Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pedja Anonymní
|
Zaslal: 03.04.08 07:01 Předmět: hifi |
|
|
Nazdarek. Mám menší problém. Udělal jsem si menší audiozástavbu do kufru (1000 W zesík a nějaký repráčky). Hraje to celkem hezky, ale každou chvíli mám vybitou baterku. Co s tím mám dělat?????
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 03.04.08 07:13 Předmět: Re: hifi |
|
|
Pedja napsal: | Nazdarek. Mám menší problém. Udělal jsem si menší audiozástavbu do kufru (1000 W zesík a nějaký repráčky). Hraje to celkem hezky, ale každou chvíli mám vybitou baterku. Co s tím mám dělat?????
 | otazka cislo jedna, jak mas starou baterku, jestli to spolu vubec souvisi? pze jestli ti nedrzela uz predtim, tak... jinak silnejsi baterku, pripadne alternator taky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 03.04.08 07:41 Předmět: Re: hifi |
|
|
Pedja napsal: | Nazdarek. Mám menší problém. Udělal jsem si menší audiozástavbu do kufru (1000 W zesík a nějaký repráčky). Hraje to celkem hezky, ale každou chvíli mám vybitou baterku. Co s tím mám dělat?????
 |
bylo by dobrý (teda pokud nemáš) dát tam kapacitor ať taky třeba těma odběrovýma špičkama neodvalíš altík  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Geoorg Anonymní
|
Zaslal: 03.04.08 18:44 Předmět: |
|
|
To je logický ne,Pokud to tam máš tak našlapaný tak nelze vyhrávat bez nestartovanýho auta  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pedja Anonymní
|
Zaslal: 04.04.08 20:14 Předmět: hifi |
|
|
Asi fakt budu muset dát silnější altík  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HeReK

Založen: 29.10.2007 Příspěvky: 83 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 13.04.08 11:33 Předmět: |
|
|
A mas zapojenej remote z radia na zesik? Protoze jestli ne tak zapnutej zesilovac, ikdyz je vyply radio dokaze vybit novou baterku pres noc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Morris

Založen: 27.10.2007 Příspěvky: 440 Bydliště - POVINNÉ *: Letovice
|
Zaslal: 28.04.08 20:21 Předmět: |
|
|
pokud vím , tak kdyby neměl nataženej drát remote tak by mu zesik ani nehrál ... _________________ R19- red ph1 16V 3dv. ať odpočívá v pokoji.
R19- red ph1 16V 5dv. ať odpočívá v pokoji.
R19- black ph2 16V 5dv. byl moj mazel-prodán
VW- golf IV 1.9Tdi :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.04.08 20:40 Předmět: |
|
|
Morris napsal: | pokud vím , tak kdyby neměl nataženej drát remote tak by mu zesik ani nehrál ... |
može mit remote přímo z napajeni na zesik 12V remote jako z baterky žadnej rozdil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pasaťák
Založen: 19.11.2007 Příspěvky: 36 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 01.05.08 22:14 Předmět: |
|
|
Proměř si odběr při vypnutém stavu. Můžeš mít studeňák na napájení a potom to samozřejmě může dělat problémy. Případně se dají tyto odběry zminimalizovat, případně vyrušit jističi..
například těmito: http://www.revilohifi.cz/montazni-material/jistice.html
Jinak samozřejmě předpoklad je dobré dobíjení a dobrá baterie. Pokud toto máš v pořádku a stejně máš tyto problémy, tak projít napájecí kabeláž, případně použít tyto jističe.. _________________ www.revilohifi.cz internetový obchod s autohifi pro každého
akce na autohifi
http://www.revilohifi.cz/produkty-v-akci-cz/
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DOSAK
Založen: 12.1.2010 Příspěvky: 24 Bydliště - POVINNÉ *: Měchenice
|
Zaslal: 12.01.10 23:20 Předmět: hifi |
|