Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 23.01.10 16:36 Předmět: !!!!! Čerpadlo !!!!! |
|
|
Bando mám fantastický poznatek ohledně podávacího čerpadla do nádrže značky BOSCH. Teď mě začnou nenávidět bazárníci a milovat ventiláři. Před 2 lety mi začlo málo tlačit čerpadlo origo ventilácke BOSCH. Koupil jsem z néventila (je menší a tenší) a jezdil. Origo BOSCH leželp v dílně. Těď začlo taky docházet tak jsem rozebral Bosche trošku jsem na skle zabrousil dosedací plochy samotného čerpadla a složil. Včera jsem ho vzal do garáže připojil na vstřikovací lištu ponořil do petky z benzínem a připojil na baterku. Začlo tlačit benzín ale z reg ventilu nic neteklo....... zato jsem byl slitý benzínem od hlavy až k patě. Na vrchní straně čerpadla jsou: přívody + a -, výstupní trubka pro hadičku a...........
PRUŽINKA S KULIČKOU která slouží jako pojistný přetlakový ventil. Pružinka byla zřejmě unavená a stříkalo to zpod kuličky. Jednoduše jsem podložil pružinku o 3mm a zkusil znova. Supééééér benzín tekl z reg ventilu proudem. Připojili jsme manometr a čerpadlo tlačí 4,8 atm. Dlouhé ale poučné. V děkovných dopisech prosím přiložit flašu ferneta.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 23.01.10 18:02 Předmět: |
|
|
ááá dědek se zase nudil
dobře tý
já bych to dal jako Oznámení a zamkl.. co vy na to?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 23.01.10 20:12 Předmět: |
|
|
ááááááá největší bazárník se projevil.....samo dej to jako oznamení _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 23.01.10 21:08 Předmět: |
|
|
a nebo spíš do návodů _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 23.01.10 21:47 Předmět: |
|
|
No do návodů bych to měl dát já, jsem správce ale jak to mám vložit do podadresáře ELEKTRIKA. Borisi help na SZ  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 23.01.10 23:28 Předmět: |
|
|
návody mám ku starosti já..
máš fotky? podrobný popis?
pošli SZ a já to ošefím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 24.01.10 01:08 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | No do návodů bych to měl dát já, jsem správce ale jak to mám vložit do podadresáře ELEKTRIKA. Borisi help na SZ  |
já myslel do návodů tady na foru _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 24.01.10 03:12 Předmět: |
|
|
Mirek napsal: | Lanin ať to tam práskne a ať tomu dá nějakou formu |
jo dal bych ale dobre čerpadlo kuchat nebudu.. a když to jarda už kutil tak snad udělal i nějakou tu fotku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 24.01.10 19:27 Předmět: |
|
|
Bohužel jsem v tom spěchu žádnou foto neudělal, ale dle mého popisu je to nad slunce jasné. Jinak Lanine Práva na sekci technické informace jsem měl už v době kdy ty jsi ještě tahal kačera na provázku po pískovišti Akorát jse zapomněl jak to dostat do adresáře motor nebo elektrika. Čekám na radu od Borise. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 24.01.10 19:55 Předmět: |
|
|
lanin mluví o návodech tady na foru a ty jardo nejspíš o návodech na webu www.renault19.cz  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 24.01.10 20:10 Předmět: |
|
|
Jj pochopil jsem. Lanine v SZ máš spracováný návod jen ho tam zkopíruj. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 24.01.10 21:58 Předmět: |
|
|
no jo a foto nebude?
já bych kuchnul čerpadlo ale to co jsi psal v SZ je jen pro čerpadlo v nádrži  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|