Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
whiscool
Založen: 3.6.2009 Příspěvky: 53 Bydliště - POVINNÉ *: Žilina
|
Zaslal: 01.01.10 15:29 Předmět: porucha chladenia ? |
|
|
Mam nasledny problem , v zime mi vobec neukazuje teplotu motora , rucicka vystupa na max maximalne jeden dielik , ked pride leto ukazuje tellotu bez problemu cim to je ?
A druha vec na palubovke ked otocim klucom do druhej polohy zasvietia mi silno cervenou vsetky kontrolky tak ako ma byt
Ale ked sa mi zahreje motor rozsvieti sa mi kontrolka teploty motora , ale svieti len slabucko cerveno , nie tak silno ako pred startovanim , takze neviem ci je to poruchaa ci nie , lebo teplotu motora mi v tomto obdobi neukazuje iba v lete
toto som fotil za chodu motora , je to odfotene v tme tak sa zda ze to svieti silno ,ale svieti len velmi slabucko , teplotu samozrejme neukazuje , iba v lete ..
http://img691.imageshack.us/img691/6259/01012010213.jpg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 01.01.10 16:06 Předmět: |
|
|
Auto normalně topí ? pokud jo tak bude problem v kostře nebo v kontaktech pod přistrojovkou _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whiscool
Založen: 3.6.2009 Příspěvky: 53 Bydliště - POVINNÉ *: Žilina
|
Zaslal: 01.01.10 16:49 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | Auto normalně topí ? pokud jo tak bude problem v kostře nebo v kontaktech pod přistrojovkou |
topi perfektne , ziaden problem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomas1981
Založen: 19.5.2008 Příspěvky: 104 Bydliště - POVINNÉ *: Hlučín / Opava
|
Zaslal: 01.01.10 18:12 Předmět: |
|
|
mozna bude spatne cidlo teploty vody ale to pro budik je naproti toho zepredu zdruhe strany |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martin13
Založen: 10.12.2008 Příspěvky: 42 Bydliště - POVINNÉ *: MALĚ BOROVÉ
|
Zaslal: 04.01.10 16:52 Předmět: |
|
|
Zdravím. Vyhodilo mi vodu, práve dnes a nebolo to po prvý krát. Prvý krát mi vyhodilo vodu možno v júli. Šiel som možno razanznejšie. Bolo leto, nalial som vody a jazdil som ďalej. Druhý raz mi vodu vyhodilo asi v septembri, šiel som do kopca naložený, už ma to zarazilo. Tretí raz, keď som šiel do práce v decembri, na rovnej ceste za Žilinou, to ma už rozčulilo, lebo som mal naliatú nemrz. zmes. Kupil som nemr. zmes nalial a cez sviatky som behal ako nič. Až dnes. Znova ju vyhodilo a stále buble vzduch v nádržke na doliatie. Keď ju zakrútim a držím niektorú z hadíc, tak citím ako tlakuje až pokiaľ neprepustí zátka na nádržke. Je to prasklé tesnenie, alebo nebodaj hlava, alebo len dáka prkotina, A ako na výmenu tesnenia prosím. Musím mať motor von, alebo stačí povytiahnutý? (' ') Mám 1,9 D. Ďakujem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 26.01.10 20:15 Předmět: |
|
|
Dovolim si jeden třebas užitečnej poznatek. Od začátku zimy mi auto ukazovalo hrozně nízkou teplotu motoru. Teď jak jsou mrazy, tak se ručička vyškrábala tak tak na začátek čárkovaný stupnice. Auto samozřejmě i moc netopilo. Prostě se to chovalo jak když tam neni termostat. Tak jsem dneska šel a rovnou jsem ho koupil. Ručička se mi už krásně kejve v rozmezí tří dílků v horní části teploměru. Termostat tam sice byl, nic jsem na něm nenakoukal,ale prostě musel bejt špatnej. No hlavně by mě ale zajímalo, jak kdo vypouštíte vodu? Já jsem zatím vypouštěl asi jen 3x a nenašel jsem vhodnější místo, než uplně spodní hadice do chladiče. Prostě povolim a vyškubnu,ale samozřejmě že pak mám nadojeno všude pod chladičem, všude to vzlíná a do vaničky jde prd. Má někdo nějakej lepší způsob?Mám teď kluzkou neusychající slizkou potopu v garáži
PS: Ani nedoufám v něco tak krásnýho jako je vypouštěcí šroub u favorita... _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 26.01.10 20:21 Předmět: |
|
|
vypouštak je vzadu na motoru na strane u rozvodu ... ale normelne se k nemu na aute neni možny dostat _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|