Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ježura
Založen: 18.5.2008 Příspěvky: 643 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Lípa
|
Zaslal: 02.04.10 16:40 Předmět: |
|
|
A když ten spínač vindám pujdou a nebo ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosti
Založen: 23.3.2009 Příspěvky: 373 Bydliště - POVINNÉ *: Prešov - Slovensko
|
Zaslal: 02.04.10 16:41 Předmět: |
|
|
Nemali by |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ježura
|
Zaslal: 02.04.10 16:43 Předmět: |
|
|
Dík pokusím se sehnat nový spínač. Si myslím že je to na prt vymyslený že se rozbije spínač a najednou nic nefunfuje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ježura
|
Zaslal: 02.04.10 17:34 Předmět: |
|
|
Dík měl si pravdu už jsem to dal do kupy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
Založen: 1.4.2010 Příspěvky: 125 Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava
|
Zaslal: 03.07.10 19:37 Předmět: |
|
|
Chlapi prosim Vas zufalo potrebujem vyriesit jeden problem... dnes som vymienal ziarovku vo vypinaci vystraznych smeroviek... a prestali mi fungovat vsetky smerovky... Chcel by som Vas teda poprosit... nema niekto nafoteny vypinac vystraznych smeroviek... ako to ma byt cele vnutri prepojene, poohybane... tie pliesky aby mi to zasa fungovalo??? Zajtra potrebujem z autom prejst dlhu trasu a musim to dat nejak dokopy... popripade niekto z okolia Dolneho Kubina... kto by mi vedel pomoct vyriesit tento problem... Vopred veeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi pekne dakujem... Lebo uz som zufaly...  _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 03.07.10 19:43 Předmět: |
|
|
R19 napsal: | Chlapi prosim Vas zufalo potrebujem vyriesit jeden problem... dnes som vymienal ziarovku vo vypinaci vystraznych smeroviek... a prestali mi fungovat vsetky smerovky... Chcel by som Vas teda poprosit... nema niekto nafoteny vypinac vystraznych smeroviek... ako to ma byt cele vnutri prepojene, poohybane... tie pliesky aby mi to zasa fungovalo??? Zajtra potrebujem z autom prejst dlhu trasu a musim to dat nejak dokopy... popripade niekto z okolia Dolneho Kubina... kto by mi vedel pomoct vyriesit tento problem... Vopred veeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi pekne dakujem... Lebo uz som zufaly...  |
Zkus pojistky _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 03.07.10 19:53 Předmět: |
|
|
nie je to v poistkach, ale vo vypinaci. potrebujem nejaku schemu zapojenia vystraznych svetiel _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 03.07.10 20:04 Předmět: |
|
|
R19 napsal: | nie je to v poistkach, ale vo vypinaci. potrebujem nejaku schemu zapojenia vystraznych svetiel |
Podivej se jestli to mas v sobe dobre dane a ja du do knizky pohledat schema zapojeni tak vydrz _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 03.07.10 21:26 Předmět: |
|
|
Dakujem moc... Pomohlo... smerovky uz idu... len vystrazne su stale out...ale s tym sa popasujem az zajtra... _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 04.07.10 00:17 Předmět: |
|
|
R19 napsal: | Dakujem moc... Pomohlo... smerovky uz idu... len vystrazne su stale out...ale s tym sa popasujem az zajtra... |
Sem rad, jinak kdyby si chtel celou knihu JAK NA TO na 19tky v PDF formatu + servisni manualy, tak staci rict a hodim ti odkaz na sosnuti  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 05.07.10 11:12 Předmět: |
|
|
Dika moc... nieco som uz davnejsie nasiel na nete... len sa v tom stale nejak neviem orientovat, nakolko auto mam len kratko a potrebujem mu vychytat muchy... predsa len neviem aku malo pred kupou udrzbu ani nic ine...tak sa to velmi zle vsetko opravuje...
Este raz velmi pekne dakujem... _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 05.07.10 16:18 Předmět: |
|
|
R19 napsal: | Dika moc... nieco som uz davnejsie nasiel na nete... len sa v tom stale nejak neviem orientovat, nakolko auto mam len kratko a potrebujem mu vychytat muchy... predsa len neviem aku malo pred kupou udrzbu ani nic ine...tak sa to velmi zle vsetko opravuje...
Este raz velmi pekne dakujem... |
Tez prubezne chytam mouchy, ale nemenil bych  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 07.07.10 13:56 Předmět: |
|
|
Tak sa vzdavam... tyzden som sa snazil poskladat ten po...ny vypinac na vystrazne svetla ale beznadejne... jednoducho neviem presne trafit tie jednotlive kontakty... aj ked viem ako maju ist... nevidim do toho a tak neviem ako sa to sprava ked je to zapnute alebo vypnute... je to des... Neviete mi prosim niekto poradit... kde by som mohol zohnat novy vypinac vystraznych smeroviek... najlepsie niekde v Bratislave... Vopred velmi pekne dakujem... _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 07.07.10 15:34 Předmět: |
|
|
pokud netrváš přímo na té bratislavě tak třeba tady v sekci bazar ,ale i kolem té bratislavy bude určitě nějaké to vrakoviště _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|