|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 30.01.10 14:40 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | ...zakolísá motor, protože ho přibrzdí alternátor...mě to dělá taky,ikdyž jen trošku...krátkejma jízdama se baterka prd dobije,zvláště, když jsou veškerý spotřebiče v autě zapnutý... dělal mi to i ten slavnej el.hydr.ABS systém,když zaplo čerpadlo...a podotýkám,že regulátor v alternátoru byl fungl novej... |
já mám taky repasovaný altík a ten regler je nový a při zapnutí všeho na volnoběh jde cítit, jak se všechno ztumí. Sice nepatrně, ale viditelně _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 01.02.10 09:57 Předmět: |
|
|
Taky bych řek,že je to normální, hlavně u 16V Přesně tohle jsem řešil u kamaráda na 16V a je fakt,že trošku se to zlepšilo po výměně zahnípanýho kabelu od baterky a vyčištění všech kontaktů,ale stejně když to spadlo na volnoběh,tak všecko mírně pohaslo.Po dvou dnech bádání jsem mu to vrátil s tím,že je to asi normální a tak s tim jezdí do teď A je fakt,že nejvíc to zhasínalo,když se šláplo na brzdu a zavrčelo to ABS čerpadlo - to dokonce lehynce problikla kontrolka dobíjení. _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lord Bazzi
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 2680 Bydliště - POVINNÉ *: Uhřice okr. Vyškov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|