Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 04.05.08 16:23 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | 5n00py Ja ti to rikal...
Prace v poho, jen musis sundat ty plasty a hura na novy draty. Chces 5zilu izlovanou a jeste celou v jedne gume? No nevim, myslim si, ze to bude strasne tuhy. Ja dal normalne 5 dratu solo... |
A jak sundat plasty na chamade? Já jsem zatím přerušenej drát propojil čokoládou (elektrikář se pozná).Bál jsem se, že když budu sundavat ten plast, tak urvu drát k vyhřejvání okna. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
5n00py

Založen: 29.4.2008 Příspěvky: 348 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 04.05.08 19:29 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | 5n00py Ja ti to rikal...
Prace v poho, jen musis sundat ty plasty a hura na novy draty. Chces 5zilu izlovanou a jeste celou v jedne gume? No nevim, myslim si, ze to bude strasne tuhy. Ja dal normalne 5 dratu solo... |
No tata rikal ze by bylo lepsi dat 5ti zilak v nejakej gumoce ohebne buzirce.....zitra se zajdu kouknout do kramu jestli neco sezenu _________________ 1.8i 81kw r93 Ph2
http://5noopy.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 28.01.09 16:19 Předmět: |
|
|
Tak poslední dobou mám problém s pravým sotřikovačem (na straně spolujezdce). Jsem ho čistil jehlou, ale pomohlo to asi tak na první ostřík a pak nic, stříká to málo, není takový tlak, zatímco u řidiče do stříká až na střechu (ale to je mým nastavením, pač nedržel, tak jsme ho přilepil vteřiňákem).
Dneska jsem ten špatný ostřikovač ofoukl pumpičkou na kolo a jako pomohl jsme tomu, ale z těch dvou dírek stříká jedna a zrovna teda jako jen tak napůl efektu, tak to je naprd a mám pak co sklo špinavý a teĎ se mi udělali i menší škrábance od gumy
A já se ptám, zda se to dá nějak rozdělat a vyčistit? Jiné metody mě nenapadly......
Jo a ještě mi nejde zadní ostřikovač, ale ten mi už nefunguje od koupi vozu je to phase 1, pro ty co by se ptali díky  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 01.02.09 10:39 Předmět: |
|
|
a dělá Ti to jenom u nastartovanýho motoru, ne?
to je jasný, to je proto, že ten motorek ostřikovačů má plno práce s roztočením všech těch věcí na klíňáku a už mu nezbývá síla na pořádnej výstřik...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 01.02.09 12:39 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | a dělá Ti to jenom u nastartovanýho motoru, ne?
to je jasný, to je proto, že ten motorek ostřikovačů má plno práce s roztočením všech těch věcí na klíňáku a už mu nezbývá síla na pořádnej výstřik...  |
Jak při nastartovaným, tak i při vypnutým....radeček to viděl
P.S.: a nedělej si pořád srandu z mýho motoru  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 10.07.09 13:12 Předmět: |
|
|
Mám problém viz nadpis. Když jsem včera jel z Brna, že si ostříknu okno a nejelo to, ale tak jsem zkusil i zda stírají stěrače přední a ty v pohodě fakčí jak v cyklovačí tak ve všech fázích (cyklovač, stírání, rychlé stírání), ale díky tomu, že mi nejede ostřikovače přední, tak mi nefunguje zadní stěrač. Tak dneska jsem zkusil vyměnit pojistku, která samozřejmě byla přepálená, ale když jsem ji dal a zkusil zadní stěrač a ostříknout tak zase nic, protože hnedka byla zase pojistka přepálená. Zadní kabely v kufru, co jdou tak jsou OK, žádné přelomení z kufrové podlahy. Jinam jsem se zatím nedíval, nevíte co by to mohlo dělat? mám ph1 3dv.  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
BusDriver

Založen: 6.11.2008 Příspěvky: 200 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 10.07.09 14:23 Předmět: |
|
|
Když už se tu řeší ty stěrače a ostřikovače, tak já mám problém se zadním stěračem, nejede sám od dorazu k dorazu, ale musím páčku pořád držet a zastaví se jakmile jí pustím... Kde je zrada? _________________ 1. Ph 2 1,8 65Kw Baccara r.v.95 (mission accomplished AUT-->MAN)!!! SOLD
2. Ph 2 1,8 54Kw r.v.95 Elysse |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sekec
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1551 Bydliště - POVINNÉ *: Včelná
|
Zaslal: 10.07.09 15:42 Předmět: |
|
|
BusDriver napsal: | Když už se tu řeší ty stěrače a ostřikovače, tak já mám problém se zadním stěračem, nejede sám od dorazu k dorazu, ale musím páčku pořád držet a zastaví se jakmile jí pustím... Kde je zrada? |
delalo mi to samy pak se zastavil uplne bylo to asi predevcirem jeste nebyl cas to resit ale musim na to juknout _________________ Škoda Roomster Recaro Edition :-)
Škoda 1000Mb :-)
ex:
Škoda Octavia Combi 1,9TDI RS
VW Golf 3 1,9 Tdi
Renault R19 16V PH 2 5.dv
Renault R 19 16V ph1 chamade
Renault R 19 16V ph1 3.dv
Renault R 19 54 kw 3.dv
Fiat UNO 1,7 D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BusDriver

Založen: 6.11.2008 Příspěvky: 200 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 10.07.09 18:51 Předmět: |
|
|
JJ, taky se mi už zastavil uplně, ale po chvilce se začal zase hýbat. Při puštěném ostřikovači ale makal. Mám podezření na páčku, protože současně přestalo jít ostřikování vpředu.  _________________ 1. Ph 2 1,8 65Kw Baccara r.v.95 (mission accomplished AUT-->MAN)!!! SOLD
2. Ph 2 1,8 54Kw r.v.95 Elysse |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lewis11
|
Zaslal: 01.11.09 23:39 Předmět: |
|
|
Mam otazku kudy se dostat k zadnimu odstrikovaci... Musi se asi nekdy vzadu na strope rozebrat plasty ne ? Zadni sterac mi normalne funguje sice hnusne vrci ale to snad preziju, ale voda nikde
Koukal jsme do prahu a bila pruhledna trubicka s vodou tam nekam vede.
Kdyz zapnu odstrikovani vzadu nic se nedeje...Jen stira...Co s tim ?
Dik  _________________ minulost - R19 ph2 1.8 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

Založen: 13.2.2008 Příspěvky: 1894 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 02.11.09 07:16 Předmět: |
|
|
hadička na zadní ostřikovač je ve střeše,neboj užil jsem si sví když jsem si myl autí tak ta gumová krytka co je v ní ta tryska upadla a hadička zapadla do střechy,sem musel šťourat drátem,ale nakonec se povedlo. _________________ Renault 19 PH2 54kw
Hankook Optimo K 406 - 185/65 R14-už jsou zase koupené nové
http://martinrenda.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zhavyhonza
Založen: 25.5.2009 Příspěvky: 81 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 27.11.09 08:40 Předmět: |
|
|
jo chlapi tak tohle mi to zacalo delat v pondeli, proste leva packa nefunguje k sobe a od sebe, ani ty svetla kdyz zaradim zpatecku, ale jeste pred nedavnem sem se koukal jestli svitim kdyz couvu tak sem si rikal cajk je to ok, a nejednou se to pohnoji takhle:D _________________ RENAULT 19 Elysse (ELLYE) 1721ccm 54KW 8V 12/95 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 18.12.09 09:38 Předmět: |
|
|
Angličák zlobí !!!!!
nějaká finta na zamrzlou vodu v hadičkách pro ostřikovače??
v nádobce voda zmrzlá není ale v hadičkách ano.. zkoušel jsem odpojit hadičku ale nedostal jsem se k motorku ..
do garáže to nevleze a do podzemek s LPG nemůžu, a hadička je v baltníku pod podběhem který nejde sundat
A teď babo raď
doteď jsem to auto měl rád  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 18.12.09 09:42 Předmět: |
|
|
vyndat něco z garáže aby se tam vlezl , nebo k někomu zajet do garaže _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 18.12.09 09:43 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | vyndat něco z garáže aby se tam vlezl , nebo k někomu zajet do garaže |
to asi ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|