Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 26.10.09 15:47 Předmět: |
|
|
nohelzdislav napsal: | na udajneho clena lucky luke z SK alias Martin Matkovic Stupava.
Zaslal jsem mu balik, zaplatil nemaly obnos za postovne a pres jeho
ujisteni ,ze si to vyzvedne se mi dnes vratil zpet!!!!!!! Takove jednani se
mi vubec nezamlouva a myslim ze semnou budou souhlasit i ostatni!
Takove ZMR..... veset za kule do pruvanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
_________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 26.10.09 17:00 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | nohelzdislav napsal: | na udajneho clena lucky luke z SK alias Martin Matkovic Stupava.
Zaslal jsem mu balik, zaplatil nemaly obnos za postovne a pres jeho
ujisteni ,ze si to vyzvedne se mi dnes vratil zpet!!!!!!! Takove jednani se
mi vubec nezamlouva a myslim ze semnou budou souhlasit i ostatni!
Takove ZMR..... veset za kule do pruvanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
To souhlas !!! _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 05.11.09 22:48 Předmět: |
|
|
mohl ses mě zeptat, bych ti řekl že to nemá cenu mu nic posílat.
Já sním obchoduju 3x do týdne a pokaždé koupím něco jiného než jsem chtěl a nebo koupí on ode mě úplně něco jiného, než chtěl původně Není nespolehlivějšího člověka než je Jurásek, ale ceny má dobré  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luksa
Založen: 11.4.2008 Příspěvky: 26 Bydliště - POVINNÉ *: Rájec
|
Zaslal: 14.12.09 11:34 Předmět: Jurášek |
|
|
Koupil jsem od Juráška auto, ale nemůžu jej přihlásit, protože od něj nemám papír se souhlasem k registraci vozidla. Psal mi sms že jej poslal ve čtvrtek, ale nic jsem zatím nedostal. Teď navíc se mi posrala komplet spojka a nová stojí dost, ale když nemám auto přepsaný na sebe tak to nechci opravovat. Nevíte, co mám udělat, aby mi to poslal. Díky za každou radu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 14.12.09 12:00 Předmět: |
|
|
že jsem tak smělý, co znamená papír o povolení k registraci?
K registraci potřebuješ odhlášený velký techničák a kupní smlouvu, nic víc.
btw. já čekám obálku již 8mý den, obvykle to trvá do dvou dnů. pošta je před svátky trochu zadřená řekl bych. _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 14.12.09 12:31 Předmět: |
|
|
asi myslí plnou moc k přepisu  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 14.12.09 12:38 Předmět: |
|
|
plnou moc si sepíšeš doma a at ti ji podepíše nekdo jinej ale jinak to mel odhlasit on na tebe a ty pak zajdeš s techničakem na uřad a přepíšeš to na sebe .. to sou ty vaše čachry aby se to nemuselo přepisovat hned tak se jezdi na cizi techničaky  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 14.12.09 12:44 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | plnou moc si sepíšeš doma a at ti ji podepíše nekdo jinej ale jinak to mel odhlasit on na tebe a ty pak zajdeš s techničakem na uřad a přepíšeš to na sebe .. to sou ty vaše čachry aby se to nemuselo přepisovat hned tak se jezdi na cizi techničaky  |
Souhlas, není potřeba notářsky ověřený dokument ani podpis. Jestli máš velký i malý TP a třeba aspoň nějakou smlouvu, abys byl krytej, žes to neukradl, tak si můžeš plnou moc napsat sám, příp. s jeho souhlasem.
Upozorňuju jen na jednu věc: odhlásit vozidlo z něj na sebe s plnou mocí budeš muset jet na úřad v místě jeho trv. bydliště, kde provedeš za něj odhlášku na sebe a pak na svém úřadě přihlásíš na sebe. To může být problém v případě velké vzdálenosti od Tebe, holt si budeš muset udělat delší výlet, ale nevím, třeba jste od sebe blízko...
Jednodušší je to v případě, že převod (odhláška) již byl zahájen a on si jej na sebe jen nedokončil...v tom případě fakt stačí jen jeho plná moc a stačí jít na tvůj úřad-evidenci vozidel. _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luksa
|
Zaslal: 14.12.09 14:32 Předmět: R19 16V |
|
|
No je to tak, on to má odhlášený a z nějaké paní X na sebe. Malej techničák má propichlej. Na úřadě mi řekli, že musím mít podepsaný tan dokument k souhlasu o registraci vozidla to je toto http://www.blansko.cz/urad/formulare/vnvdopr-vozidla-souhlas-registrace-vozidla.pdf . V tom dojetí za ním je problém protože je to na celej den já jsem z Brna a on z Frýdku. Kdyžtak se ho zkuste někdo prosím nezávazně zeptat jestli už to poslal, vám kecat nebude. Jo a za jak dlouhou dobu to musím přepsat na sebe? Děkuju moc Lukáš |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 14.12.09 15:12 Předmět: |
|
|
Nejlíp co nejdřív, ale jinak jak psal M1TV, podepiš to a zdar  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 14.12.09 16:44 Předmět: |
|
|
nekoupil si to od něj jako auto na náhradní díly?
Páč mi ho nechtěl prodat jako celek, protože prej nejde přihlásit. ale nevím co na tom pravdy. pokud si prošel evidenčkou tak asi no problem _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 14.12.09 16:56 Předmět: |
|
|
jak na to koukam tak fakt by se mu měla zakazat inzerovat co vec to pruser  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luksa
|
Zaslal: 14.12.09 17:01 Předmět: Jurášek |
|
|
No já sem to koupil jako normálně auto, ale s tím motorem jsem byl u renaultu a ti mi daly papír, že motor souhlasí a že je štítek nečitelný. Evidenčku udělat nemůžu, protože se posrala spojka a nejede to tak to musím opravit no a stejnak nemůžu nic bez toho papíru. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|