|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lukmara
Založen: 29.10.2009 Příspěvky: 14 Bydliště - POVINNÉ *: Hraštice
|
Zaslal: 22.03.10 11:50 Předmět: |
|
|
no to mě nestraš, to by bylo to poslední - palice.
Termostat mě taky napadl (ten určitě vymením), ale když motor běží na místě, tak termostat otevře a prospustí to do chladiče. Ale když mi prdla ta poslední hadice cca ani ne po 10km jízdy, tak ručička teploměru vyletěla až nahoru na max, kdy jsem se modlil, aby už termostat otevřel a pak hned bouchla hadice, a ručička okamžitě spadla dolu, tudíž asi neotevřel za jízdy.
zkusim vyměnit termostat, dám tam jiný víčko (to co netěsní) a vynechám výměník topení (stejně teče). Pak uvidim a dám sem vědět jak jsem dopadl.
Pokud by vás ještě něco napadlo (kromě hlavy a těsnění ), tak prosím jsem jedno ucho. Díky všem! _________________ R 19 II, 1721cm3, 54kW, 1993
Nechám si ho nebo ho rozkopu???!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 22.03.10 11:53 Předmět: |
|
|
Ještě mě napadla rozpadlá vodní pumpa? Že by nemusel točit vodu. Když nastartuješ a díváš se do expanzky, valí do ní horní tenkou hadicí voda? Mělo by to od pohledu cirkulovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lukmara
Založen: 29.10.2009 Příspěvky: 14 Bydliště - POVINNÉ *: Hraštice
|
Zaslal: 22.03.10 12:12 Předmět: |
|
|
ta je v poho, voda se vrací do expansky.
zkusim udělat ty tři věci a když to nepomůže, tak to bude asi to těsnění nebo palice.
Díky! _________________ R 19 II, 1721cm3, 54kW, 1993
Nechám si ho nebo ho rozkopu???!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BusDriver

Založen: 6.11.2008 Příspěvky: 200 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 24.03.10 13:17 Předmět: |
|
|
to vypadá opravdu na kombinaci toho víčka a termostatu. Volně se neotvírá a nezavírá podle teploty, ale přidírá se. Takže zůstane zavřený, stoupne teplota a tlak a už to lítá.
Taky jsem v zimě měnil (nemrznoucí kapalina nebyla zas až tak nemrznoucí)
http://busdriver.rajce.idnes.cz/Hadice/ _________________ 1. Ph 2 1,8 65Kw Baccara r.v.95 (mission accomplished AUT-->MAN)!!! SOLD
2. Ph 2 1,8 54Kw r.v.95 Elysse |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|