Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 25.02.10 13:41 Předmět: |
|
|
no nevim musi dolu rozvody a pokud uz jsou stare tak i jejich vyměna takže ten litr bude asi trochu málo _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukike
Založen: 16.11.2009 Příspěvky: 66 Bydliště - POVINNÉ *: SR - Kosice
|
Zaslal: 25.02.10 17:07 Předmět: |
|
|
Kunax za litr sa ti neikto z tym hrat nebude,... dnes je doba ina..kazdy potrebuje z niecoho zit takze asi by si si to menil sam....
Napr za vymenu prednych brzdovych dosiek sa v servisoch uctuje cca 400sk a to nieje este autorizovany... _________________ Renault 19 1.8 16V 135ps rv 91 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 25.02.10 17:37 Předmět: |
|
|
Nojo no,chápu. Proto jsem se taky zařek že svýho renaulta už nikdy do servisu nedám. To si to radši zkurvim sám a třeba se i něco přiučim.Když to slyšim kolik si ty kurvy neska účtujou jen za to že típnou cigáro a zvednou prdel ze židle, tak se mi chce brečet. Znám ale třeba dílnu,kde dělá starej pán se svým synátorem, dělaj za hubičku a točí se jim tam jedno auto za druhým. Sice musej makat jak fredky, nestíhaj, ale kšefty jim jdou a lidi k nim ty auta dávaj. Jasně, na každý opravě trhnou jen pár babek, ale na svý si přijdou díky tomu množství. Naproti tomu jsou dílny,kde stojí max jedno auto za den a škrábou se u toho v zadku a pak když přijde zákazník platit, tak si naúčtujou za práci pomalu víc jak autorizovanej servis. _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 25.02.10 21:27 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: | Nojo no,chápu. Proto jsem se taky zařek že svýho renaulta už nikdy do servisu nedám. To si to radši zkurvim sám a třeba se i něco přiučim.Když to slyšim kolik si ty kurvy neska účtujou jen za to že típnou cigáro a zvednou prdel ze židle, tak se mi chce brečet. Znám ale třeba dílnu,kde dělá starej pán se svým synátorem, dělaj za hubičku a točí se jim tam jedno auto za druhým. Sice musej makat jak fredky, nestíhaj, ale kšefty jim jdou a lidi k nim ty auta dávaj. Jasně, na každý opravě trhnou jen pár babek, ale na svý si přijdou díky tomu množství. Naproti tomu jsou dílny,kde stojí max jedno auto za den a škrábou se u toho v zadku a pak když přijde zákazník platit, tak si naúčtujou za práci pomalu víc jak autorizovanej servis. | je videt že do toho vidiš zkus si zařidit dneska dilnu abys tam neco mel a zkus ji provozovat .. a pochopíš proč si učtujou tydle penize .. mame malou dilnu asi tak na 2 auta a mesični provoz stoji 12-15t tak si spočti kolik musiš vydělat abys si z toho byl ešte ty živej ... _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 26.02.10 07:29 Předmět: |
|
|
No teda,když tak po sobě čtu ten včerejší přízpěvek, tak dneska už bych se pod něj teda nepodepsal Jo,vim, že to neni sranda dneska provozovat jakoukoliv živnost a určitě si netroufám řikat automechaničníkům jak to maj dělat Tim bych to uzavřel - stejně je to celý offtopic  _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
assassin_89
Založen: 23.9.2009 Příspěvky: 109 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice (vault 69)
|
Zaslal: 22.04.10 20:38 Předmět: |
|
|
Tak jsme se do too konecne dal...ale jsou v loji i pistni krouzky, kolik stojej a kde se daj sehnat??? Nejak jsem nenasel:-D _________________ Renault 19 - 1.8 66kw - SOLD
R19 16V Geralt -RIP
Opel Vectra B - 2.0 16V Popelnice na dřinu
BMW E39 528i M-Pack. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 22.04.10 21:09 Předmět: |
|
|
pistni kroužky stoji kolem 500kč na jeden pist a maj je třeba na elit.cz  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lord Bazzi
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 2680 Bydliště - POVINNÉ *: Uhřice okr. Vyškov
|
Zaslal: 22.04.10 23:05 Předmět: |
|
|
Já kupoval na ventila kroužky celkem za 1601 Kč a to se mi to ještě zdálo drahý... _________________ VW Prassat Variant B4 TDI-pracant
Renaulty mám už jen pro zábavu:
16V ph2,3dv Mazlík
Nafoukané Kabrio kabrioletovič ph2kovič 8V ??kW
3x 16V na ND |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 23.04.10 09:50 Předmět: |
|
|
Lord Bazzi napsal: | Já kupoval na ventila kroužky celkem za 1601 Kč a to se mi to ještě zdálo drahý... | značka a kde ? _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|