Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zuzka

Založen: 19.4.2008 Příspěvky: 621 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Radegast 10°
|
Zaslal: 09.11.09 16:51 Předmět: |
|
|
já vím o jedné která hlásala že s Tatrou se couvá líp jak s osobákem a že se policejním Prassatům dá vklidu ujet  _________________ mám trojky a všichni mi je závidí......
http://zuzka-renault19.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Menfis

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 875 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 09.11.09 17:03 Předmět: |
|
|
tak tu bych chtěl vidět....  _________________ Tak už jsem zase plně pojízdný, hovno auto, ale autobus... VW Passat Variant...peciškááá
Bylo: PH2 16V 135 koníků (červeňák), Ph1 16V,Ph1 8V
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se vys...t !!!
http://menfis.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 09.11.09 17:03 Předmět: |
|
|
amavet napsal: | tady v tom podekujte vasi kamaradce,ktera si to cele zacla a zacla hlasat ze je vas nej kamarad a ze sprint zaridi.pak rekla ze se ze srotama nebudete zehazovat.tak se pak divte |
ty vole nestuduje ona náhodou v kroměříži???
nemáš její fotku? _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
amavet
Založen: 9.11.2009 Příspěvky: 19 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Jičin
|
Zaslal: 09.11.09 17:08 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | amavet napsal: | tady v tom podekujte vasi kamaradce,ktera si to cele zacla a zacla hlasat ze je vas nej kamarad a ze sprint zaridi.pak rekla ze se ze srotama nebudete zehazovat.tak se pak divte |
nemáš její fotku? |
jo.studuje.tlustci postavy,vlnite vlasy. _________________ VW Golf II 1,8 GTI 16V |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 09.11.09 17:18 Předmět: |
|
|
Zuzka napsal: | já vím o jedné která hlásala že s Tatrou se couvá líp jak s osobákem a že se policejním Prassatům dá vklidu ujet  | tak to potom vše vysvětluje  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 09.11.09 17:35 Předmět: |
|
|
Jo jo .. tak se šíří drby a pomluvy .. někdo něco někde od někoho zaslechne, neověří si zda-li je to pravda nebo ne, něco k tomu přidá a pošle to dál .. díky takovým jedincům můžou bulvární plátky vesele chrlit statisícové výtisky a o odbyt nemají nouzi ..  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 09.11.09 17:58 Předmět: |
|
|
amavet napsal: | mirek napsal: | amavet napsal: | tady v tom podekujte vasi kamaradce,ktera si to cele zacla a zacla hlasat ze je vas nej kamarad a ze sprint zaridi.pak rekla ze se ze srotama nebudete zehazovat.tak se pak divte |
nemáš její fotku? |
jo.studuje.tlustci postavy,vlnite vlasy. |
ty krááávo a to je tvoje kamarádka? jsem nabízel 500,- tomu kdo ji hodí na sraze do rybníka _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
r0mik

Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 651 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 09.11.09 18:00 Předmět: |
|
|
|
 |
upir

Založen: 15.9.2008 Příspěvky: 3028 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava- Dubina kurvy chlast a chlebíčky
|
Zaslal: 09.11.09 19:15 Předmět: |
|
|
jestli bude nějaká motivace, tak jsem pro  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 09.11.09 20:23 Předmět: |
|
|
pro tebe bude motivace že to budeš moc domu dotlačit  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
upir

Založen: 15.9.2008 Příspěvky: 3028 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava- Dubina kurvy chlast a chlebíčky
|
Zaslal: 09.11.09 20:42 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | pro tebe bude motivace že to budeš moc domu dotlačit  |
proto bych to uskutečnil někde poblíž...ale poprvé mám R19 co jede a brzdí, takže si docela věřím  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 09.11.09 21:46 Předmět: |
|
|
jestli můžu přihodit do davu jednu myšlenku než tady začnete odsuzovat sprinty s VW (i když jste už začli)
já su zásadně proti VW a to z tohoto důvodu:
než jsem kupoval rendu tak jsem se rozmýšlel nad
R19 1.8 16V
a
překopávku GII GTI
a můžu říct to jede kuuuuuuuuuuuuu*rva dobře (a jo přiznám je to konkurence hodně dobrá) ale cítil jsem se v tom pořád jako v plechovce se 4ma kolama a volantem proto vyhrála Rendolfína a pořád si stojím za stejným názorem
Jestli nějaké takové Golsfiště přijede na sprint tak teprve pak začnu uvažovat že oživím Lentilku to pro mne bude teprv výzva jinak se přijdu jen koukat..
ale připomínám že v zimě na letních slickách je to na 2věcy a počkal až na jaro ale to už tu lentilka nebude (snad) . . .
PS: tu holku neber vážně.. když řekne že se s Tatrou couvá líp než s osobákem tak to v hlavě nemá až tak v pořádku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
amavet
Založen: 9.11.2009 Příspěvky: 19 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Jičin
|
Zaslal: 10.11.09 00:31 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | amavet napsal: | mirek napsal: | amavet napsal: | tady v tom podekujte vasi kamaradce,ktera si to cele zacla a zacla hlasat ze je vas nej kamarad a ze sprint zaridi.pak rekla ze se ze srotama nebudete zehazovat.tak se pak divte |
nemáš její fotku? |
jo.studuje.tlustci postavy,vlnite vlasy. |
ty krááávo a to je tvoje kamarádka? jsem nabízel 500,- tomu kdo ji hodí na sraze do rybníka |
no,kamaradka,jak se to veme ja ju zrovna moc nemusim,ale musim to prezit , kamaradi s moji pritelkyni a tam kde se objevi,vzbudi rozruch svymi blbimy reci . proto taky vznikl tento hec . ale regionalni sraz udelat muzeme,neni problem . ty sprinty budou pro zajemce jako bonus . uprimne,nebyl jsem prvni,kdo narazel na druhou stranu,pro ostatni rejpaly. navrhl jsem pouze sraz a jediny mirek a mozna par to pochopily normalne a odpovidaly bez urazek.jako sranda,ale odsud podsud , nejsme male deti tak jak,dete do toho nebo stale tvrdite ze jste borci a VW stoji zakulovy,tak nas budete odstrkavat a dal urazet . a pak ze VW urazi vas  _________________ VW Golf II 1,8 GTI 16V |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 10.11.09 07:57 Předmět: |
|
|
tak jistě že VW stoji za kulový.. to bez debat
já su pro kdo je proti ať mlčí a šoupe nohama  |
|