Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 06.02.08 14:00 Předmět: motor |
|
|
da se motor vytahnout bez prevodovky ale vrchem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 06.02.08 14:17 Předmět: Re: motor |
|
|
Karl napsal: | da se motor vytahnout bez prevodovky ale vrchem? | proc bez prevodovky?? no tak jasny u 19 se taha vetsinou vrchem. delal jste to nekdo spodem???? _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 06.02.08 14:24 Předmět: |
|
|
tak nevim nekdo tady pise ze spodem a bez prevodovky protoze ten co tam chci hodit je bez tak meto zajmalo jestli to jde byl by lehci nemam kladku jen rucne ale asi to je o par kylo takpujde celej i s prevodovkou |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 06.02.08 14:26 Předmět: |
|
|
Karl napsal: | tak nevim nekdo tady pise ze spodem a bez prevodovky protoze ten co tam chci hodit je bez tak meto zajmalo jestli to jde byl by lehci nemam kladku jen rucne ale asi to je o par kylo takpujde celej i s prevodovkou | aha rucne tak to ti nezavidim....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.02.08 14:34 Předmět: |
|
|
ja to tahal spodem.. komplet rozdelal.. ale zda se mi ze vrchem to vytahnes jen s prevodovkou.. páč tam není místo to od sebe oddělit.. nebo podle me ledy žebys sundal z prevodovky poloosy a prevodovku hodil na stranu ke kolu pak jo ... nechci tu kecat asi se pletu tak předem pardon.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 06.02.08 14:41 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | ja to tahal spodem.. komplet rozdelal.. ale zda se mi ze vrchem to vytahnes jen s prevodovkou.. páč tam není místo to od sebe oddělit.. nebo podle me ledy žebys sundal z prevodovky poloosy a prevodovku hodil na stranu ke kolu pak jo ... nechci tu kecat asi se pletu tak předem pardon.. | no prevodovku vytahnes samotnou vrchem v pohode tak nevim melo by to snad jit....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.02.08 14:45 Předmět: |
|
|
no prevodovku vytahnes samotnou vrchem v pohode tak nevim melo by to snad jit.... [/quote]
no prevodovku jo.. tu nějak vytočíš.. ale motor si myslím že nepůjde teda pokud s tou převodovkou nějak nebude šibovat..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tandasek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 787 Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové
|
Zaslal: 06.02.08 23:18 Předmět: |
|
|
me ta prevodovka nesla vubec bokem, nevim jak se to mohlo nekomu povezt, ale verim ze kdyz povolis na ty jedny strane ram a trosku to popustis ze uz se vymotas, ale jakmile nechas ram tam kde je tak na to zapomen..... ja menil spojku a motor i s prevodovkou sel celej ven vrchem, a kupodivu to de celkem pekne, rozhodne lepsi nez ukroutit srouby od ramu a pak varit pod koberecky matky....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 07.02.08 14:26 Předmět: |
|
|
a jak mam vyndat pravou poloosu ve smeru jizdy v Jak na to pisou vytlouct ten cep ale ten nejde a je tam neco jako eskapaska ale siroka a jina co to je a jak se to sundava? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 07.02.08 14:34 Předmět: |
|
|
Karl napsal: | a jak mam vyndat pravou poloosu ve smeru jizdy v Jak na to pisou vytlouct ten cep ale ten nejde a je tam neco jako eskapaska ale siroka a jina co to je a jak se to sundava? | ten musi ven....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 07.02.08 14:37 Předmět: |
|
|
tandasek napsal: | me ta prevodovka nesla vubec bokem, nevim jak se to mohlo nekomu povezt, ale verim ze kdyz povolis na ty jedny strane ram a trosku to popustis ze uz se vymotas, ale jakmile nechas ram tam kde je tak na to zapomen..... ja menil spojku a motor i s prevodovkou sel celej ven vrchem, a kupodivu to de celkem pekne, rozhodne lepsi nez ukroutit srouby od ramu a pak varit pod koberecky matky....  |
Mě když měnily spojku, tak shodili přední nápravu a motor trochu níž a bylo. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sparky9101

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 296 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 07.02.08 16:50 Předmět: |
|
|
dTčko, sice těžký jak kráva, ale kočku a taky šel vrchem.. podle mě je to jednodušší než rozpitvávat celej spodek, odpojovat rám atd..  _________________ Renault 19 1.9dT - http://sparky9101.rajce.idnes.cz
Volkswagen Bora 1.9 TDi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kormidelnik

Založen: 21.10.2007 Příspěvky: 333 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 07.02.08 17:29 Předmět: |
|
|
Take mam zkusenost s komplet motorem ven vrchem.. :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 07.02.08 19:38 Předmět: |
|
|
8v horem a 16v radši spodem ale oboji s převodovkou je to min prace než ji odpojovat v autě _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 07.02.08 19:47 Předmět: |
|
|
a co ta prava poloosa ten cipek mi nejde ven nejake jine triky jak ji vyndat je to 16v |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|