Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Světla za HID
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CyBeR

Bydliště - POVINNÉ *: Kladno

PříspěvekZaslal: 17.01.10 22:45    Předmět: Citovat

Kdyz to tu ctu, prihodim taky nazor... Mam 6000K HID sadu uz dva roky, za tu dobu me par lidi probliklo, mozna kvuli spinavym svetlum (serizeni nasledovalo chvili po montazi). Policajti me za tu dobu staveli vic, jak desetkrat (ono to auto neni nejnovjejsi a ja se pohybuju casto v pulnocnich hodinach po meste, takze jsem jasny cil). Naucil jsem se jednoduchou vec. Zastavi me, prepnu na obrysovky a nikdo to neresi. Zatim jsem mel jediny problem a to ne kvuli svetlum, ale kvuli koncovce vyfuku s poslednim dilem (vyfuk skoro novy a koncovka take nova, ale proste zasah do origo vyfukoveho potrubi). Stavela me i policie CR v praze, kde se mi hrabali i pod kapotou, ale xenony je nezajimaly... Je jasny, ze jiny kraj, jiny mrav, ale za sebe musim rict, ze jsem za xenony rad. Je s nimi o dost lip videt. Kdo je ma, vi, ze lajny na silnici a okraje vidi uplne jinak, nez s normalnimi "svetly". Co se tyce oslnovani.. co si budeme povidat, mam ted, dokud je renda rozebranej k upravam na novou sezonu, toyotu, co ma podvozek v porovnani s rendou jak americka kejvacka. Dame si kvizovku... Myslite, ze kdyz pojedu s toyotou, coz je dizl, budu tam mit svetla co sviti (treba 100W) a dupnu na ni na rovnym useku, ze toho proti sobe neoslnim? Souhlas s tim, ze nektery novy auta s optikou uzpusobenou pro xenon a buhvi co jeste me obcas oslnuji uplne stejne, jak nejaka felcka s xenonama at chce kolik K ... Trosku me mrzi, ze se k tomu policajti v ostrave stavi tak striktne, protoze pokud jsou nainstalovany zodpovedne a serizeny, je to dalsi prvek bezpecnosti pro majitele, ne neco, cim ohrozuje provoz... Ale to se da rict o dalsich X doplncich, ktery jsou dostupny... Fuj to jsem zase stvoril traktat Very Happy Twisted Evil
2011 - 2015 Škoda Octavia 1U 1,9TDI 66kW, Sprint764 vstřiky, ostré sání, průchozí výfuk, chip a zakázkové mapy nafty (192PS)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pivinek

Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné

PříspěvekZaslal: 18.01.10 21:23    Předmět: Citovat

mohu se zeptat, co chtěli pod kapotou??? VIN
http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=9477
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
CyBeR

Bydliště - POVINNÉ *: Kladno

PříspěvekZaslal: 19.01.10 19:18    Předmět: Citovat

Napada me jedine VINko... Koukali na nej. Ale zeptali se me normalne, jestli jim muzu otervit kapotu, tak jsem neodporoval, proc taky =)
2011 - 2015 Škoda Octavia 1U 1,9TDI 66kW, Sprint764 vstřiky, ostré sání, průchozí výfuk, chip a zakázkové mapy nafty (192PS)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pivinek

PříspěvekZaslal: 12.04.10 18:30    Předmět: Citovat

tak se mi polda podíval pod kapotu, nic nenašel, páč jsem balasty schoval do nárazníku... ale řekl si o rozsvícení a bylo vymalováno, potom oběhl autí... ,,za xenony a podložky litr" to mě málem vyrazilo dech... deseti policistům to nevadilo a tenhle byl strašně chytrej...podložky rozšiřují nápravu tudíž jí více zatěžují, ale jak to škodí na silnici mi neřekl... a xenony? že to jsou falešné xenony a originál se naklápějí v olejové lázni podle nápravy, a že na internetu jsou fóra, kde si lidé stěžují na xenony.. stalo se mi to v malinkém městě, tak je jasné, že v pátek neměl na pivo a že na feldě nebo fordovi nic nenajde, ale po mých xenonech šel už od zatáčky....ale že od dob xenonů vidím ráno více lidí na zastávkách nebo chodců než předtím, a že jsme je v servisu stáhli pod toleranci, to že mě nikdo nikdy neproblikl to nikoho nezajímá..jen hrabat prachy... zkurv jeden jen bych se chtěl zeptat jestli jde do ručního štelování světel v phI implantovat elektro štelování ze světel phII ??? z auta je nesundám... za mojí bezpečnost a ranních chodců to stojí, podložky jsem natřel na černo, tak budu dělat blbého, to mi jde
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 12.04.10 19:56    Předmět: Citovat

jj předělat to de mam to ted ešte řešim eletriku ale moturky sou na svetlech
pivinek

PříspěvekZaslal: 12.04.10 22:09    Předmět: Citovat

v jakém smyslu řešíš elektriku? " jako kde vzít šťávu?"
Laughing
m1tv
Moderátor

PříspěvekZaslal: 12.04.10 22:15    Předmět: Citovat

nee chci to zapojit jako origo mam doma eletriku tak jen to napojit do auta ..a to je u mě problem Laughing
pivinek

PříspěvekZaslal: 12.04.10 22:21    Předmět: Citovat

aha tak to jde jen o zapojení toho ovladače... a ty motorky se dají jednoduše přehodit, nebo to chce určitou operaci?
m1tv
Moderátor

PříspěvekZaslal: 13.04.10 08:19    Předmět: Citovat

určitou operaci musiš si do svetla udělat držak na moturek ale de to neni to zas tak hrozny
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: