|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 02.04.10 09:35 Předmět: |
|
|
tak se zářím vás kašlu já v te době chci jet do Anglie za rodiči .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sankacoffie

Založen: 26.2.2009 Příspěvky: 119 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno 25km od Prahy
|
Zaslal: 03.04.10 16:38 Předmět: |
|
|
září,,,hmm,to opravdu jebu i já,,,červenec poslední týden,super,srpen super,,,září už mám nabité...bohužel _________________
Za volant své ego nepouštějte,páč bych pak nevyhrál :-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 04.04.10 12:30 Předmět: |
|
|
V září jsou už v chorvatsku chladnější noci a není to ono. jestli to chcete levné a s krásným počasím, tak jeďte v červnu. Já jezdívám do chorvatska jen v červnu a nikdy mě počásko nezklamalo. je tam začátkem sezony čisto, není moc lidí a večer se dá v klídku sedět na balkecu do rána v plavkách, což v září nehrozí  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 04.04.10 13:14 Předmět: |
|
|
My v září (přesně okolo 31.8. na 14 dnů) jezdíme pravidelně už 5 let a zatím se podařílo na výbornou. Je pravda, že když jsme byli nad Zadarem směrem nahoru, tak ty noci byly větrné a chladné a moře už taky nebylo ono, ale od Zadaru dolů jsme se nezklamali. Červen byl taky parádní, ale záleží na náběhu léta, jeden rok jsme museli začátkem června jet až skoro k Dubrovniku, abysme se ohřáli. _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 05.04.10 22:01 Předmět: |
|
|
já to vidím tak, že se nikam nepojede, ten chce ten termín, ten tamten a v září vás prdím.
pro mne je ideál konec června začátek července.. jindy bohužel nemůžu.. taky je tam největší rozmezí vzhledem k okolním "Oficiálním" srazům klubu, tj. na každej měsíc nějaké to jedno pobaveníčko
jinak oproti některým, my jsme dva co si musíme nějak naplánovat dovolenou v práci oproti některým, co chodí do školy nebo jedou "sami za sebe"
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JeryP Želva

|
Zaslal: 06.04.10 07:20 Předmět: |
|
|
Tak to bud rad ze si ji planujes ty. Me to napise vedouci a uz nic neudelam. _________________ Renault Scenic PH2 2.0 16v F4R 740 (plan F4R 736 132kW)
1.8 16v Ph1 Renault Chip :-) 15" Borbet |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sankacoffie

|
Zaslal: 07.04.10 08:03 Předmět: |
|
|
hele,očem se tu dohadujem,,,stejně když se domluvíme na termín tak stejně nakonec půlka odvolá,,,domluvil bych se až to ube aktualnější,páč jak vidim to nemá teď význam _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 07.04.10 08:09 Předmět: |
|
|
sankacoffie napsal: | hele,očem se tu dohadujem,,,stejně když se domluvíme na termín tak stejně nakonec půlka odvolá,,,domluvil bych se až to ube aktualnější,páč jak vidim to nemá teď význam | pro tebe možná ne ale někteří si dlouhou dovolenou musí naplánovat krapet doředu .. za měsíc se taky může stát, že se tu řekne termín, kterej nebude vyhovovat 8z10ti lidem .. takže přestaň kafrat a vyjádři se k tématu, protože takoví co píšou tohle většinou nakonec řeknou "tohle mi nevyhovuje nejedu" .. už to tu moc dobře známe  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 07.04.10 09:00 Předmět: |
|
|
Pokud jsem si to dobře přečetl tak zatím se neúčastní nikdo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 07.04.10 10:09 Předmět: |
|
|
Mirek napsal: | Pokud jsem si to dobře přečetl tak zatím se neúčastní nikdo  |
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 07.04.10 11:30 Předmět: |
|
|
no a hlavně taky nevidím nikoho kdo by to organizoval a zajistil  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 07.04.10 12:27 Předmět: |
|
|
dal bych to na starosti Laninovi aspoň tu bude pořádek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sankacoffie

|
Zaslal: 07.04.10 18:52 Předmět: |
|
|
Lanine jestli jsi četl,tak já termín které mi nejvíce vyhovovaly už napsal,,,,v září 100% nepojedu. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 11.04.10 13:37 Předmět: |
|
|
Nejlepší termán je ten, který vždy jezdíme my, je to koncem srpna a jedu kabrem, těším se na to. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 13.04.10 11:43 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | Nejlepší termán je ten, který vždy jezdíme my, je to koncem srpna a jedu kabrem, těším se na to. |
Tak to se třeba někde navštívíme. My jezdíme okolo 30. srpna taky
i když rok od roku jsem šeredně línej řídit a přemýšlím, že jestli pojedeme už v tom červnu, tak pak v září dáme něco jen max. po Crikvenici, Senj (Kvarner). _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|