,zadreli atd. pokud s nim neskoncili nekde ve strome, kdyz chteli zamachrovat
Jako je to jejich vec, ze jo, ale mne je toho auta lito. _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 12.02.08 15:11 Předmět: Re: Auto |
|
|
Cawba napsal: | Nechytej se zase kazdyho slova Priste to rozvedu a napisu presne co musi clovek splnovat,aby patril do te kategorie kterou myslim ! Jo? I kdyz ona mozna by se to z toho dalo vycist i tak. Psal jsem o fajnsmekrech kteri si auto mazli. Takze te rozhodne neradim tam,kam jsi napsal Ta druha skupina jsou taci co se o to auto nezajimaji, nestaraji a nakonec ho prodaji za babku,protoze ho uvarili,zadreli atd. pokud s nim neskoncili nekde ve strome, kdyz chteli zamachrovat
Jako je to jejich vec, ze jo, ale mne je toho auta lito. |
Sorry, nějak mě to vytočilo...neslyšim to totiž poprvé a vždycky mi to zvedne tlak...
Vim jak´s to myslel, jenom mi to nedalo...
A spíš než o ty auta bych se bál o vlastní život...zrovna nedávno mě ve městě předjíždělo přes plnou "nabušený" fáčko...sem radši přibrzdil, aby se mohl vrátit zpátky do pruhu, páč v protisměru už mu něco jelo naproti...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

|
Zaslal: 12.02.08 15:20 Předmět: |
|
|
2 MortE: No, to je druha vec o ktere by se dalo jeste hodne diskutovat, jak si nici svoje auto, to je vec kazdyho, ale to ze ti pak nejakej takovej vleti do protismeru s tim nic neudelas. Taky obcas udelam nejakou prasecinu (vetsinou me vytoci nejaka zenska, ktera neohrozuje ani tak sebe ale dalsi ucastniky ) ale to si muzes dovolit kdyz na to mas: -v hlave(jako te na krku), -vykon, -brzdy Nic,nebudem zas*rat forum... Da se to probirat aji jinde  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kava
|
Zaslal: 12.02.08 15:23 Předmět: Re: Auto |
|
|
m1tv napsal: | kava napsal: | Zdravim,neberte to jako praskani,ale jen jako utvrzeni o tom,co jste tu vsichni rikali. Ten typek,co mel tu 19 ph1 se vsim z 16V. Tu oranzovou se stribrnou. Tak jak jste rikali,tak bude asi brzo pekne dokurvena. Ten typ,co to koupil s tim lita nehorazne. Skoda toho auta. |
to auto je zvykly kdyt snim i johny lital jak bez mozek .. |
Za tohle se omlouvam. Ja ho neznam a nevim,jak s tim jezdil. Motor obcas protahnout potrebuje,ale spis si myslim kdyz predjizdis a ne po meste brzda,plyn. Ja to jen soudil podle fotek,jak si s tim hral. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

|
Zaslal: 13.02.08 08:26 Předmět: Re: Auto |
|
|
m1tv napsal: | to auto je zvykly kdyt snim i johny lital jak bez mozek .. |
On né každej má auto jen na výstavu v garáži pže z ní nevyjede jak to má nízký... ale chce se občas s tím na čem maká taky svézt  _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|