Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dukemb
Založen: 22.1.2008 Příspěvky: 131 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 9
|
Zaslal: 04.02.08 20:53 Předmět: startovani |
|
|
tak mi to driv tak krasne startovalo (ikdyz to bylo zmrzly:)...no a potom co jsem nechal vymenit filtry, remen a olej, tak tri dny jsem nejel a vcera mi to chytlo az napotreti, adnes sice napoprvi ale moc se tomu nechtelo, jenze pred tou vymenou to chytlo vzdy okamzite bez zavahani:) nevim co stim pri tej vymene v servisu mohli udelat:( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 05.02.08 07:08 Předmět: Re: startovani |
|
|
dukemb napsal: | tak mi to driv tak krasne startovalo (ikdyz to bylo zmrzly:)...no a potom co jsem nechal vymenit filtry, remen a olej, tak tri dny jsem nejel a vcera mi to chytlo az napotreti, adnes sice napoprvi ale moc se tomu nechtelo, jenze pred tou vymenou to chytlo vzdy okamzite bez zavahani:) nevim co stim pri tej vymene v servisu mohli udelat:( |
Nechali Ti tam Tvou baterku? Nemáš ji podojenou? Tímto nechci hanět servisy, ale je to pravda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dukemb
|
Zaslal: 05.02.08 08:56 Předmět: |
|
|
no tak to snad ne, bohuzel uz si nevzpominam jakou tam mam baterii, protoze jsem to kupoval teprv nedavno a kdyz nebyl zadnej problem tak jsem se zatim na baterii nedival... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 05.02.08 14:15 Předmět: |
|
|
dukemb napsal: | no tak to snad ne, bohuzel uz si nevzpominam jakou tam mam baterii, protoze jsem to kupoval teprv nedavno a kdyz nebyl zadnej problem tak jsem se zatim na baterii nedival... |
motor máš jakejpak? Pokud Ti měnili rozvoďák, tak už se dříve někdo zmiňoval o možnosti přesazení řemene - stačí o zoubek - neplatí pro 1,4 C3J má tuším řetěz. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dukemb
|
Zaslal: 05.02.08 14:42 Předmět: |
|
|
18s 65kw...ano menili mi rozvodovej remen...sakra ja jsem si rikal ze jsou naky divny kdyz se diví jak vrci ABS....to fakt clovek dneska aby se bal to dat do servisu...no jestli to je tim, tak co ted stim? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|