Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Držák rezervy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Ostatní
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tutman

Bydliště - POVINNÉ *: Krnov-Zlaté Hory

PříspěvekZaslal: 20.05.09 16:05    Předmět: Citovat

Václav Sedlář napsal:
Byl to hnus, hlavně když jsem tomu dal dávku kokoru-tekla z toho zajmavá tekutina...

Ale konkor a kladivo pomohlo...

a teď popravdě jak dlouho to auto máš?
že píšeš že se to použilo naposledy ve fabrice, mužeš být rád že si nepichl někde večer v noci ještě k tomu v dešti daleko od domova to by se teprve dobře vytahovala rezerva Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Václav Sedlář

Bydliště - POVINNÉ *: Liberec

PříspěvekZaslal: 20.05.09 17:27    Předmět: Citovat

Přesně 7.6.09 to budou 2 roky co ho mám. Věděl jsem o tom, že to nejde povolit. Před rokem jsem to ještě řešil na foru, ale pak přišli další problémy, zapomnělo se na to, nebyl čas,... A teď když mi skončila škola, tak jsem se do toho dal.

Ale myslím, že kdybych nasadil tu rezervu a pustil auto z heveru, tak by se asi ten ráfek splácl (je taky solidně zrezlej) a nebo by prdla pneumatika (je to michelin mx2 (nevím jaký rok). Ale jinak tlak v pneu vypadá slušně...

P.S.: No měl jsem štěstí, že jsem nepíchl. Kdyby se to stalo, tak by byl ještě jeden problém-povolit tím origo klíčem kolo. To se nedá. Teď už jsem si pořídil L-ko a to je v pohodě. Asi taky vyndám ten origo hever a dám tam ten 2 tunovej, kterej mám ve stodole.

P.S.: Chtěl bych vidět nějakou ženu, která by píchla někde na samotě, kde projede jedno auto za hodinu, jak leze pod auto a vyndává tu těžkou rezrvu, pak složitě točí origo heverem a povoluje kola s tím origo klíčem.

TEĎ MĚ NAPADLO-DEJTE SI NA SRAZE SOUTĚŽ KDO NEJRYCHLEJI VYMĚNÍ KOLO ZA REZERVU S ORIGINÁLNÍM NÁŘADÍM...
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 20.05.09 21:34    Předmět: Citovat

Václav Sedlář napsal:

TEĎ MĚ NAPADLO-DEJTE SI NA SRAZE SOUTĚŽ KDO NEJRYCHLEJI VYMĚNÍ KOLO ZA REZERVU S ORIGINÁLNÍM NÁŘADÍM...

to už tu bylo tušim že na seči Wink Laughing
Peca

Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko

PříspěvekZaslal: 21.05.09 00:02    Předmět: Citovat

reezy napsal:
Peca napsal:
hustý, vypadá to jako reezyho lejno.

A né tvoje? taky to tam tak podobně, ale né až tak drastický
nee, bohužel Reezy, ale tvoje je tak hnusný Laughing
romulusx
V.I.P. Nordic Division

Bydliště - POVINNÉ *: Teplice

PříspěvekZaslal: 21.05.09 21:21    Předmět: Citovat

Co na to říct? Snad jen,že i spodek auta patří k tvojemu autu a neni to holt jenom oleštění haupny...
KUNAX

Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice

PříspěvekZaslal: 22.05.09 09:28    Předmět: Citovat

Jojo,rezerva,to neni sranda. Já jsem takhle jel jednou s kámošem do Liberce a co čert nechtěl, píchl jsem tam. Rezerva vyndat šla,ale byla prázdná. Tak jsem ji dofouk,chci ji nasadit a ejhle - to byl ráfek z něčeho jinýho a prostě to tam nešlo narvat. No já myslel že mě jebne...Naštěstí byl kousek pneuservis,kde mi za kilo nasadili jinou sjetou gumu místo tý píchlý, ale tu krávu co to auto měla předemnou jsem proklínal až do pardubic... Laughing
Jinak ten dvoutunovej hever na kolečkách do kufru nedoporučuju. Při prudkým zabrždění se ozve dutá rána a při prudkým rozjezdu kovová rána Laughing V případě bouračky by ten hever mohl taky proběhnout sedačkou a urazit kedlub.... Shocked Ten standard klíč na kola je dobrej leda tak na okrasu, takže vozim kříž.
beda

Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno

PříspěvekZaslal: 22.05.09 09:35    Předmět: Citovat

ten standartni klic na kola je dobry na vytahovani bordelu z poza listy v kufru Very Happy jine prakticke uziji jsem jeste nenasel

Auto : Volvo V70, D5 Ocean Race
Moto : Suzuki Bandit 600 N, Aprilia RSV Tuono, Amperia Caf e, Aprilia RS 125 Extrema :-)
Alios
Anonymní

PříspěvekZaslal: 15.04.10 19:15    Předmět: Citovat

Zdravím, chci ze zeptat, zda je možné demontovat ten šroub držáku co je v kufru? Zkoušel jsem to, ale dole je jakoby rozkleplý nebo co a nejde mně vytočit ven. Chtěl bych to celé obrousit a natřít, postě to mám rád v cajku. Wink
Jo, a ještě se zeptám, lze někde sehnat lehce origo klíč na R19 na kola?Oni jsou dva typy, které se liší tloušťkou té tyčky s tyčinkou, která má ten šroub v kufru povolit. Teď mám sice ten užší, který tam pasuje, ale je myslím z rapida a je krátkej, tudíž tím houby povolím, když nemůžu točit(zasekne se v ohybu o hranu kufru), prostě jiný tvar. Původně tam byl sice delší, ale zase měl tlustý profil, tak nezapadl do šroubu v kufru. Díky předem za rady. Wink
Michal19ch

PříspěvekZaslal: 16.04.10 17:34    Předmět: Citovat

Ten držák zdemontovat jde, ale budeš muset asi sundat nárazník a tam na tom čele jsou 2 šrouby, který ho drží (takhle jsem to dělal alespoň já).
m1tv
Moderátor

PříspěvekZaslal: 16.04.10 20:42    Předmět: Citovat

Michal19ch napsal:
Ten držák zdemontovat jde, ale budeš muset asi sundat nárazník a tam na tom čele jsou 2 šrouby, který ho drží (takhle jsem to dělal alespoň já).
jinak to nejde
Alios
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.04.10 11:48    Předmět: Citovat

Díky moc za info. Wink
S tím klíčem je to jak, jsou dva typy, že?
m1tv
Moderátor

PříspěvekZaslal: 17.04.10 16:02    Předmět: Citovat

vim jen o jednom typu
Slavo

Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR

PříspěvekZaslal: 17.04.10 17:50    Předmět: Citovat

m1tv napsal:
vim jen o jednom typu
ja tiež len o jednom
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
Alios
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.04.10 19:54    Předmět: Citovat

No mně bylo řečeno, že jsou dva rozměry, tak jsem si opatřil ten menší, ale z Rapida, ale ten je zase krátkej(nejde točit). Crying or Very sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: