Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
chlapecek
Založen: 20.1.2008 Příspěvky: 130 Bydliště - POVINNÉ *: Rumburk
|
Zaslal: 06.02.08 15:54 Předmět: regulator tlaku paliva |
|
|
ahoj chtěl bych se zeptat jestli mi zvedne vykon regulator tlaku paliva mam clio 18i 16v diky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 06.02.08 16:13 Předmět: Re: regulator tlaku paliva |
|
|
chlapecek napsal: | ahoj chtěl bych se zeptat jestli mi zvedne vykon regulator tlaku paliva mam clio 18i 16v diky  | logicky ne. pokud jsi myslel, ze jim dostanes vetsi tlak, tak to bys mosel dat silnejsi cerpadlo. tim regulatorem si bud nastavis, kdyz silnejsi cerpadlo das, nebo (a to je capina) uberes puvocniho tlaku. Jestli kecam, at me chud prejede belousem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 06.02.08 16:23 Předmět: |
|
|
CHUDE tak už startuj....... Nevim jak je to u Clia 18i 16V, ale pokud je regulátor stejný jako u 19 16V tak je tam tlak neštelovatelný. Pokud tam je regulátor štelovatelný pak si to klidně zvedni až na tlak čerpadla (které samozřejmě musí dávat o dost více než je regulační tlak ventilu ... že DUNGO) ale bude ti to: žrát, emise v pr...., a nárust výkonu ??? _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
chlapecek
Založen: 20.1.2008 Příspěvky: 130 Bydliště - POVINNÉ *: Rumburk
|
Zaslal: 06.02.08 16:23 Předmět: Re: regulator tlaku paliva |
|
|
Dunga napsal: | chlapecek napsal: | ahoj chtěl bych se zeptat jestli mi zvedne vykon regulator tlaku paliva mam clio 18i 16v diky  | logicky ne. pokud jsi myslel, ze jim dostanes vetsi tlak, tak to bys mosel dat silnejsi cerpadlo. tim regulatorem si bud nastavis, kdyz silnejsi cerpadlo das, nebo (a to je capina) uberes puvocniho tlaku. Jestli kecam, at me chud prejede belousem  | diky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.02.08 19:05 Předmět: Re: regulator tlaku paliva |
|
|
chlapecek napsal: | Dunga napsal: | chlapecek napsal: | ahoj chtěl bych se zeptat jestli mi zvedne vykon regulator tlaku paliva mam clio 18i 16v diky  | logicky ne. pokud jsi myslel, ze jim dostanes vetsi tlak, tak to bys mosel dat silnejsi cerpadlo. tim regulatorem si bud nastavis, kdyz silnejsi cerpadlo das, nebo (a to je capina) uberes puvocniho tlaku. Jestli kecam, at me chud prejede belousem  | diky
 |
já to zkoušel.. mno.. regulátor jsem dal pryč a jde to poznat jak na výkonu tak na žebrečce.. ještě se mi nestalo žebych viděl jak tak rychle klesá dolů u rendy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 06.02.08 19:19 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | CHUDE tak už startuj....... | jardo ty nevis jak bila auta konci? on se s nim ted boji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 06.02.08 22:38 Předmět: |
|
|
No to né, ty k němu přijedeš k baráku lehneš na cestu von nastartuje a popojede 5m dopředu a 5m zpátky (pro jistotu) Pri tomhle nemůže potkat strom.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 27.02.08 23:17 Předmět: |
|
|
no Jarda to vystihnul...... a to ho ještě někdo potlačí pro jistotu _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cube

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 947 Bydliště - POVINNÉ *: Jížní morava
|
Zaslal: 06.08.08 19:17 Předmět: |
|
|
Tak mě napadlo že by se tim regulatorem tlaku paliva, mohla snižit spotřeba. Nevím kolik je normalní tlak dejme temu 3bar, snížilo by se to třeba na 2,bar tak by to teoreticky mělo i míň žrát. Jestli by to vubec jelo. Že by temu klesl výkon o to by nešlo na ježdění do prace by to stačilo. Když by si chtěl zazavodit třeba sprinty, tak zvýšim tlak a možu jezdit. Proč tam mět taky, vyší tlak neustale, když o není potřeba. _________________ Ph2,16v chamade-Project RED ENGINE-dead
weight: cca 890kg
http://cube1.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
Zaslal: 06.08.08 19:22 Předmět: |
|
|
No nejsu si moc jistej zas tolik tomu nerozumím ale když snížíš tlak neudělá to pak něco ze směsí aby pak nebyla moc chudá a nezkurvil se motor a navíc když chceš snížit spotřebu tak jezdi pomalu to mě příjde jako blbost  _________________ Renault 19 RT F3P 1794 65kW(SPI) 1993
Renault 19 16V cabrio ph1
http://sob007.rajce.idnes.cz/
Servisní manuály, Jak na to ......
http://www.edisk.cz/adresar/1de83325b3cdf4b28843e72ae17fa915 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cube

|
Zaslal: 06.08.08 20:26 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: | No nejsu si moc jistej zas tolik tomu nerozumím ale když snížíš tlak neudělá to pak něco ze směsí aby pak nebyla moc chudá a nezkurvil se motor a navíc když chceš snížit spotřebu tak jezdi pomalu to mě příjde jako blbost  |
Ja mam pruměrnu spotřebu tak 7,5/100. Niž už se to neda . Tak snad tim regulatorem by to snad mohlo jit. _________________ Ph2,16v chamade-Project RED ENGINE-dead
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 06.08.08 20:58 Předmět: |
|
|
cube napsal: | sob007 napsal: | No nejsu si moc jistej zas tolik tomu nerozumím ale když snížíš tlak neudělá to pak něco ze směsí aby pak nebyla moc chudá a nezkurvil se motor a navíc když chceš snížit spotřebu tak jezdi pomalu to mě příjde jako blbost  |
Ja mam pruměrnu spotřebu tak 7,5/100. Niž už se to neda . Tak snad tim regulatorem by to snad mohlo jit. | to je hodne dobra spotreba ale myslim ze tim regulatorem by sis nepomohl..... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 07.08.08 07:40 Předmět: |
|
|
snížíš tlak plaiva tím pádem by jednotka dle lamdy měla prodloužit vstřik pokud ne tak máš chudou smě tusíš pospálení ventilů případně propálení pístu přílis vysokou teplotou ve spalovacím prostoru _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

Založen: 13.2.2008 Příspěvky: 1894 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 07.08.08 11:03 Předmět: |
|
|
chlapy když snížíte tlak paliva tak se rencek asi zblázní protože bude škubat jako kráva.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cube

|
Zaslal: 07.08.08 19:59 Předmět: |
|
|
CHUD napsal: | snížíš tlak plaiva tím pádem by jednotka dle lamdy měla prodloužit vstřik pokud ne tak máš chudou smě tusíš pospálení ventilů případně propálení pístu přílis vysokou teplotou ve spalovacím prostoru |
Takže když bych snižil tlak oproti serii o 0,5bar, tak by se mohlo stat to co píšeš? Když bych ho zvýšil 0,5 -1bar, pude to vubec poznat, nebo si řídicí jednotka zase upravi vstřiky podle sebe a vyjde to nastejno jak kdyby tam byl seriový regulator? Nebo to ma smysl jedině s vačkama a přeprogramovanu jednotku. _________________ Ph2,16v chamade-Project RED ENGINE-dead
|
Návrat nahoru |
|
 |
|